iyi akşamlar cnmmoleyyyyyyyyyy bugünde iş saati bittiiiiiiii
bana yavaştan müsade
seldaa hadi iyiyiz yarından sonra pipidir, kukudur ögrenip rahatlıcaz inşallah
herkese hayırlı aksamlar
heeeey...ben buguün eşimden habersizzz doktora gittim 3. Kez cinsiyet için.. Oğluşumun pipisini gördükkkk... 17. Haftamdayım ama hala doktorum kesin diyemiyorum dedi.. 1 hafta sonra kesinleşir dedi.. Aslında gördüm halde sölemicektim ama sen çok ısrarcı bi annesin dedi o yüzden tahmin ediorum dedi.. % 80 diebilirim ama bak sonra farklı olursa kızma bana dedi...
Benim de içime erkek doğuyodu inşallah kesinndir
hoşgeldin canım benmde 10aylık bir kızım war we şuandada 16+1im:) we kısmetse oğlum olacak..slm kızlar bende haziran annesiyim ama ilk gebeliğimle 2.gebeliğim arasında az zaman olduğundan mayıs annesi olabilirim.her zaman yazamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum.Malum 11 aylık kızım var ve hem onunla hem kendimle uğraşmak zor oluyo....
ben de en cinsiyet merağımdam 4 farklı doktora gittim hepsi erkeğe benziyo dedi ama hala emin değilim sizce abartıyomuyum?
slm kızlar bende haziran annesiyim ama ilk gebeliğimle 2.gebeliğim arasında az zaman olduğundan mayıs annesi olabilirim.her zaman yazamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum.Malum 11 aylık kızım var ve hem onunla hem kendimle uğraşmak zor oluyo....
ben de en cinsiyet merağımdam 4 farklı doktora gittim hepsi erkeğe benziyo dedi ama hala emin değilim sizce abartıyomuyum?
uff sinirliyim
mart anneleri bugün birbirine girmiş eskilerden bi arkadaşımzıla gruba 1kaçaydır dahil olan biri arasında bi tartışmaçıkmış we şuan biçok kşişi siteden atıldı kimi geçici olacark kimi daimi olarak.. üzüldüm..
kazen konuşmayasağı getrdi konu hakkında yorum yapan uzaklaştırma alacak!
arkadaşımız sitede insanların özel hayatını anlatmasndan şikayetçiymiş olurmu şey ya! hepimiz neler paylaştık 2 senedir yüzeysel olamayız tabiiki paylaşacağız cinsel sorunlarımızıda kaynan koca sorunlarınıda..
kafayı yemiş sanırım burası kadınlara özel bi portal we hepimiz kimseye anlatamadığımız bi çok şeyi paylaşıyoruz burda
neyse içimi buraya döktüm orda yasak war
bakalım benim yeni arkidişlerim neler yapıyolar orda çok gerildim burda ferahlamaya geldim:89:
slm kızlar bende haziran annesiyim ama ilk gebeliğimle 2.gebeliğim arasında az zaman olduğundan mayıs annesi olabilirim.her zaman yazamasam da sizi takip etmeye çalışıyorum.Malum 11 aylık kızım var ve hem onunla hem kendimle uğraşmak zor oluyo....
n zman dediler ipek:))) bana ikigün önce.. herşey ortadaydı bnde gördüm.. sana göstermedi mi?kaçıncı haftandasın canım sen ? bana da erkek dediler 17. haftamda olduğum için inanmak istiyorum bende :)
ALLAH BÜTÜN BEBİŞLERİ KORUSUN , SAĞLIKLA GELSİNLER KUCAĞIMIZA İNŞALLAAAHH..
n zman dediler ipek:))) bana ikigün önce.. Herşey ortadaydı bnde gördüm.. Sana göstermedi mi?
ilk bebek kızm mı?
walla canım bunun güzelliğini babası daha çok tadacak çünkü sen kocana yeni aşk doğurmuş oluyorsun kızlar babaya düşkün olur derler doğru.. eşim we kızım arasında aşk war benden ona atlıyor kucağına, ondan bana gelmiyor çoğu zman:)))haklsının canım ya ..ama boşver kendini üzme...gerginlik iyi değildir :))
canım bu arada bende kız annesi olacağım.. nasıl kız annesi olmak..çok çok heyecanlıyım...anlatsana birazz
kızıma hamileyken benim karnımdada oldu doğumdan sonra döküldü.. bunda olmadı daha..ben bugün 1 de gittim çok ısrarcı olunca gösterdi işte burda pipi die ama yinede bi hafta daha surer kesinleşmesi dedi.. Ben büyük ihtimal erkek diyorum dedi..
Karnımda tüylenmede oldu ve hamileliğim süresince hiç mide bulantım olmadı bunlara dayanarak bende erkek hissediyorum.. 16+2 deyim..ilk bebeğim olacak kısmetse...
kızıma hamileyken benim karnımdada oldu doğumdan sonra döküldü.. bunda olmadı daha..
onlarla hiç alakası yok ilk 3ay benim midem hep bulandı ayrıca bunda..
kızımda ççok rahat geçti..
ama 16 haftan bitmiş hala kesin dememsi ilginç we görmüşte o bölgeyi?
ama annanin hissettiği oluyor genelde bende erkek hissediyodum:)
senin ilk miydi? birde kızınmı wardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?