2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canim guldurdun beni..doktor bakalim ne dicek cuma gunu..

merhaba hoşgeldin. zor dönemin bitmesine az kalmıi, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kadın evrim geçirmiş ayol. Karnıma ağrı girdi bi acayip oldum. O nasıl bir karın öğle. Ikiz ondan yaa. Ben o kadar kilo aldım da böyle değildim:) iğğğ
ikiz olduğu içindir canım. ama cidden insan garip oluyor bakarken. ben ona bakıp nefes alamadım:))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kadın evrim geçirmiş ayol. Karnıma ağrı girdi bi acayip oldum. O nasıl bir karın öğle. Ikiz ondan yaa. Ben o kadar kilo aldım da böyle değildim:) iğğğ

ikiz oldugundan öyle tabikide ama ne tuhaf dimi yaaa.. bebeklerinede bak

Arkadaslar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim.Benım ilki dusukdu 5 haftalık dgrı maalesef daha kotu dıs gebelikdı. Yanı cok erken donem dusuklerıydı. Allahtan gecti o guler. Allah sukur sımdıkı bebişim saglıklı gec dollenme oldugu ıcın hafta gerıden geliyoruz ama gelişimi guzel. Ama benim hep yuregım azımda afedersınız benımhemoraid sorunum var nokta kadar kanamada olsa kendımı doktora atıyorum sureklı bebegım nasıl sımdı dıe dusunuyorum. bu arada biz cinsiyetini de ogrendık doktor %80 erkek dedi Rabbim hepimizin evladını bagıslasın.

hayirli olsun..saglikla ins canim..

heyyyy ben geldimmm nasılsınız bakımmm ,

ya gıremedım bı turlu eleman alınacak iş görüşmelerini ben yapıyorum cok yoruldum bu günde 3 tane görüşmem var bıde kendı müştrerilerim eklenınce koştur pınar koşturrrrrrrr dün 8 de geldim akşam 9 da cıktım cok yorulmustum yaaa

neler kaçirdımmm

Amin canım, Allah hepimizin bebelerini bize bağışlasın..
İnşallah sen de sorunsuz geçirirsin bu hamileliğini..

Kız insan 5 dakika gene uğrar....
O kadar çok şey kaçırdın ki, hangi birini anlatalım....
Hoşgeldin ama...

yaaaaaaaaaaaaaa:26::2:küserim bakkkk:95:

dur,aklımdakileri yazayım...
1- Öykü geliyo...
2- Egeden duru geliyo...
3- oykum un kızı oluyo..
4- sudenin kızı oluyo..
5- yelisss in 2 tane kızı oluyo...
6- bircenin oğlu
7- gökyüzünün oğlu
8- bebekin oğlu
9- minikellerin oğlu
10- fgned nin kızı
11- agrin oğlu oluyo
12- hasret oğlu oluyo
13- meltemmeryem oğlu oluyo..

valla aklımda bunlar kaldı, unuttularım kusura bakkmasınlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…