Sen biran önce gelin bul bacım....
gökyüzü, halam yazınca aklıma geldi, onun bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
kızlar ben artık iki erkekle pardon kocam dahil 3 erkekle ütü çamaşır uğraşıp duracam anlaşıldı.:84:
ŞİMDİ ONLARIN OKULDA GÖMLEK KUMAŞ PANTOLON SONRASINDA TAKIMLARI DERKEN UUUUU ÇOK ZOR VALLAHA.. BEN KIZLARIMA VERİRİM HERBİRŞEYİ BENDE OTURUR KAHVE İÇERİM ARTIK. AMİNNNNNNN DİYİM BARİ BİDE...
Gökyüzü nbr nasılsın .. çok kilo aldınmı kız
oldu yaa hic sorma erkek bebeki olcakmıs 3. Erkek geliyo depresyonda :)
şimdiden alıştır onları da iş yapmaya. hem ilerde eşleri sana dua ederler:)kızlar ben artık iki erkekle pardon kocam dahil 3 erkekle ütü çamaşır uğraşıp duracam anlaşıldı.:84:
oldu yaa hic sorma erkek bebeki olcakmıs 3. erkek geliyo depresyonda :)
oldu hizmetçimiyim ben kocaya hizmet çocuğa hizmet damadı içgüveysi al. Ben kıymetli olucam onlar değil...ben kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokmucam, sokturmucam...
Damatı da içgüvey alacam, ona da ben bakıcam....gül gibi bakarım valla....
iyim egem nasıl olim 70 olmusum gecen ay 68 idi 1.5 kilo falan almısım
doktor az cok bişe demedi..
Ben kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokmucam, sokturmucam...
Damatı da içgüvey alacam, ona da ben bakıcam....Gül gibi bakarım valla....
ŞİMDİ ONLARIN OKULDA GÖMLEK KUMAŞ PANTOLON SONRASINDA TAKIMLARI DERKEN UUUUU ÇOK ZOR VALLAHA.. BEN KIZLARIMA VERİRİM HERBİRŞEYİ BENDE OTURUR KAHVE İÇERİM ARTIK. AMİNNNNNNN DİYİM BARİ BİDE...
oldu hizmetçimiyim ben kocaya hizmet çocuğa hizmet damadı içgüveysi al. Ben kıymetli olucam onlar değil...
Hahaha despot anne:)))))))
zaten kız istedigi icin yaptı cok üzüldü valla ilk duydugunda agla agla bi hal olmusşimdiden alıştır onları da iş yapmaya. hem ilerde eşleri sana dua ederler:)
ayy yazık. evin içinde 3 canavar. Allah sabır versin:))
oldu hizmetçimiyim ben kocaya hizmet çocuğa hizmet damadı içgüveysi al. Ben kıymetli olucam onlar değil...
Hahaha despot anne:))))))
4 ayda 1,5 kilomu_???????
Maşallah ben 58 ile kaldım 63 olmuştum daha bu ay tartılmadım korkudan
öyle deme kız. Biz iki kız kardeşiz.nerdeyse hiç iş yapmadan evlendik. şimdi de tatillerde biz yine pek bir şey yapmayız, annem sürekli hareket halindedir:)) gerçi annemden kaynaklı ama olsun:)
kızım sana damat olmamak lazım....iyi ki oğlun yok haaa,gelin yandıydı...
kız kuzu söle 20 .. 25 sonra hala konusuyo olursak
allah muafaza senın kız ben sevdım gidiom derse naparsın cok merak edıom ..
kız ben annemın teyzesi vardı oglu evlenırken kadın intihar etmeye kalkdı
sebebide bunlar sosyetıkler kadın kapalı diye
Ama kızlara da yazık yaaaa....
Oğlanlara öğret,herkes kendi ütüsünü yapmayı öğrensin...
ayyy kızlar yaaa itiraf ediyorum kız olmasını çok istiyorum daha doğrusu istiyordum ama ikili tarama için bakan dr büyük ihtimal erkek dedikten sonra alışmaya çalışıyorum bir taraftan korkuyorum allahın gücüne gider diye çok zor bulduk bu bebeği tam 7 senedir olmuyordu ufffff kendimden utanıyorum eşime de hala söylemedim kesin değil diye
tek beklentim sonradan kıza dönmesi hani burada da erkek denenler sonradan hep kız çıktı yaa
[
yok kız 4 ayda olurmu gecen ay 68.5 falandı simdi tam 70
4 ayda bende 5 kilo aldım 64 en fazla 65 dim hamıle olmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?