2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya, ben tok da gitsem hareket etmiyordu..Uyuyordur o yüzdendir..
Parmağı ağzında demek, benimkinin eli bacak arasındaydı...
Yarın niye başka doktora gideceksin, cinsiyet için mi...
Allah gönlüne göre versin canım...

birce cim günaydın şeker. evet dr haklı ne sürersen sür çatlar benim arkadaş kutuları boşalttı ama mahvolmuş göbeği bikini giyemiyor. bense bir kere bile sürmedim maşallah hiç bişey yok. o yüzden sürecem diye germeyin kendinizi.

Gerçekten çok güzel bi fikirmiş ya...

canim bizde yapiyoz onu her ayin 1 inde cekiyoz..bir boydan..birde gobegi..
bide bebise fotograf ve ani albumu yapiyoz..
cumartesi cinsiyet belli olsun..rengini ona gore alicaz..

Günaydın canım. Yarın gösterir inşallah.
Koy resmini yarın bakarım ben de.

fmg süpersinnnnnnn
ben seninle aynıyım.. bende öyle duba gibiyim farkımız senin boyun

Ayy doğru söyle. Ben çok şiştim ege patlıycam yaaa.
Ne zaman gidiyoz haliç'e

günaydın canım. Yarın gösterir inşallah.
Koy resmini yarın bakarım ben de.

Ayy doğru söyle. Ben çok şiştim ege patlıycam yaaa.
Ne zaman gidiyoz haliç'e

hhahahahaha dur hele bi 7-8 olalımda tam olur hacı yatmaz gibi oluruz ..
Ama hakkaten hepinizin göbüşüde harika

açtımda göremedim kıs

Arkadaslar mrb. bi kac gundur sızın topiği takip ediyorum. Ben de 13+3 hamileyim. İnşallah hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Yaa ben bı turlu hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum daha oncede 2 dusugum oldugu ıcın sureklı endıse halındeyım. Bi de masllah hepinizin gobişleri cıkmıs Allah nazardan saklasın.Benım daha hıc cıkmadı zati 1 kilo aldım suana kada.sızın gobısler nezaman cıkmaya basladı?

abooowwwwwwwwww karısının resimlerini gördüm hafta hafta n büyümüş yaa ama kiz oldugu içinde daha büyük herhalde

canim bizde yapiyoz onu her ayin 1 inde cekiyoz..bir boydan..birde gobegi..
bide bebise fotograf ve ani albumu yapiyoz..
cumartesi cinsiyet belli olsun..rengini ona gore alicaz..
sizinki de güzelmiş canım. ben de ultrason foto.larını dosyalamaya başladım.
açtımda göremedim kıs

sitenin sağ tarafında 2 çocuk foto.su var canım. alp ve arda mumcu yazıyor. ona tıklayınca açılmıştı.

cnm öncelikle merhaba ve korkma .. Düşüklerin sebebi neydi ve kaç haftalıkdın. Benim göbek biraz erken çıkdı 2. Bebeğim çünkü. Kızlarında birden pörtledi:)) bazılarımızında çıkmadı endişe etme kişiğe göre değişiyor. Vücuduna bağlı yani..

abooowwwwwwwwww karısının resimlerini gördüm hafta hafta n büyümüş yaa ama kiz oldugu içinde daha büyük herhalde

anammm bakmam lazımm

Hoşgeldin canım,ben seni farkediyorum aşağıda ismini görüyorum da, hiç yazmıyordun...
Merak etme bişey olmaz Allahın izniyle...Bak 13 hafta olmuş bi kaç hafta daha geçti mi düşük riski de kayboluyor...Ben de hep kustum başından beri,sürekli serum falan taktılar ama, göbek en başından beri çıkıyo benim...Kilo almadım aslında ben, toplamda 2 kilo aldım ama,göbeğim öyle demiyor...
Sen de stres yapma,inşalah herşey çok güzel geçecek...

hhahahahaha dur hele bi 7-8 olalımda tam olur hacı yatmaz gibi oluruz ..
Ama hakkaten hepinizin göbüşüde harika

Düşsem kalkamıycam zaten yerden :)))
Kalırım öylece yerde. Yuvarlanır dururum.

7 kilo aldım. Bilmiyorum ki egecim. albumin testi yaptırmadım hiç.
Önceden beri su tutmaya müsait bünyem. Kolay şişer elim ayağım.
Gittiğimde sorarım.

hoşgeldin aramıza Allah'ım bu bebeğini kucagana almayı nasip eder sağlıkla inş.

canım benim üzülme. inşallah Rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasib eder.... Amin. B u arada kilo önemli değil. Ben hamileliğimde 6 kilo vermiştim. Bebek alacağını senden alıyor senin kilon önemli değil...

kız bak bak dogum hikayleri dogauma giderken vs hepsini koymuş adam ne tuhaf oldum haaa

yaaa dogsun bu tatlı şeyler yaaa resimler bakınca birden kucagıma almak istedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…