2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence degıstır doktorunu hamılelık daha ılerlemeden senı anlayan bırı lazım canım

evet değiştircem bu kadını..ya ben doktoru beğensem hastene hoşuma gitmiyor,hastaneyi beğensem doktor hoşuma gitmiyor..acaba bendemi sorun var anlamadım..bir türl elektriğim tutmadı şu kadın doğumcularla..varmı anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor kızlar ,bir yardım etseniz:)

Canım jinekoloji bölümde memnun olduğunuz dr ları tavsiye edelim başlığı var oradan baksan belki aklına yatan dr bulursun.

Bu arada dün nette bişi okudum.. eğer erkek bebeğiniz olacaksa anne karnında tüylenme oluyomuş erkeklik hormonlarından ötürü... bende de olmuştu ve bugün erkek sanırım dedi doktor

?????????????
benim de göbeğimdee ince tüyler çıktı hamilelikten...doktoruma sordum, olabiliyo dedi..
ama benim kızım olacak....Zaten benim kızın nesi düz ki, her bişeyi erkeğe özenti....

Biz geldik kızımla....
Günaydın herkese...Off,nerde bu öpücük.. Buldum...
Sabah sabah, egeye uydum, geçen diyordu ya,sağlıklı beslicem kızımı portakal suyu içeceğim...
Hadi ben de içeyim dedim..İçemiyorum diye de, bi dikişte içtim hepsini...Durdu, dedim tamam çıkmıcak...Allahım, 5 dakika ya geçti ya geçmedi..Ağzımdan burnumdan geri geldi..mahvoldum...
Benim kız,sağlıktan anlamıyo,aldım elime kahvemi, kahve içiyoruz kızımla ikimiz...
Bu arada Öykü çok şanslı...Dün okey oynadık, biz kazandık...Ama eşim sonuncu oldu, tatlıları o ısmarladı...Şanslı kızım benim...Karafatmam...

günaydın cnm..
senin kız tam bir kafein hastası olarak çıkacak..:))
şans getirsin annesine inşallah bahtı şansı açık olsun hepsinin..
bende gece fena genleştim yine yaa karnım ağrıdı resmen. psikoya bağladım bişey olmuşmudır diye..eşim dedi sen bana kafayı yedirteceksn herdakka bişey olmuşmudır diyısun. sanki ilk çocuğun. adam bile inanamıyor bana ..

Olmamıştır canım ya,stres yapma...Benim yengem hamileyken trafik kazası geçirdi, kolu boydan boya alçıya alınmıştı da,bebekte hiç bişey yoktu..Şimdi kocaman oldu zaten ortaokula gidiyor..
Endişeleniyoruz tabi, ve erkekler bunu anlayamıyor...Eşim de bazen bana çok nazlısınız siz ne yapacağım ben ikinizle nasıl baş edeceğim diyor...
Eylül nasıl,akşamınız nasıl geçti..Kurdele telaşını uzun uzun anlatmıştır size...

günaydın bayanlar bu arada ben daha bi fenalaştım burnumu silemez oldum . yara oldu şişti. muhtemelen yarın şzşn alacağım ve gelmeyeceğim. yine olacağı bu. ancak bu kadar dayaanabildim..

Günaydın kızlar,
Ege bende aynı durumdayım, ilk hamileliğimde o kadar rahattım ki anlatamam hiçbir şeye takılmıyordum o zaman, şimdi ise öyle pimpirikleniyorum ki anlatamam. Ama bence birinci yada ikinci pek fark etmiyor hepsinin heyecanı ayrı. Çok güzel bir duygu. Bu arada şu hamilelik belirtilerine göre cinsiyet tahminlerinin hepsi fos bence, benimde mesela ilkinde olmadı ama bunda karnımtüğlendi, ilkinde hiç midem bulanmadı bunda çok bulantım oldu, göğüs uçlarım ilkinde koyulaşmamıştı, bunda koyulaştı. Bu ikincide kasık ağrıları, bel ağrılarıda bol bol oldu, onun için bence her gebelik farklı oluyor, belirtilerden yola çıkarak cinsiyet tahminide pek tutmuyor.

sanırım anlamıyorlar erkekler haklsıın. eylüşüm canım yaa formasını çıkarmamış kapıda karşıladı beni dedesi babası gelene kadr çıkarmadı herkese gösterdi. babası ona hediye almış dedesine sipariş verdi telefonda oda gelirken almış bende pasta aldım. daysıs aradı çokkkkk mutlu oldu. bide program yaptı şımarık kızım pazar günü dayıma gidiyoruz diye sonrada kardeşimi aramış size geliyoruzdemiş. çatlak . ama baya bi mutluydu...:)))))

günaydın bayanlar bu arada ben daha bi fenalaştım burnumu silemez oldum . yara oldu şişti. muhtemelen yarın şzşn alacağım ve gelmeyeceğim. yine olacağı bu. ancak bu kadar dayaanabildim..

Canım ya, dikkat et kendine...Dün ağlayınca da iyice ağzın burnun tıkanmıştır zaten...
Alabiliyorsan aslında bugün de izin al, iki gün dinlen..Pazarla 3 olur,ancak toparlanırsın...

günaydıııııııııııııııınnnn..egecim eylülüşünü görmek isterdim

Canım benim ya...çok sevindim...Kızlar zilli oluyorlar ya...Şımarmaları bile tatlı...Dün onun günüydü annesi şımaracak tabi...
Kız pastadan bi çatal da bizim için yeseydiniz....Dün burda sana dediim ya pasta al diye, sonra canım istedi, gittim dilim pastalardan aldım bende...Bu tatlı sevdam ne olacak böyle bilmiyorum ya..

günaydın öyküm
aynen öyle ilk gebeliğim okadar rahattı ki sanki haml
ile değilde normal insandım. bunda buldumcuk olmuş gibiyim:)) bende aynı şeyler oldu farklı olmadı vall:)) yediklerim bile aynı

günaydıııııııııııııııınnnn..egecim eylülüşünü görmek isterdim

ayyy cnm ekleyebilirsem burda resimleri var anasınıfında çekilen ama beceremem ki.
eylüşüm beyaz tenli kumral benimle alakası olmayan saçları düz dalgalı arası çekik gözlü çokkkkkkkk güzel ama hakikatten güzel (KIZIM DİYE DEĞİL) HAST.GİTTİĞİMİZDE PROF. KADIN HAYRANLIKLA İZLEMİŞTİ. ZAYIF DEĞİL ŞİŞKODA DEĞİL BALIK GİBİ BİR KIZIM VAR..

oyoyoyoyoy maşallah maşallah nazr değmesin ekleyebilirsen görmeyi çok sterim tatlı kızını... canım sıkkın az benimde hiç keyfm yok

bu gece rüyamda bebeğimi gördüm bende beyaz tenli yuvarlak yüzlü bişeydi emziriyordum uyutuyordum falan

ayyy kıyamam sana benim canmda tatlı fazla istemiyor:)) ama yiyorum yinede gelene git demiyorum maşallah

Maşallah kızımıza...
İnşallah benim kızım da eylüle benzer..Ne kadar güzel anlatmışsın....
Ama benim karafatmam hormonlu ebru şallı olacak bu gidişle ya...Doktorumu aradım dün platese başlasam zararlı olur mu diye...Başlama dedi..Bebeğin çok aşağıda, biraz daha yukarı çıksın o zman yaparsın dedi...Şişko olucaz ikimzde...

niye sıkkın ne güzel emziriyormuşun..hem rüya yaa etkisinde kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…