2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk bebeğim bu.. bazen eli geliyormus pipi sanılıomuş.. bi de eğer çıkmazsa kariyerlerini sarsmamak için çekinio doktorlar bence.. inşallah doğrudur..
onlar tecrübesizdr işte.. çünkü tecrübeli olan zaten ellerine we parmaklarınada bakıyor tammı wenerdeler die!!
ben 11+6da erkeğe benziyor erkek gibi dedi sonra başka dragittim oda kemik yapısından kızabnzettim dedi.. we şimdi kesinleşti..

hayırlısı bakalım.. 29 aralıkta kendi doktoruma gidicem.. o epey tecrübeli söyler artık.. sağlıkla gelsinde başka bişi istemiyorum..

12. haftada bile ayırt edilior aslında.. ikiside çıkıntılı oluyor ama erkeğinki 30derecellik açıyla duruyor kızınki düz..
site wereyim sana bak inceleburdan sen bile anlarsın
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

gözün aydın canım eşinin yanına mı atanmak istiyordun?

çok güzel haberler canım. inşallah bundan sonra da işler yolunda gider atanırsın bulunduğun yere:))
dun tam belli oldu benımkı bırseylık cıkmassa kızım oluyıor tabı ben bılemıom hala
seninki de ne kadar çok değişti öyle. kafanız allak bullak oldu:) insan nsı seveceğini şaşırır bebeği:))

hasret şimdi diğer topiğe yazmak yasak mı? bu kadar çok şey paylaştıktan sonr bunların yaşanması kötü olmuş.

aminnn canım inşallah tek dileğim atanmak

hasret şimdi diğer topiğe yazmak yasak mı? bu kadar çok şey paylaştıktan sonr bunların yaşanması kötü olmuş.

ne oldu ki benim hiçbişyden haberim yok hangi topik yasaklanmış :26:

çok sevindim canım inşallah rabbim gönlüne göre veriri bebeginin şansına birleşirsiniz benim kiracımda 6 aylık evli istanbuldan tayinini getiremiyordu onlarda saglıkçılar geldi vede hamile oldugunu ögrendi bebegimin şansına diyor inşallah seninkide öyledir canım

ben hala doğru dürüst bir doktor bulamadım..kadına belim ağrıyo tahtada ders anlatırken sızlanıyorum diyorum oda diyorki psikolojik şimdiden sırt ağrısı olmaz ...kafayı yiyecem ya ben çok alınganlık yapıp abartıyorum yada bu kadın doğumcularda bir sorun varrr..

hangi şehirdesin? çevrende doğum yapanlara falan sorsan doktorlarını?

31 aralıkta başlayacakmış yeni atanan öğretmenler görevlerine. çok az zaman kalmış.

2010 mart anneleri topiğinde kavga çıkmış, bazıları atılmış kk.dan
hadi ya üzüldüm ( evet çok az zaman var umarım atanabilrim
delimi o doktor bende 6. haftadan beri sırt ağrısı var hemde öyle böyle değil hamilelikten yani normalde olan bişeyde değil başka bi doktora git canım boşver onu ...

valla canım benimde bebeğin şansına bu haberler ben öyle şanslı bi insan değilimdir normalde tüm terslikler beni bulur atamadan emin değilim ama en azından olmazsada daha iyi bi iş teklifi var önümde çok şükür birşeyler yoluna girmeye başlıyor, keşke atansamda yanıma gelebilse konyenjanı az vermişler ama bakalım herşeyin hayırlısı Allahtan ümit kesilmez bebeğimin şansına tutar belki tercihlerimden biri...

ıyı aksamlar kızlarr!
yakamoz ınsallah atanırsın bebısının sansına.
bıraz gecmısı okuyayım gelırım tekrar kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…