2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhhhh aynen canim..onurda devamli askim ne oldu diyo..sinir oluyorum..alis diyorum ben artik boyleyim..oda korkuyo sanirim :) bin kere dondugum icin..

zaten benim kocam sabaha kadar beni dinler izler dönsem uyanıyo hapşırsam uyanıyo tuvalete kalksam uyanıyo derin nefes alsam uyanıyo üstüm açılmışmı diye uyanıyo adam kafayı yicek yakındaaa

zaten benim kocam sabaha kadar beni dinler izler dönsem uyanıyo hapşırsam uyanıyo tuvalete kalksam uyanıyo derin nefes alsam uyanıyo üstüm açılmışmı diye uyanıyo adam kafayı yicek yakındaaa

Benim herif de aynen bu durumda....
Ama bana düşkünlükten değil, uykusu çok hafif olduğundan...İkimiz de sersem gibi uyanıyoruz sabahları, gece uyuyamadığımızdan...

günaydın canım..inşallah kontrolde sen de öğrenirsin..insan çok heyecanlanıyor gerçekten de..

başlangıçta hiç merak etmiyodum bir sürü tedavilerden geçince bir kere düşük olunca hamile kalmak ve sağlıklı devam etmesi dışında düşündüğüm bir şey yoktu
bu hafta bir çok arkadaşımız haber getirince heyecan yaptım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

aaa sen benim kocami tarif ediyon :))) wc ye kalkinca oda kalkiyo..koc burcu mu ne seninki de :))

Günaydın kızlar, yorgun savaşçı geldi yine :)
Napıyosunuz bakalım.
Kuzum nasılsın. Ne dedi doktor?

Hoşgeldin canım...
Doktor neler demedi ki, kanama alanım kaybolmuş,düşük riskim kalmamış, bebeğim ilk kez haftasını gününü yakalamış...160 gr.olmuş...
Ve en önemlisi, kızmış...Öykü geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…