selam kızlar dün doktora gittik aç gittigim için bebişim hareket etmedi almış parmagını agzına cuk cuk yatıyordu doktor göremedi yarın başka doktora gidecegiz :) çünkü doktorum 15 gün sonra gel dedibense 6 kilo aldım ama göbiş az çekip koyacagım bende akşama
alper mumcunun sitesinde kendi oğullarının foto.su var. tıklayınca oğullarına hazırladığı site çıkıyor. hamilelikten doğum sürecine her şeylerini anlatmış adam foto.larla. karısı hamileyken 16. haftadan itibaren, her hafta aynı yerde, aynı saatte karısının foto.sunu çekmiş. hepsini sıralamış. göbek yavaş yavaş büyüyor çok güzel olmuş. eşim bayıldı fikre yapmak için sabırsızlanıyor.
alper mumcunun sitesinde kendi oğullarının foto.su var. tıklayınca oğullarına hazırladığı site çıkıyor. hamilelikten doğum sürecine her şeylerini anlatmış adam foto.larla. karısı hamileyken 16. haftadan itibaren, her hafta aynı yerde, aynı saatte karısının foto.sunu çekmiş. hepsini sıralamış. göbek yavaş yavaş büyüyor çok güzel olmuş. eşim bayıldı fikre yapmak için sabırsızlanıyor.
selam kızlar dün doktora gittik aç gittigim için bebişim hareket etmedi almış parmagını agzına cuk cuk yatıyordu doktor göremedi yarın başka doktora gidecegiz :) çünkü doktorum 15 gün sonra gel dedibense 6 kilo aldım ama göbiş az çekip koyacagım bende akşama
fmg süpersinnnnnnn
ben seninle aynıyım.. bende öyle duba gibiyim farkımız senin boyun
fmg rekor sende canim galiba :)
günaydın canım. Yarın gösterir inşallah.
Koy resmini yarın bakarım ben de.
Ayy doğru söyle. Ben çok şiştim ege patlıycam yaaa.
Ne zaman gidiyoz haliç'e
bilmiyorum göbek değil belki ama şişme rekoru bendedir.
sizinki de güzelmiş canım. ben de ultrason foto.larını dosyalamaya başladım.canim bizde yapiyoz onu her ayin 1 inde cekiyoz..bir boydan..birde gobegi..
bide bebise fotograf ve ani albumu yapiyoz..
cumartesi cinsiyet belli olsun..rengini ona gore alicaz..
açtımda göremedim kıs
cnm öncelikle merhaba ve korkma .. Düşüklerin sebebi neydi ve kaç haftalıkdın. Benim göbek biraz erken çıkdı 2. Bebeğim çünkü. Kızlarında birden pörtledi:)) bazılarımızında çıkmadı endişe etme kişiğe göre değişiyor. Vücuduna bağlı yani..[ı]arkadaslar mrb. Bi kac gundur sızın topiği takip ediyorum. Ben de 13+3 hamileyim. Inşallah hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Yaa ben bı turlu hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum daha oncede 2 dusugum oldugu ıcın sureklı endıse halındeyım. Bi de masllah hepinizin gobişleri cıkmıs allah nazardan saklasın.benım daha hıc cıkmadı zati 1 kilo aldım suana kada.sızın gobısler nezaman cıkmaya basladı?[ı][/ı][/ı]
abooowwwwwwwwww karısının resimlerini gördüm hafta hafta n büyümüş yaa ama kiz oldugu içinde daha büyük herhalde
Arkadaslar mrb. bi kac gundur sızın topiği takip ediyorum. Ben de 13+3 hamileyim. İnşallah hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Yaa ben bı turlu hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum daha oncede 2 dusugum oldugu ıcın sureklı endıse halındeyım. Bi de masllah hepinizin gobişleri cıkmıs Allah nazardan saklasın.Benım daha hıc cıkmadı zati 1 kilo aldım suana kada.sızın gobısler nezaman cıkmaya basladı?
hhahahahaha dur hele bi 7-8 olalımda tam olur hacı yatmaz gibi oluruz ..
Ama hakkaten hepinizin göbüşüde harika
şiş farklı kilo farklı şişse dr söyle albumin olmayasın. çok kötü su topluyorsun. Eminmisin şiş olduğuna. Yoksa iştahından dolayı kilo aldın mı kaç kilo aldın. Benimmesela kilo. şiş değil
Arkadaslar mrb. bi kac gundur sızın topiği takip ediyorum. Ben de 13+3 hamileyim. İnşallah hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Yaa ben bı turlu hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum daha oncede 2 dusugum oldugu ıcın sureklı endıse halındeyım. Bi de masllah hepinizin gobişleri cıkmıs Allah nazardan saklasın.Benım daha hıc cıkmadı zati 1 kilo aldım suana kada.sızın gobısler nezaman cıkmaya basladı?
cnm öncelikle merhaba ve korkma .. Düşüklerin sebebi neydi ve kaç haftalıkdın. Benim göbek biraz erken çıkdı 2. Bebeğim çünkü. Kızlarında birden pörtledi:)) bazılarımızında çıkmadı endişe etme kişiğe göre değişiyor. Vücuduna bağlı yani..
anammm bakmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?