2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Niye canın sıkıldı kız, hayırdır...
Ya ben hiç bebekimi görmüyorum rüyamda...Kızım rüyalarıma bile girmiyor benim...

ayyy kıyamam sana benim canmda tatlı fazla istemiyor:)) ama yiyorum yinede gelene git demiyorum maşallah

Valla tatlı herşeyi yiyorum...Pastayı yedim burda..
Sonra okeyde eşim kaybetti, onun aldığı tatlıdan da en çok biz yedik kızımla...
ama gel sor bkalım akşam yemeği ne yediniz diye..Sadece yoğurt yedik..O kadar...
Deli gibi tatlı yiyoruz...

niye sıkkın ne güzel emziriyormuşun..hem rüya yaa etkisinde kalma

rüya ile alakası yok yaa ona takmıyorum dün bbabam aradı ona canım dıkıldı bi kaç gündür arayamadım niye aramamış fırçayı çekti kapattı yaa hep ben mi aramak zorundayım bi kere arada napıyon falan de yaa dünden beri canım sıkıldı işde ufff

bu arada rüyamda erkek gördüm bu 3. erkek görüşüm

Arkadaşlar günaydınnn.. Benim de dün şirket yemeğim vardı, bütün gece oynadım durdum eve gittiğimde yatağa girecek halim yoktu. Sabah 6da kalkıyorum işe gitmek için, çok zor kalktım. Sonra düşündüm uff bebek olduğunda ne yapıcam diye, saat başı kalk arkasından 6da kalk işe git Böyle durumlarda evde olmayı çoook istiyorum. Evhanımı olmak güzel walla...

Alla alla, babanın bişeye canı sıkıldı da size mi parladı ki..
Ben ne annem,ne babamı aradığımda telefonu bile açmazlar, çok yazmasın diye..Kapatır onlar ararlar.....Tuhaf geldi...O seni aramalı aslında,nasılsın kızım bi sıkıntın var mı dye..

ne bliyim evlendiğimden beri hep böleler yaa aramız pek ii değil yaa istemedikleri biriyle evlendim yaaaa .. ben daha hamile oldugumu söyleyemedim bu arada inş. bugün anneme sölerim...

Bu arada doktor bana 12+5 de erkek dedi, pipisinin resmini bile verdi.. En erken öğrenen benim galiba :))

evet,erken öğrnmişsin..Ben 15+1 de öğrenmiştim kızım olacağını...15+4 de ihtimal artık % 99 oldu...
3 günde bile frkediyorlar,byüyorlar...
Maşallah ama,sen baya erken öğrenmişsin..

ne bliyim evlendiğimden beri hep böleler yaa aramız pek ii değil yaa istemedikleri biriyle evlendim yaaaa .. Ben daha hamile oldugumu söyleyemedim bu arada inş. Bugün anneme sölerim...

inanmıyorum nasıl bekledin hem hemde neden saklıyorsun ki söyle herşeyi kabullensinler artık onu bırakamıycanı bilsinler.. Kız peygamber sabrı var vallaha sende hayatta bekleyemezdim

ne bliyim evlendiğimden beri hep böleler yaa aramız pek ii değil yaa istemedikleri biriyle evlendim yaaaa .. ben daha hamile oldugumu söyleyemedim bu arada inş. bugün anneme sölerim...

Biliyorum canım,daha önce anlatmıştın ya..Ama sen hiç stres yapma...
Hem söyle hamile olduğunu niye söylemiyorsun ki,zaten daha gerginiz, bi de onun stresini taşıma üzerinde..Söyle, belki barışma vesilesi olur bebeğin...Olmazsa da, emin ol doğumdan sonra olur...O kuzu kokusunu aldılar mı,vazgeçemezler...
Ne olursa olsun, artık her şey olmuş bitmiş,sürekli sana yansıtmanın da bi alemi yok ki...Anlayamıyorum bazen ben aileleri... Ama sen hiç kafana takma, bebişin de üzülür bak..Artık hissediyorlar...Ben ultrasondan rahatsız olunca kızım,artık hissettiklerinden eminim yani..Kesinikle üzüntünü de hisseder..Sakın üzülme..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnnnnn
bugun benim gunummmmmmmmmm
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cumaaaaaaaaaaaaaaaaa..
benim kadar seven varmidir bugunnnnnnnnnuuuuuuuuuu

inanmıyorum nasıl bekledin hem hemde neden saklıyorsun ki söyle herşeyi kabullensinler artık onu bırakamıycanı bilsinler.. Kız peygamber sabrı var vallaha sende hayatta bekleyemezdim

ne biliyim yaa söylemiyorum kaç defa yeltemdim söylemeye ama yok olmuyo inş. bugünün cuma'nın hürmetine söylebilirim.. ya aslında söyleyecektim 3 haftalıkken ablama öledim oda bana bi kızdı zatene evliliğini daha kaldırmadılar bunu sölersen kalpten giderler dedi acelen ne hemen söylüyorsun falan dedi bende korktum sölemedim zaten ablamlada aramız pek ii değildir ondan yani uffffffffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnnnnn
bugun benim gunummmmmmmmmm
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cumaaaaaaaaaaaaaaaaa..
benim kadar seven varmidir bugunnnnnnnnnuuuuuuuuuu

Günaydın fıstık....
Ben de severim kız cuma günlerini...
Ama sen daha bi çok seviyon belli..
Yarın doktora gdicen onun heyecanı da vardır sende şimdi...

haklısın kuzucugum ama bilemiyorum işde uffff

Belki torunun düşüncesiyle yumuşarlar... Dua edelim de öyle olsun inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…