2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dinlenebildiğine çok sevindim..
Biz ne yapalım,göbek büyütüyoruz habire...
Selda ve ben göbek topiğine resim ekledik, koca göbeklerimizi...

ay sorma canım ya nefret geldi o kanama alanından. o kadar kanamam oluyor bitemedi gitti( senin yine kendi kendine gitti, benim var dediler mi eli kulağında oluyor dün de biraz kendimi iyi hissettim bir filme gidelim dedik hastane çıkışı ama ne mümkün apar topar eve yine. bana gezmek haram. hep evde yat diyor bu oğlan bana(( hala da geliyor kanama, olmaz inşallah bir şey... açıyı görmedik bu sefer. laf arasında erkek olduğunu söyledi de doktor, bize göstermedi. diğer orgnlarını gösterdi tek tek. ayrıntılı inceledi. ağzını atı birara, kocaman, ço komikti:))
üff ya bizim burda bir tane lcw var onda da hamile bölümü yok. diyarbakırdakilere güvenmiştim dün baktım orda da yokmuş. ben de oğluma gömlek, yün yelek aldım girmişken
ooooo daha yeni kalkmıştık ..
git yat bakalım elinde fırsat var tabii

olsun 2 yaş+1 çocuk bak benm farkım ne kadar fazla. ben korkuyorum kendimden unutkanlığım fena
sen en azından bir çocuktan sonra unutkanlaşmışsın egecim. ben napayım şimdiden başladı unutkanlık(
Bakıyım hemen.
Benim karnım da çok büyüdü kızlar naapcam ben.
Hep kaşınıyo. Yağ falan sürdüğüm halde çatlıycak galiba

ben de daha hiçbir şey sürmedim. ablam badem yağı sürdü bir tane çatlak olmadı ama biraz da yapı galiba. bir arkadaşıma da doktoru hibir şey sürme demiş. çatlayacak olan ne sürersen sür çatlıyor demiş.

bu arada herkese günaydınnn...

gunaydin canim..ok linkide ekle altina..daha kolay oluyo bakmasi :)

Günaydın. Ekledim canım bak hadi :)

bugün daha iyiym şükür...

Aman iyi ol canım baş ağrısı can sıkıcı gerçektende.

bebe yağı sürüyom ben, siliyom ama sonra..
Yağlı yağlı nasıl durayım....

Duşta ıslakken sür. Öyle daha güzel emiyor vücut.
Biraz bekletip kurulanıyorum ben.

Günaydın canım. Ben o kadar çok geriliyorum ki nemlendirme ihtiyacı hissediyorum.
Belki faydası olmayacak ama ne biliyim. Kafam rahat etsin.

selam kızlar dün doktora gittik aç gittigim için bebişim hareket etmedi almış parmagını agzına cuk cuk yatıyordu doktor göremedi yarın başka doktora gidecegiz :) çünkü doktorum 15 gün sonra gel dedi bense 6 kilo aldım ama göbiş az çekip koyacagım bende akşama

kıyamammm sen bebişi aç bırak sonrada göbüş çıkmadı de. bebiş parmak emer tabi.:))))))) ye kız şöyle bulgur neyin de az bebiş doysun barim

alper mumcunun sitesinde kendi oğullarının foto.su var. tıklayınca oğullarına hazırladığı site çıkıyor. hamilelikten doğum sürecine her şeylerini anlatmış adam foto.larla. karısı hamileyken 16. haftadan itibaren, her hafta aynı yerde, aynı saatte karısının foto.sunu çekmiş. hepsini sıralamış. göbek yavaş yavaş büyüyor çok güzel olmuş. eşim bayıldı fikre yapmak için sabırsızlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…