evet.ben öyle hızlıyımdır işte
Valla hızlıymışsın...
Ben daha iş yerindeyim,acıktım da...
sen kaçta çıkıyorsun işten? saat kaç oldu ya
hayatım eo zamn üçlü yaptrma 4lü yaptr zaten 4lü 3lünün aynısı sadece ek olarak 1şeye daha bakılıyor.. yada 3lüyü yaptr dörtlüyü bırak????ben dün 3 lü tarama yaptırdım,ama daha sonucunu almadım, yarın alırım belki, o zaman söylüyo doktorum şu tarihte gel diye..
Ama tıp hastanesinden 4 ocak randevu aldım, 4 lü tarama için..Özelde yapmayacağım dedi..Garanti olsun diye belki 4 ocakta tıpa giderim...
sen kaçta çıkıyorsun işten? saat kaç oldu ya
orada bişeyler ye bari
Aslında bu saate kadar kalmıyorum ben,5-6 gibi çıkıyorum...
Ama evde kimse yok,eşim barda parti var orada..O yüzden kaldım...Geçerken beni de alıp geçecek..Evde tek başıma korkuyorum...
hayatım eo zamn üçlü yaptrma 4lü yaptr zaten 4lü 3lünün aynısı sadece ek olarak 1şeye daha bakılıyor.. yada 3lüyü yaptr dörtlüyü bırak????
bebeğin hareketlerini hissediyormusunuz?
hayatım eo zamn üçlü yaptrma 4lü yaptr zaten 4lü 3lünün aynısı sadece ek olarak 1şeye daha bakılıyor.. yada 3lüyü yaptr dörtlüyü bırak????
bende hissetmiyorumda ondan sorddum.oğlumda çok erken hissetmiştim
bebeğin hareketlerini hissediyormusunuz?
İkinci çocuğu olanlar bazen daha erken hissedebiliyormuş...
Ama ben hiç hissetmiyorum,hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu, koşturup duruyorum...
ben hissetmiyorum canım aslında ikincide daha erken hissedilirmiş ama oğlumu 20. haftada hissetmiştim
ben hissediorum 2 haftadır falan.. şu sıra biraz daha belirginleşti.. 2. bebekler daha erken hissediliyor zaten:)bebeğin hareketlerini hissediyormusunuz?
nedemek canım.. hatta bazı drlar 2li çok iyi çıkarsa3lüyebile gerek görmüyor.. mesela bugün benmödrsordu 2li yaptınmıdie yapmadım diyince 3lüyü istedi..Öyle mi..Zaten 3lü yaptırdım, 4 lüyü yaptırmam o zaman...
Sağol söylediğin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?