günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
yakamoz ellerine sağlık sabah sabah iyi şaşırdım valla!
kadın varrrrr kadıncık var kardeşim ben kadıncıklardan oldum su durumda) işten eve gelip sadece uyumakla iştikalim hamile kaldığımdan beri mutfak kapalı desem yeridir :)
2011 o zaman kızlar yılı oluyor bizim topicte off benimkisi ne acaba cok merak ediyorum içime erkek doğuyor ama kız cıkarsada yokk istemem demem
hayırlısı olsun inşallaaaaahhhhhh
sağlıkla gelsinde
cumartesiii) inşallah ögrenicem o gün inşallahhh
Günaydın canım...
Nasılsın...
Hadi yaaaaaaaaaaaa
e 4 lahmacun yani boru degilllllllllll
iyi sayılır canım kasıklarım çok ağrıyodu bu sıralar gecede uyuyamadım dayanamadım doktoru aradım iyi bişeymiş rahim büyüyomuş kanama olmadıktan sonra korkma bebeğin geliştiğini büyüdüğünün göstergesi dedi
ayy aşkolsun yaaa sendemi bürütüsss(((((((
napıyımn ama acıkıyorum kendimi kaybediyorum
Ben de o ağrıyla acile gitmiştim geçen hafta...Çok kötüydü sol kasığım...
Dediğin gibi bebek geliştiği için oluyormuş..Kimisi ağrıyı çok hissedermiş..Biz çok hissedenlerdeniz sanırım..
Ben de o ağrıyla acile gitmiştim geçen hafta...Çok kötüydü sol kasığım...
Dediğin gibi bebek geliştiği için oluyormuş..Kimisi ağrıyı çok hissedermiş..Biz çok hissedenlerdeniz sanırım..
benimde sabah 9 :)
Günaydın canım...
Valla yakamozu görünce ben de kendimden utandım..Bu aralar pek mutfakla alakam yok benim de...
Allah gönlüne göre versin senin de, topikte kız çok azıcık oğlan lazım, demi ama...Sağlıklı sıhhatli gelsin de ne olursa kabul...
Doktora gidince belki söyler cinsiyetini...
bende 10 da
selda cıkısta tam burada bulusup
1 2 3 diyip söyleyelim)
çok heyecanlıyım ben ya
zaten her ultrason oncesi heyecanlanıyorumda neyse :)
benimde ne oluyorsa gece oluyor..cok korkuyorum..her gece uyku duzenim gitti.saga sola yatinca kollarim agriyo..ben ya sirt ya yuz ustu yatan biriydim..allah sonumu hayşr etsin..
aynı sorun bendede var özellikle yüz üstü yatmayı o kadar seviyorum ki bi türlü ne tarafa yatcamı şaşırıyom sağa sola döne sabahı getiriyom eşimi bile uyandırıyom dönmekten
benimde ne oluyorsa gece oluyor..cok korkuyorum..her gece uyku duzenim gitti.saga sola yatinca kollarim agriyo..ben ya sirt ya yuz ustu yatan biriydim..allah sonumu hayşr etsin..
aynı sorun bendede var özellikle yüz üstü yatmayı o kadar seviyorum ki bi türlü ne tarafa yatcamı şaşırıyom sağa sola döne sabahı getiriyom eşimi bile uyandırıyom dönmekten
günaydın nasılsınız.....cinsiyet öğrenen bir çok arkadaşımız olmuş dün hepsine hayırlı olsun
cinsiyet haberleri geldikçe bende meraklanmaya başladım kontrolümüz yılbaşından sonraki hafta
hızlı hızlı zaman geçsede bende öğrensem .....birce oğlun gayet iyiymiş çok sevindim bundan sonra hiç boşuna evham yapma canım ....delimavi geçmiş olsun annen gayet iyiymiş ....
kuzucuuuum zaten sırf cinsiyeti için gidicem ben cumartesi
10 gün evvel gittiğimde 25inde gel cinsiyetini söyleyeyim dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?