sadece badem yağı kullanıp memnun olan çok kişi var ama kıllanmadan bende korktuğum için
almadım çünkü saça ve kirpiğede badem yağı sürerler ya gürleşmesi için tüy yapması bana mantıklı geliyo onun için
günaydın arkadaşlar, bugün bebişler nasıl acaba?
evet doğru onu düşünmemiştim hiç. göbek tüylerini de besler o zaman:) doktora da sormayı unutuyorum. bir arkadaşım söylemişti bir krem adı ama unuttum
Günaydın cnm. vallahi bebişleri birce ile kuzuya sorcaksın biz pek göremiyoruz henüz tekmelemiyorlarda. onlar günaşırı gidip görüyorlar. böylede hasetlik yaparım işte.:))))))
şaka şaka iyi olmaya çalışıyoruz vallahi ben kendi adıma söyliyim hasta bitkin ve çok kötüyüm..
sen nasılsın????
Günaydın cnm. vallahi bebişleri birce ile kuzuya sorcaksın biz pek göremiyoruz henüz tekmelemiyorlarda. onlar günaşırı gidip görüyorlar. böylede hasetlik yaparım işte.:))))))
şaka şaka iyi olmaya çalışıyoruz vallahi ben kendi adıma söyliyim hasta bitkin ve çok kötüyüm..
sen nasılsın????
günaydınnnlarrr hayırlı cumalar olsunn mide bulantılarımız geçsinnn güzelll günlerr olsun herkese
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
günaydınnnlarrr hayırlı cumalar olsunn mide bulantılarımız geçsinnn güzelll günlerr olsun herkese
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
benim eski müdürüm olsa kesinlikle bir dk tutmazdı burda. bende bir hafta çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum diye söyledim cumartesileri için. geçen hafta çalışmamıştım bu hafta yerime bakan arkadaşa dedim ben rahatsızım sen bak bu hafta diye. müdüre de bişey demedim:)) aman görüyorlar yinede git demiyorlar.Benim karafatmam artık tepki veriyo...Minikeller sen okumuş muydun, neresine baksak kızıyo, ayağına bakerken ayağını, eline bakarken elni kaldırıyo..Kafasına bakerken ağzını açıyo...
Ben de ağzım açık seyrediyorum...Elletmicek kendini....
Ege, kızım sende o halde çalışmaya uğraşıyon,ne vicdansız patronun var,sen diyemesen de onun izin vermesi lazım yaa...
gunaydin tekrar yeni gelen arkadaslar
bende dun gobegimi actim izledim..ya pit pit atiyo resmen..ictende bi kasinti gibi hissediyom ya..
birce, ben de çok özledim kuzumu yaa...
Ayın 4 üne kadar da göremicem....
bende 7sinde gidicem bakalım inş. gösterir öğreniriz tek seferde :))
kesin olması için ben 16,haftayı bekliyim diyorum
iyiyiz canım sen nasılsın...
Benimgöbek de öyleatıyo..Ama arkadaşlar o bebekten değil diyorlar,bilmiyorum...
sen gene içten kaşıntı hissediyorsun, ben neredeyse karnımı yırtacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?