2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru mu anladım bebeği alalımmı dediler.canım geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlasın

iyi yapmışsın bırakmakla. senin o doktor aklıma geliyor ara ara sinir oluyorum

yok canım,zaten herşeyi hallettim..Vitrinler falan kaldırıldı...
Yemek takımları,tencere takımları hepsini kaldırdım bile...
Bi halılar yıkanacak, yıkamacıya verecem...
Perdeler de perdecim sağolsun halledecek..Biz yıkatır keser biçer getiririz dedi...
Çok fazla bi işim olmucak yani...Nakliyeye taşıtırız, onlar yerleştiriyorlar da...
Ağır falan kaldırmam,merak etme...Zaten nazlı benim sıpa...Korkarım...

aman iyi yola gelmişsin biraz:)) bırak çevrendekiler uğraşsın,yorma kendini hiç.

iyi yapmışsın bırakmakla. senin o doktor aklıma geliyor ara ara sinir oluyorum

Bebeğe güvenmediği için dedi aslında...İlerde daha zor olur senin için alışırsın dedi de...
Canını ben vermedim ki,nasıl alayım...2 kusuyoz diye katil mi olacaz...Bende sinir oluyorum aklıma geldikçe..

selam kızlar benim misafirler yürüyüşe çıktı bende hemen burada aldım soluğu kısa bir özet rica etsem

Bugün pek bişi yok canım...Dün baya olaylıydı, kızları öğrendik...
yelisss 2 kızı olacakmış.
sudenin de kızı olacakmış,onlar akşam yazmışlar..
Bugün olan hiçbişey yok şimdilik...

ben geldim yedim herbirlşeyi . Bak bakalım ne kadar sürecek tokluğum.. Baya bi yedim yani hatta bahçeye çıkıp 15 dk yürüyüş yaptık kızımla ve arkadaşımla..

bugün benim eve sim atıyorlar..çok merak ediyorum..inşallah güzel olur...
gülegüle otur iyi günlrde..

doğum için medical park göztepe mi memorial ataşehirmi? Sizce hangisini tercih etmeliyim.bi akıl verin:18:
medical park ssk gibi olmuş ben bıraktım. çok para şstiyorlar hem hemde acayip kalabalık. Ben ce tam teşekküllü olmasıının yanında daha nezih olmasıda önemli eğer özele gideceksen çünkü kalablıkta yenidoğanda yer bulunamıyor allah koruusn küvesde felan

yavaş yavaş alışıyorum galiba.ya ben bide tevekkel bir insanımdır.kaderciyimdir.niye boyle alışamadım bilemiyorum.

Bir de kızın olmasını istediğindendir..Ama Allah hayırlısını versin...
Ben de kız olmasa belki baştan biraz kabullenemezdim ama, sonra alışır oğlumu severdim..
İnan rahatsızken hiç cinsiyet falan düşünmüyor insan..Bebeğime bişey olmasın diye düşünülüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…