2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma söyle cnm. Ne olursa olsun o senin sevdiin adam sana değer veriyor ve şimdi de bebeğiniz olacak ne güzel işte. Herşeyin yolunda gittiğine delalettir bu.. öyle düşünsünler..

inşallah dualarınıza ihtiyacım var bugün söyleyebilirim inş.

Walla dua ediyorum, hamilelerin duası kabul olurmuş :) Benim annem çok despottur ama torun lafını duyunca karakter değiştirdi kadıncağız :) Seninkiler de öyle olacak. İlk bir an şok olabilirler belki ama biraz düşünsünler dayanamazlar inşallaahhh...

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun cumaaaa!!!!
yarın cumartesiiiiiiiiiiiiii!!! pipi kuku günüüüüüüüüüüüüüüüü
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

fatma söyle cnm. Ne olursa olsun o senin sevdiin adam sana değer veriyor ve şimdi de bebeğiniz olacak ne güzel işte. Herşeyin yolunda gittiğine delalettir bu.. öyle düşünsünler..

uffff egecim inş. Yaaa ne biliyim tedirginim heyecanlıyım öle işde direk ben hamileyimmi desem yaa

uuuuuuuffff ibş. çilek benim annemde babamda öle ikiside aynı bilmiyorum yani abamın bir oglu var bu ikinci torunları olucak allah nasip ederse

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun cumaaaa!!!!
Yarın cumartesiiiiiiiiiiiiii!!! Pipi kuku günüüüüüüüüüüüüüüüü
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yaa bugun fmg yarın selda ve sen benim daha var yaa kuzu zaten baya bi haşırneşir oldu birce hergün görüyor. Bende istiyorummmm

kafeinsiz neskafe içiyorum..günde 2 fincan, o da sabahları zaten ya..başka içmiyorum....
Sabah içmezsem ama,akşam kocişle türk kahvesi içiyoruz...
afern ben dün bir tane kafeinsiz içtim akşam evde çay içmedim:)) ama içme yaa boşver bi tane sabah iç yeter oda kendine gelebilmen için ..

hilmi ve fatma, hiç stres yapma...
Sen kararını vermişsin,evlenmişsin..Emin ol kızgınlıktan diyorlar, iş ciddiye binse zaten demezler...
Bence sen hamile olduğunu söyle biran önce..Boşanacağınıza dair umutlları varsa da yıkılsın..Kabullensinler yavaş yavaş...

aaaa canım o kadar mı kotu yaaa..
Esın de geldı demı bayramda senle..
Neden bu kadar ıstemıyorlar yaa..

yok eşimle hiç görüşmüyorlar ne eşim görüşüyor nede onlar zaten evlenmeden önce demişlerdi gelirsen sadce sen gelirsin diye.. Uzun hikaye ya nedenler o kadar önemli değil aslında en başta neden uzak olması eşim osmaniyeli ya özel sektörde dershane öğretmeni olması- 12 kardeş olmaları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…