benimde göğüs uçlarımda sarı lekeler var bir yerde okumuştum normalmiş
ay cnmm bende aynen öyle evir çevir salondaki masayı atıcam artık napalım. Kendi evime sene sonra geçicem bebişin buyumesi gerek anneme yakınım burda benim evim var kirada aman karışık işlerişte ama sığıyor biryere merak etme. Gerekirse kocamı atarım onu yanıma alırım :) kuzucuklarımla yatarım napıyım bu saatden sonra adamı:)))))))2 çocuk var yeter
fatmacım ipek34 e katılıyorum . Aynen öyle söyle ablam bırakmadı de. Aileni koru bence. üzülme herşey illaki düzelecek.evliliğini onaylamadıkları için 10 sene sonra olsada daha erken derlerdi
eğer eşin sana ve evime sahip çıkıyosa mutluysan ailesiyle çok ciddi boyutlarda sorunlar yaşamıyosan huzurun yerindeyse ailen yanılmış demektir ve ailen bile olsa bir yerden sonra
evin herşeyin önündedir rahat ol canım bu çocuk çok afedersin gayri meşru değilki söylemekten
neden çekinesin eğer sorun olursa dediğin gibi ablanla konuştuklarını anlatırsın söyletmediğini söylersin ama en katı kalpler bile küçük bir çocuğa dayanamaz bence bu sorunlar bebişle beraber
çözülücek canım
kız hiç koca atılır mı...delüüüü....
Evdeki koltuğu kanepeyi atarsın...herifi ne atıyon..
Kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz??? En iyisi hangisidir?
anacım adamı sokağa atmıyorum yataktan atıyorum:) kanepeye doğru.. Kızlarımla yatarım ben..
ben geçen gün mısır çarşısında aktara hamielik çatlakları için ne veriyosunuz dedim
bir karışım yapmışlar yağlardan onu verdi 15 tl ye aldım küçük bir kutuydu onu sürüyorum
ama emin değilim faydalı olurmu
ben geçen gün mısır çarşısında aktara hamielik çatlakları için ne veriyosunuz dedim
bir karışım yapmışlar yağlardan onu verdi 15 tl ye aldım küçük bir kutuydu onu sürüyorum
ama emin değilim faydalı olurmu
ablana da sinir oldum haaa...
Ben de söylemedim uzun zaman ama,tamamen benim bencilliğimden kaynaklanmıştı...
Ama ablan nasıl karışabilir ki, ve nasıl sevinmez aklım ermiyor...
hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz burda can sıkıntısı olur muu.. Sen kendine bir aile kurdun artık, bebeğin geliyor. Hep onları düşün mutlu ol..
evliliğini onaylamadıkları için 10 sene sonra olsada daha erken derlerdi
eğer eşin sana ve evime sahip çıkıyosa mutluysan ailesiyle çok ciddi boyutlarda sorunlar yaşamıyosan huzurun yerindeyse ailen yanılmış demektir ve ailen bile olsa bir yerden sonra
evin herşeyin önündedir rahat ol canım bu çocuk çok afedersin gayri meşru değilki söylemekten
neden çekinesin eğer sorun olursa dediğin gibi ablanla konuştuklarını anlatırsın söyletmediğini söylersin ama en katı kalpler bile küçük bir çocuğa dayanamaz bence bu sorunlar bebişle beraber
çözülücek canım
fatmacım ipek34 e katılıyorum . Aynen öyle söyle ablam bırakmadı de. Aileni koru bence. üzülme herşey illaki düzelecek.
susam yağı kakao yağı badem yağı biberiye yağı bir kaç bişey daha saydı vazelin gibi şeffaf bişey kokusuda güzel portakal kokuyoay bence pahalı markalardan sa doğal şeyler çok çok daha iyi gelir. Ne var acaba içince?
Ben bebe yağı sürüyorum...Bilmiyorum faydası olacak mı...
Ben bebe yağı sürüyorum...Bilmiyorum faydası olacak mı...
ablama zaten bende sinir oluyorum canlarIlginiz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum sizleri seviorum ben yaa... Eşimle ve eşimin ailesi ile gayet mutluyum hiç bi sorunum yok allaha şükür çokda memnunum bakalım öğleden sonra arar söylerim inş. Sizede haber ederim canlarım benm
susam yağı kakao yağı badem yağı biberiye yağı bir kaç bişey daha saydı vazelin gibi şeffaf bişey kokusuda güzel portakal kokuyo
bana bebe yağının bir faydası olcağını sanmam benim bacamlarımın iç kısmı kırmızı kırmızı çizgilerle dolu çatlamaya çoktan başladım
susam yağı kakao yağı badem yağı biberiye yağı bir kaç bişey daha saydı vazelin gibi şeffaf bişey kokusuda güzel portakal kokuyo
bana bebe yağının bir faydası olcağını sanmam benim bacamlarımın iç kısmı kırmızı kırmızı çizgilerle dolu çatlamaya çoktan başladım
inşallah beklediğinden daha güzel olur tepkileri
benim ablam badem yağı sürmüştü karnına, hiç çatlağı olmadı. ama yapı da olabilir, çok büyük bir göbeği yoktu son ay bile. ama geçen gün badem yağı tüylenme yapabiliyormuş dedi. doğru mu ki acaba?bende zaten pko var, tüylenmeye müsait vücudum, tırstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?