ayy şimdi olduuuuuuuuuuuuu
oooooh mis gibi olur :))))
şimdiden iyi günlerde otur kuzuuuuuuuuu
Ben antalyada yaşam hastanesi ve andevaya gidiyordum özele..
Ve tıpta da incelenen dosyam var...
Yaşamı bıraktım,doktor bebeği alalım dedi diye..
Andevaya gidiyorum ve çok memnunum..Doktorumun cebi bile var bende,sürekli rahatsız ediyorum..
tıpta da gebeliğim inceleniyor...Detaylı ultrasona gireceğim orda da...
Ben antalyada yaşam hastanesi ve andevaya gidiyordum özele..
Ve tıpta da incelenen dosyam var...
Yaşamı bıraktım,doktor bebeği alalım dedi diye..
Andevaya gidiyorum ve çok memnunum..Doktorumun cebi bile var bende,sürekli rahatsız ediyorum..
tıpta da gebeliğim inceleniyor...Detaylı ultrasona gireceğim orda da...
kuzum hayırlı olsun yenı ev..
aman tasınırken dikkat et hem üşütme hemde fazla yorma kendını
ben biliyorum senı hemen olsun bitsin diye atarsın kendını ortaya
sen ikicanlısın unutma bırak baskaları yapsın yapan yoksada yavas yavvas oldugu kadar
doğru mu anladım bebeği alalımmı dediler.canım geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlasın
yok canım,zaten herşeyi hallettim..Vitrinler falan kaldırıldı...
Yemek takımları,tencere takımları hepsini kaldırdım bile...
Bi halılar yıkanacak, yıkamacıya verecem...
Perdeler de perdecim sağolsun halledecek..Biz yıkatır keser biçer getiririz dedi...
Çok fazla bi işim olmucak yani...Nakliyeye taşıtırız, onlar yerleştiriyorlar da...
Ağır falan kaldırmam,merak etme...Zaten nazlı benim sıpa...Korkarım...
iyi yapmışsın bırakmakla. senin o doktor aklıma geliyor ara ara sinir oluyorum
Sağol canım şu an iyiyiz..Bebek tutunamıyor diye alacaktı da..Benim tansiyon da 4 e falan düşüyordu hiç bişey yemiyordum..Ama atlattık..Dün kontrolümde herşey yolundaydı...
selam kızlar benim misafirler yürüyüşe çıktı bende hemen burada aldım soluğu kısa bir özet rica etsem
meltemmeryem sen nasıl oldun, alıştın mı iki erkek fikrine?
aman çok sevindim.yeni ev yeni bebekherşey istediğin gibi olu inşallah
ben geldim yedim herbirlşeyi . Bak bakalım ne kadar sürecek tokluğum.. Baya bi yedim yani hatta bahçeye çıkıp 15 dk yürüyüş yaptık kızımla ve arkadaşımla..evet,sanırım etkileniyoruz...
Ben iş günlerinin hiçbirini sevmem ama evde de duramam...
Hergün gezsem tozsam, mutfakta bişiyler pişirsem o günleri severim işte...
Bi bak bakalım ne yemekler varmışş..afiyet olsun..
Yemekhaneden elif geçti derler arkandan artık...
Bebişe löp löp et olsun...
gülegüle otur iyi günlrde..bugün benim eve sim atıyorlar..çok merak ediyorum..inşallah güzel olur...
medical park ssk gibi olmuş ben bıraktım. çok para şstiyorlar hem hemde acayip kalabalık. Ben ce tam teşekküllü olmasıının yanında daha nezih olmasıda önemli eğer özele gideceksen çünkü kalablıkta yenidoğanda yer bulunamıyor allah koruusn küvesde felandoğum için medical park göztepe mi memorial ataşehirmi? Sizce hangisini tercih etmeliyim.bi akıl verin:18:
yavaş yavaş alışıyorum galiba.ya ben bide tevekkel bir insanımdır.kaderciyimdir.niye boyle alışamadım bilemiyorum.
yavaş yavaş alışıyorum galiba.ya ben bide tevekkel bir insanımdır.kaderciyimdir.niye boyle alışamadım bilemiyorum.
kızlar ben artık iki erkekle pardon kocam dahil 3 erkekle ütü çamaşır uğraşıp duracam anlaşıldı.:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?