Ben de pek ilaç taraftarı değilim..
Doktorum da vitamin bile vermiyo, şimdi de vitamin bari içsem diye düşünüyorum...
Az kaldı yığılıcam bir tarafa seldacım :))))) 11de gittim yine eve.
Fatmacım geçmiş olsun minoset içsene.
Valla benim herif kız diye azıcık bozuldu...
Hazırla kendini, doğar doğmaz çalışmalara başlıcaz diyo dünden beri...
fmg günaydın cnm
kuzunun kızı oluyorr
Hoşgeldin canım...
Doktor neler demedi ki, kanama alanım kaybolmuş,düşük riskim kalmamış, bebeğim ilk kez haftasını gününü yakalamış...160 gr.olmuş...
Ve en önemlisi, kızmış...Öykü geliyo...
alışır canım merak etme tüm erkekler öle benim kocada oğlan bu hissediyom diyodu kız oldunu öğrenince biraz şaşkınlık yaşadı ama şimdi kızımda kızım diyip duruyo çok seviyom ben kızımı diyo bende hadi ordan sen oğlan istiyodun diyince kızıyo bana öle şey mi olur ben öle demedim diyoo alışıyolar yani sende görürsün
günaydın hoşgeldiniz
ya hep boyle devam etmicek ama demi ya..ben uzuluyom valla..cok fazla 11..ben yatakta oluyorum o saatte ya..yil sonu diye mi boyle..
evet aynı fikirdeyizzz
MaşalllahhhhÖykü hanım geliyo demek.
Ayyy kuzum nasıl sevindim anlatamam. Canım benim. Gözün aydın. Bütün yorgunluğum geçti valla.
günaydınnnn....
Eli mahkum bacım, mecbur alışacak...
O 2 ye tek kaldı diye bozuluyo birazcık...Bana benzeyen bi kızla başedemeyeceğini düşünüyor...
canım minoset hamilelikte kullanabilir bi ilaç valla ben 1 hafta dişim apse olmuştu antipiyotikte kullandım minosette yoksa bebek zehirleniyomuş iltihapta bazen doktor kontrolünde ilaçta gerekli
günaydınnnn....
günaydınnnn....
günaydınnnn....
Canım sorma, dün bayram havası esiyordu burda...
Ya ama seni neden bu kadar çalıştırıyorlar, hamile olduğunu bilmiyorlar mı...
Biz de muhasebe,yıl sonu ama bana esnek davranıyorlar...Allah kolaylık versin canım ya..
evet fmg cim rahatsızlanıyorum de dayanamıyorum de. ama mesai veriyorlarsa sen daha iyi bilirsin
Günaydın canım..
Nasılsınız bakalım kıpırdak oğluşla....
Arada aklıma geliyo seninkinin 45 derecelik açı...Gülesim geliyo...
yakamoz sabah sabah gözlerim börtleyerek okudum:)) hamile hamile baklava mı açılır hoş ben hamile olmasam da beceremem de. tebrik ediyorum valla, utandım kendimden. ben hamile kaldığımdan beri yumurta bile kırmadımselammm sabahçıyım bugün kocama baklava açacam diye uyumadım benim gibi manyak yoktur heraldeama değdi süper oldu, bide elde açtım 40 kat yalnız hiç tavsiye etmiyorum belim koptu valla kağıt gibi 40 tane açacam diye hazır yufka varken değmez uğraşmaya gece başladım sabah bitti :)) olsun güzel oldu ama değdi yorulduğuma
ben de merak ediyorum ya onu. yok ne zamandır...bodrum81 de nerdeyse 1 haftadır yok..Nerelerde acaba...O da sık giriyordu...
Günaydın canım..
Nasılsınız bakalım kıpırdak oğluşla....
Arada aklıma geliyo seninkinin 45 derecelik açı...Gülesim geliyo...
Nasıl fransız kalmışım ne açısı?
Bircenin oğluşun pipisii 45 cm.açıyla duruyormuş havada...
Kızımı ona mı versem ki, ne yapsam ? .. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?