2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız hiç koca atılır mı...Delüüüü....
evdeki koltuğu kanepeyi atarsın...Herifi ne atıyon..

fatmacım ipek34 e katılıyorum . Aynen öyle söyle ablam bırakmadı de. Aileni koru bence. üzülme herşey illaki düzelecek.

ay bence pahalı markalardan sa doğal şeyler çok çok daha iyi gelir. Ne var acaba içince?

günaydın...

fatmacım çok üzüldüm canım yaşadıklarına. ama hiçbir anne baba dayanamaz torunlarına, mutlaka yumuşayacaklardır.

biz de eşimle farklı memleketliyiz üstelik kültür olarak da çok farklıyız biz. babam başta direndi asla olmaz dedi ama şimdi çok iyidir araları, çok severler eşimi. önce tanımaları gerekiyor aslında.
bir arkadaşımın babası düğününe bile gitmedi kızının, damadı istemediği için. üstelik tek çocuktu arkadaşım. çok da despot bir adamdı. ama bir yıl bile olmadan barıştı ikisiyle de. başka şansları yok kabulleniyorlar bir süre sonra. önemli olan senin huzurlu olman eşinle.

ablana da sinir oldum haaa...
Ben de söylemedim uzun zaman ama,tamamen benim bencilliğimden kaynaklanmıştı...
Ama ablan nasıl karışabilir ki, ve nasıl sevinmez aklım ermiyor...

hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz burda can sıkıntısı olur muu.. Sen kendine bir aile kurdun artık, bebeğin geliyor. Hep onları düşün mutlu ol..

fatmacım ipek34 e katılıyorum . Aynen öyle söyle ablam bırakmadı de. Aileni koru bence. üzülme herşey illaki düzelecek.

ablama zaten bende sinir oluyorum canlar Ilginiz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum sizleri seviorum ben yaa... Eşimle ve eşimin ailesi ile gayet mutluyum hiç bi sorunum yok allaha şükür çokda memnunum bakalım öğleden sonra arar söylerim inş. Sizede haber ederim canlarım benm

ay bence pahalı markalardan sa doğal şeyler çok çok daha iyi gelir. Ne var acaba içince?
susam yağı kakao yağı badem yağı biberiye yağı bir kaç bişey daha saydı vazelin gibi şeffaf bişey kokusuda güzel portakal kokuyo
Ben bebe yağı sürüyorum...Bilmiyorum faydası olacak mı...

bana bebe yağının bir faydası olcağını sanmam benim bacamlarımın iç kısmı kırmızı kırmızı çizgilerle dolu çatlamaya çoktan başladım

inşallah beklediğinden daha güzel olur tepkileri

Ben de göğüslerden korkuyorum.. Kocaman oldular çünkü zaten büyüklerdi.. İnşallah çatlamazlar

AAA,SEN ERKEN BAŞLAMIŞSIN...Bende daha çatlak yok hiç..ama feci kaşınıyorum..Büyük ihtimal yakında başlayacak..

benim ablam badem yağı sürmüştü karnına, hiç çatlağı olmadı. ama yapı da olabilir, çok büyük bir göbeği yoktu son ay bile. ama geçen gün badem yağı tüylenme yapabiliyormuş dedi. doğru mu ki acaba?bende zaten pko var, tüylenmeye müsait vücudum, tırstım.

inşallah beklediğinden daha güzel olur tepkileri

inşallah ipekçim hep beraber göreceğiz bu arada bende dün kakao yagı aldım ama sürmeyi unutmuşum bugün süreyim bakalım çatlat vs falan olmadı daha ben çatlamaya müsaitim büyüme çatlaklarım bile var yani

sadece badem yağı kullanıp memnun olan çok kişi var ama kıllanmadan bende korktuğum için
almadım çünkü saça ve kirpiğede badem yağı sürerler ya gürleşmesi için tüy yapması bana mantıklı geliyo onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…