oyoyoyoyoy maşallah maşallahnazr değmesin ekleyebilirsen görmeyi çok sterim tatlı kızını... canım sıkkın az benimde hiç keyfm yok
bu gece rüyamda bebeğimi gördüm bende beyaz tenli yuvarlak yüzlü bişeydi emziriyordum uyutuyordum falan
ayyy kıyamam sana benim canmda tatlı fazla istemiyor:)) ama yiyorum yinede gelene git demiyorum maşallah
niye sıkkın ne güzel emziriyormuşun..hem rüya yaa etkisinde kalma
rüya ile alakası yok yaa ona takmıyorum dün bbabam aradı ona canım dıkıldı bi kaç gündür arayamadım niye aramamış fırçayı çekti kapattı yaa hep ben mi aramak zorundayım bi kere arada napıyon falan de yaa dünden beri canım sıkıldı işde ufff
bu arada rüyamda erkek gördüm bu 3. erkek görüşüm
Bu arada doktor bana 12+5 de erkek dedi, pipisinin resmini bile verdi.. En erken öğrenen benim galiba :))
Alla alla, babanın bişeye canı sıkıldı da size mi parladı ki..
Ben ne annem,ne babamı aradığımda telefonu bile açmazlar, çok yazmasın diye..Kapatır onlar ararlar.....Tuhaf geldi...O seni aramalı aslında,nasılsın kızım bi sıkıntın var mı dye..
Bu arada doktor bana 12+5 de erkek dedi, pipisinin resmini bile verdi.. En erken öğrenen benim galiba :))
ne bliyim evlendiğimden beri hep böleler yaa aramız pek ii değil yaa istemedikleri biriyle evlendim yaaaa .. Ben daha hamile oldugumu söyleyemedim bu arada inş. Bugün anneme sölerim...
ne bliyim evlendiğimden beri hep böleler yaa aramız pek ii değil yaa istemedikleri biriyle evlendim yaaaa .. ben daha hamile oldugumu söyleyemedim bu arada inş. bugün anneme sölerim...
inanmıyorum nasıl bekledin hem hemde neden saklıyorsun ki söyle herşeyi kabullensinler artık onu bırakamıycanı bilsinler.. Kız peygamber sabrı var vallaha sende hayatta bekleyemezdim
evet,erken öğrnmişsin..Ben 15+1 de öğrenmiştim kızım olacağını...15+4 de ihtimal artık % 99 oldu...
3 günde bile frkediyorlar,byüyorlar...
Maşallah ama,sen baya erken öğrenmişsin..
Selda ne oldu annem neden sesin çıkmıyor. Yarın buyuk gün. Fmg de gelir birazdan inşallah
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnnnnn
bugun benim gunummmmmmmmmm
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cumaaaaaaaaaaaaaaaaa..
benim kadar seven varmidir bugunnnnnnnnnuuuuuuuuuu
Biliyorum canım,daha önce anlatmıştın ya..Ama sen hiç stres yapma...
Hem söyle hamile olduğunu niye söylemiyorsun ki,zaten daha gerginiz, bi de onun stresini taşıma üzerinde..Söyle, belki barışma vesilesi olur bebeğin...Olmazsa da, emin ol doğumdan sonra olur...O kuzu kokusunu aldılar mı,vazgeçemezler...
Ne olursa olsun, artık her şey olmuş bitmiş,sürekli sana yansıtmanın da bi alemi yok ki...Anlayamıyorum bazen ben aileleri... Ama sen hiç kafana takma, bebişin de üzülür bak..Artık hissediyorlar...Ben ultrasondan rahatsız olunca kızım,artık hissettiklerinden eminim yani..Kesinikle üzüntünü de hisseder..Sakın üzülme..
ne biliyim yaa söylemiyorum kaç defa yeltemdim söylemeye ama yok olmuyo inş. bugünün cuma'nın hürmetine söylebilirim.. ya aslında söyleyecektim 3 haftalıkken ablama öledim oda bana bi kızdı zatene evliliğini daha kaldırmadılar bunu sölersen kalpten giderler dedi acelen ne hemen söylüyorsun falan dedi bende korktum sölemedim zaten ablamlada aramız pek ii değildir ondan yani uffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?