2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım...
Valla yakamozu görünce ben de kendimden utandım..Bu aralar pek mutfakla alakam yok benim de...
Allah gönlüne göre versin senin de, topikte kız çok azıcık oğlan lazım, demi ama...Sağlıklı sıhhatli gelsin de ne olursa kabul...
Doktora gidince belki söyler cinsiyetini...

günaydın nasılsınız.....cinsiyet öğrenen bir çok arkadaşımız olmuş dün hepsine hayırlı olsun
cinsiyet haberleri geldikçe bende meraklanmaya başladım kontrolümüz yılbaşından sonraki hafta
hızlı hızlı zaman geçsede bende öğrensem .....birce oğlun gayet iyiymiş çok sevindim bundan sonra hiç boşuna evham yapma canım ....delimavi geçmiş olsun annen gayet iyiymiş ....

Ben de o ağrıyla acile gitmiştim geçen hafta...Çok kötüydü sol kasığım...
Dediğin gibi bebek geliştiği için oluyormuş..Kimisi ağrıyı çok hissedermiş..Biz çok hissedenlerdeniz sanırım..

benimde ne oluyorsa gece oluyor..cok korkuyorum..her gece uyku duzenim gitti.saga sola yatinca kollarim agriyo..ben ya sirt ya yuz ustu yatan biriydim..allah sonumu hayşr etsin..

kuzucuuuum zaten sırf cinsiyeti için gidicem ben cumartesi
10 gün evvel gittiğimde 25inde gel cinsiyetini söyleyeyim dediiii

benimde ne oluyorsa gece oluyor..cok korkuyorum..her gece uyku duzenim gitti.saga sola yatinca kollarim agriyo..ben ya sirt ya yuz ustu yatan biriydim..allah sonumu hayşr etsin..

aynı sorun bendede var özellikle yüz üstü yatmayı o kadar seviyorum ki bi türlü ne tarafa yatcamı şaşırıyom sağa sola döne sabahı getiriyom eşimi bile uyandırıyom dönmekten

ahhhhhh aynen canim..onurda devamli askim ne oldu diyo..sinir oluyorum..alis diyorum ben artik boyleyim..oda korkuyo sanirim :) bin kere dondugum icin..

aynı sorun bendede var özellikle yüz üstü yatmayı o kadar seviyorum ki bi türlü ne tarafa yatcamı şaşırıyom sağa sola döne sabahı getiriyom eşimi bile uyandırıyom dönmekten

ben de illa yüzümü yastığa gömeceğim öyle yatacağım..Gece zar zor uyuyorum yan yatıp, sonra sabah yine karnımın üzerinde uyanıyorum...Uyku problemi oluyo o yüzden yatarken çok zorlanıyorum..

benimde kasık mı desem karnımın altı kasıgın üzeri böyle kramp gibi giriyor sırt üstü yatınca, esneyince, hapşırınca doktor magnezyum hapı verdi valla azaldı gibi
doktorunuza söyleyin belki takviye yapar
bende cok korkuyorum öle olunca sanki bıcak kesiyor gibi keskin bir acı oluyor cünkü

Günaydın canım..İnşallah kontrolde sen de öğrenirsin..insan çok heyecanlanıyor gerçekten de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…