Düşsem kalkamıycam zaten yerden :)))
Kalırım öylece yerde. Yuvarlanır dururum.
7 kilo aldım. Bilmiyorum ki egecim. albumin testi yaptırmadım hiç.
Önceden beri su tutmaya müsait bünyem. Kolay şişer elim ayağım.
Gittiğimde sorarım.
Arkadaslar mrb. bi kac gundur sızın topiği takip ediyorum. Ben de 13+3 hamileyim. İnşallah hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Yaa ben bı turlu hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum daha oncede 2 dusugum oldugu ıcın sureklı endıse halındeyım. Bi de masllah hepinizin gobişleri cıkmıs Allah nazardan saklasın.Benım daha hıc cıkmadı zati 1 kilo aldım suana kada.sızın gobısler nezaman cıkmaya basladı?
kız bak bak dogum hikayleri dogauma giderken vs hepsini koymuş adam ne tuhaf oldum haaa
kız bak bak dogum hikayleri dogauma giderken vs hepsini koymuş adam ne tuhaf oldum haaa
Kızlar ben çıkıyorum.
Yarın sabah görüşürüz.
Bacınız çalışsın. Öpüyorum hepinizi.
ikiz olduğu içindir canım. ama cidden insan garip oluyor bakarken. ben ona bakıp nefes alamadım:))ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kadın evrim geçirmiş ayol. Karnıma ağrı girdi bi acayip oldum. O nasıl bir karın öğle. Ikiz ondan yaa. Ben o kadar kilo aldım da böyle değildim:) iğğğ
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kadın evrim geçirmiş ayol. Karnıma ağrı girdi bi acayip oldum. O nasıl bir karın öğle. Ikiz ondan yaa. Ben o kadar kilo aldım da böyle değildim:) iğğğ
çok hoşuma gitti benim site. kendi çocuklarının doğumunu yaptırmak çok gariptir.
benim eşim de çok meraklıdır böyle şeylere. biz evlenirken yapmıştı, kesin bebek doğunca da yapar bir site:)))
ikiz oldugundan öyle tabikide ama ne tuhaf dimi yaaa.. bebeklerinede bak
Arkadaslar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim.Benım ilki dusukdu 5 haftalık dgrı maalesef daha kotu dıs gebelikdı. Yanı cok erken donem dusuklerıydı. Allahtan gecti o guler. Allah sukur sımdıkı bebişim saglıklı gec dollenme oldugu ıcın hafta gerıden geliyoruz ama gelişimi guzel. Ama benim hep yuregım azımda afedersınız benımhemoraid sorunum var nokta kadar kanamada olsa kendımı doktora atıyorum sureklı bebegım nasıl sımdı dıe dusunuyorum. bu arada biz cinsiyetini de ogrendık doktor %80 erkek dedi Rabbim hepimizin evladını bagıslasın.
hayirli olsun..saglikla ins canim..
Arkadaslar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim.Benım ilki dusukdu 5 haftalık dgrı maalesef daha kotu dıs gebelikdı. Yanı cok erken donem dusuklerıydı. Allahtan gecti o guler. Allah sukur sımdıkı bebişim saglıklı gec dollenme oldugu ıcın hafta gerıden geliyoruz ama gelişimi guzel. Ama benim hep yuregım azımda afedersınız benımhemoraid sorunum var nokta kadar kanamada olsa kendımı doktora atıyorum sureklı bebegım nasıl sımdı dıe dusunuyorum. bu arada biz cinsiyetini de ogrendık doktor %80 erkek dedi Rabbim hepimizin evladını bagıslasın.
heyyyy ben geldimmmnasılsınız bakımmm ,
ya gıremedım bı turlu eleman alınacak iş görüşmelerini ben yapıyorum cok yoruldum bu günde 3 tane görüşmem var bıde kendı müştrerilerim eklenınce koştur pınar koşturrrrrrrr dün 8 de geldim akşam 9 da cıktımcok yorulmustum yaaa
neler kaçirdımmm
Amin canım, Allah hepimizin bebelerini bize bağışlasın..
İnşallah sen de sorunsuz geçirirsin bu hamileliğini..
kız insan 5 dakika gene uğrar....
O kadar çok şey kaçırdın ki, hangi birini anlatalım....
Hoşgeldin ama...
yaaaaaaaaaaaaaa:26: :2: küserim bakkkk :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?