2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim herif kız diye azıcık bozuldu...
Hazırla kendini, doğar doğmaz çalışmalara başlıcaz diyo dünden beri...

alışır canım merak etme tüm erkekler öle benim kocada oğlan bu hissediyom diyodu kız oldunu öğrenince biraz şaşkınlık yaşadı ama şimdi kızımda kızım diyip duruyo çok seviyom ben kızımı diyo bende hadi ordan sen oğlan istiyodun diyince kızıyo bana öle şey mi olur ben öle demedim diyoo alışıyolar yani sende görürsün

fmg günaydın cnm
kuzunun kızı oluyorr

Günaydın canımın içi :)

Maşalllahhhh Öykü hanım geliyo demek.
Ayyy kuzum nasıl sevindim anlatamam. Canım benim. Gözün aydın. Bütün yorgunluğum geçti valla.

Eli mahkum bacım, mecbur alışacak...
O 2 ye tek kaldı diye bozuluyo birazcık...Bana benzeyen bi kızla başedemeyeceğini düşünüyor...

günaydın hoşgeldiniz

Günaydın canım.

ya hep boyle devam etmicek ama demi ya..ben uzuluyom valla..cok fazla 11..ben yatakta oluyorum o saatte ya..yil sonu diye mi boyle..

Böyle yoğun dönemlerimiz oluyor canım yılda 3-4 kez oluyor 1-2 ay sürüyor.
Sanırım şubat ortasına kadar böyle devam edecek.
Eşim çok kızıyor ben de ona üzülüyorum.

Maşalllahhhh Öykü hanım geliyo demek.
Ayyy kuzum nasıl sevindim anlatamam. Canım benim. Gözün aydın. Bütün yorgunluğum geçti valla.

Canım sorma, dün bayram havası esiyordu burda...
Ya ama seni neden bu kadar çalıştırıyorlar, hamile olduğunu bilmiyorlar mı...
Biz de muhasebe,yıl sonu ama bana esnek davranıyorlar...Allah kolaylık versin canım ya..

Eli mahkum bacım, mecbur alışacak...
O 2 ye tek kaldı diye bozuluyo birazcık...Bana benzeyen bi kızla başedemeyeceğini düşünüyor...

niye kız sevinsin ne güzel şen şakrak karısı var bide öle kızı olsa hayat bayram olur ona yaşlanmaz bile hemen pozitif bir eş ve kız ne güselll

canım minoset hamilelikte kullanabilir bi ilaç valla ben 1 hafta dişim apse olmuştu antipiyotikte kullandım minosette yoksa bebek zehirleniyomuş iltihapta bazen doktor kontrolünde ilaçta gerekli

Valla kızlar günde6 taneye kadar minoset içebilirsin dedi bana doktorum.
Ağrı durumunda yapacak bişey yok. Bende çok zor durumda kalmadıkça içmiyorum ama zararı yokmuş.
Tabi insan yine tedirgin oluyor. Elde değil.

günaydınnnn....

Günaydın bircecim nasılsın?

Çok sevindim valla kuzum. İçim kıpır kıpır oldu.
Ben arada girip bakamıyorum bile o kadar yoğun ki.
Canım tasarım sorumlusu benim. Konumum dolayısıyla burada bulunmam lazım. Esneklik gösterseler bile işlerin yürümesi için benim burada olmam lazım. Elde olmayan sebepler. Doğum iznimde ne olacak hiç bilmiyorum.
Allah cümlemize kolaylık versin.

evet fmg cim rahatsızlanıyorum de dayanamıyorum de. ama mesai veriyorlarsa sen daha iyi bilirsin

Verdikleri mesai ücreti bişey değil canım. Yani kalmaya kesinlikle değmez. İşler yetişmediği için mecburiyetten kalıyorum.

yakamoz sabah sabah gözlerim börtleyerek okudum:)) hamile hamile baklava mı açılır hoş ben hamile olmasam da beceremem de. tebrik ediyorum valla, utandım kendimden. ben hamile kaldığımdan beri yumurta bile kırmadım
bodrum81 de nerdeyse 1 haftadır yok..Nerelerde acaba...O da sık giriyordu...
ben de merak ediyorum ya onu. yok ne zamandır...
Günaydın canım..
Nasılsınız bakalım kıpırdak oğluşla....
Arada aklıma geliyo seninkinin 45 derecelik açı...Gülesim geliyo...

bugün yine görmeye gideceğiz oğluşu. sorma ya biz de çok gülüyoruz eşimle 45 dereceye. eşime diyorum milletinki arkasını dönüyor, bacaklarını kapatıyor göstermiyor. bizim her doktor bakın bakın diye gösteriyor. yandık galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…