belki torunun düşüncesiyle yumuşarlar... Dua edelim de öyle olsun inşallahh...
bize az müsade, kahvemizi tazeleyeceğiz, kahvltı yapacağız...
Ama buralardayım yani..
inşallah dualarınıza ihtiyacım var bugün söyleyebilirim inş.
fatma söyle cnm. Ne olursa olsun o senin sevdiin adam sana değer veriyor ve şimdi de bebeğiniz olacak ne güzel işte. Herşeyin yolunda gittiğine delalettir bu.. öyle düşünsünler..
walla dua ediyorum, hamilelerin duası kabul olurmuş :) benim annem çok despottur ama torun lafını duyunca karakter değiştirdi kadıncağız :) seninkiler de öyle olacak. Ilk bir an şok olabilirler belki ama biraz düşünsünler dayanamazlar inşallaahhh...
kuzu kaçtane kahve içiyorsun. Nescafemi içiyorsun. Saçmalama tazelemek felan. Süt iç onun yerine..kızıyorum he
uuuuuuuffff ibş. çilek benim annemde babamda öle ikiside aynı bilmiyorum yani abamın bir oglu var bu ikinci torunları olucak allah nasip ederse
inşallah.. Size güzel haberlerim var de, öyle gir konuya :)
yaa bugun fmg yarın selda ve sen benim daha var yaa kuzu zaten baya bi haşırneşir oldu birce hergün görüyor. Bende istiyorummmmgünaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cumaaaa!!!!
Yarın cumartesiiiiiiiiiiiiii!!! Pipi kuku günüüüüüüüüüüüüüüüü
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
afern ben dün bir tane kafeinsiz içtim akşam evde çay içmedim:)) ama içme yaa boşver bi tane sabah iç yeter oda kendine gelebilmen için ..kafeinsiz neskafe içiyorum..günde 2 fincan, o da sabahları zaten ya..başka içmiyorum....
Sabah içmezsem ama,akşam kocişle türk kahvesi içiyoruz...
onlara göre güzel olmayabilir ama.. Daha bayramda gittiğimde boşanmamdan bahsetti babam
onlara göre güzel olmayabilir ama.. Daha bayramda gittiğimde boşanmamdan bahsetti babam
günaydın hayırlı cumalar
aaaa canım o kadar mı kotu yaaa..
Esın de geldı demı bayramda senle..
Neden bu kadar ıstemıyorlar yaa..
yaa bugun fmg yarın selda ve sen benim daha var yaa kuzu zaten baya bi haşırneşir oldu birce hergün görüyor. Bende istiyorummmm
günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?