kız bu selda bizide etkiliyor bence banada geçmiyor. Cadııııııı bak şimdi pazartesiden sonra salıyıda sevmez oldum... Ben işi sevmiyorum galiba... Yemeğe gidiyorum byeeee
yemekhaneyi yıkıp geçiyim ne var ne yoksa silip süpürüp geleyim:))))))))))
kız bu selda bizide etkiliyor bence banada geçmiyor. Cadııııııı bak şimdi pazartesiden sonra salıyıda sevmez oldum... Ben işi sevmiyorum galiba... Yemeğe gidiyorum byeeee
yemekhaneyi yıkıp geçiyim ne var ne yoksa silip süpürüp geleyim:))))))))))
allah seni :))))))))))
afiyet olsun canimmm......
sende beni aciktirdin yaw..midem kaziniyo :))))
bende cikicam......
Bugün benim eve sim atıyorlar..Çok merak ediyorum..İnşallah güzel olur...
kuzu eve nasil sim atıyorlar anlamadım
:)
kuzu eve nasil sim atıyorlar anlamadım
:)
Boyanın üzerine sim geçiyorlar canım..Simli boya olacak duvarlar..Parlayacak,ama öyle abartı değil, odanın renginde...
aynen bende anlayamadım eve sim nasıl atıyorlar?
ay ne güzel pırıltılar yani
kesin güzel olur
iyi günlerde kullan
ama sen tasınmayacakmıydın
doğum için medical park göztepe mi memorial ataşehirmi? sizce hangisini tercih etmeliyim.bi akıl verin:18:
doğum için medical park göztepe mi memorial ataşehirmi? sizce hangisini tercih etmeliyim.bi akıl verin:18:
Valla ordakileri bilemem de, ben antalyadaki medical park için pek hoş duyumlar almadım...Muayene ücretini düşük tutup tahlil ücretlerini çok şişik istiyorlar falan dediler..Ama ordakiler için hiç bişey diyemem...
Taşınacağım işte..
İnşaat olan eve atıyorlar simi...Oturduğuma değil...Bu ay sonuna yetişirse bu ay sonu,yetişmezse öbür ay kısmetse taşınacağım...
Taşınacağım işte..
İnşaat olan eve atıyorlar simi...Oturduğuma değil...Bu ay sonuna yetişirse bu ay sonu,yetişmezse öbür ay kısmetse taşınacağım...
medicalparkda halam dogum yaptı cok memnun ama memorialde cok iyi bi hastane
bence ikisindende pişman olmassın ikisinede git hangi doktor hosuna giderse onunla devam edersın
sen nereye gidiyorsun doktora?
ikisindede birçok doktor var doktor olarakta karar veremedim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?