2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah seni :))))))))))
afiyet olsun canimmm......
sende beni aciktirdin yaw..midem kaziniyo :))))
bende cikicam......

Evet,sanırım etkileniyoruz...
Ben iş günlerinin hiçbirini sevmem ama evde de duramam...
Hergün gezsem tozsam, mutfakta bişiyler pişirsem o günleri severim işte...
Bi bak bakalım ne yemekler varmışş..Afiyet olsun..
Yemekhaneden elif geçti derler arkandan artık...
Bebişe löp löp et olsun...

doğum için medical park göztepe mi memorial ataşehirmi? sizce hangisini tercih etmeliyim.bi akıl verin:18:

Valla ordakileri bilemem de, ben antalyadaki medical park için pek hoş duyumlar almadım...Muayene ücretini düşük tutup tahlil ücretlerini çok şişik istiyorlar falan dediler..Ama ordakiler için hiç bişey diyemem...

bana dediler ki doğum yapacağımız hastanede yeni doğan yoğun bakımı olması iyi olurmus allah korusun bir aksilik için
memorial atasehire hiç yolum düşmedi ama medical park da annem gecenlerde ameliyat oldu cok kalabalık ve biraz yoğun bir hastane iyidir mutlaka ama bana memorial daha iyiymiş gibi geliyor

doğum için medical park göztepe mi memorial ataşehirmi? sizce hangisini tercih etmeliyim.bi akıl verin:18:

medicalparkda halam dogum yaptı cok memnun ama memorialde cok iyi bi hastane
bence ikisindende pişman olmassın ikisinede git hangi doktor hosuna giderse onunla devam edersın

Taşınacağım işte..
İnşaat olan eve atıyorlar simi...Oturduğuma değil...Bu ay sonuna yetişirse bu ay sonu,yetişmezse öbür ay kısmetse taşınacağım...

kuzum hayırlı olsun yenı ev..
aman tasınırken dikkat et hem üşütme hemde fazla yorma kendını
ben biliyorum senı hemen olsun bitsin diye atarsın kendını ortaya
sen ikicanlısın unutma bırak baskaları yapsın yapan yoksada yavas yavvas oldugu kadar

sen nereye gidiyorsun doktora?

Ben antalyada yaşam hastanesi ve andevaya gidiyordum özele..
Ve tıpta da incelenen dosyam var...
Yaşamı bıraktım,doktor bebeği alalım dedi diye..
Andevaya gidiyorum ve çok memnunum..Doktorumun cebi bile var bende,sürekli rahatsız ediyorum..
tıpta da gebeliğim inceleniyor...Detaylı ultrasona gireceğim orda da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…