2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet doğru onu düşünmemiştim hiç. göbek tüylerini de besler o zaman:) doktora da sormayı unutuyorum. bir arkadaşım söylemişti bir krem adı ama unuttum

günaydın arkadaşlar, bugün bebişler nasıl acaba?

Günaydın cnm. vallahi bebişleri birce ile kuzuya sorcaksın biz pek göremiyoruz henüz tekmelemiyorlarda. onlar günaşırı gidip görüyorlar. böylede hasetlik yaparım işte.:))))))
şaka şaka iyi olmaya çalışıyoruz vallahi ben kendi adıma söyliyim hasta bitkin ve çok kötüyüm..

sen nasılsın????

Benim karafatmam artık tepki veriyo...Minikeller sen okumuş muydun, neresine baksak kızıyo, ayağına bakerken ayağını, eline bakarken elni kaldırıyo..Kafasına bakerken ağzını açıyo...
Ben de ağzım açık seyrediyorum...Elletmicek kendini....
Ege, kızım sende o halde çalışmaya uğraşıyon,ne vicdansız patronun var,sen diyemesen de onun izin vermesi lazım yaa...

günaydınnnlarrr hayırlı cumalar olsunn mide bulantılarımız geçsinnn güzelll günlerr olsun herkese

valla ne yalan söyleyim özledim ama bahane çıkmasın artık gitmek için dün eşime diyorum oğlumu özledim, daha dün gördün ya diyor:))
bu arada bence izin al egecim. daha da kötüleşeceksin böyle, hem verimli de olamazsın ki...

benim eski müdürüm olsa kesinlikle bir dk tutmazdı burda. bende bir hafta çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum diye söyledim cumartesileri için. geçen hafta çalışmamıştım bu hafta yerime bakan arkadaşa dedim ben rahatsızım sen bak bu hafta diye. müdüre de bişey demedim:)) aman görüyorlar yinede git demiyorlar.

günaydınnnlarrr hayırlı cumalar olsunn mide bulantılarımız geçsinnn güzelll günlerr olsun herkese

günaydın cnmm selamlar

gunaydin tekrar yeni gelen arkadaslar
bende dun gobegimi actim izledim..ya pit pit atiyo resmen..ictende bi kasinti gibi hissediyom ya..

Benimgöbek de öyleatıyo..Ama arkadaşlar o bebekten değil diyorlar,bilmiyorum...
sen gene içten kaşıntı hissediyorsun, ben neredeyse karnımı yırtacağım...

iyiyiz canım sen nasılsın...

çoooookkk yorgunum kaynana gitti dün akşam bende şimdi kahvaltımı yaptım nevresimler felan yıkanıyo biraz burayay bakayım dedim

Benimgöbek de öyleatıyo..Ama arkadaşlar o bebekten değil diyorlar,bilmiyorum...
sen gene içten kaşıntı hissediyorsun, ben neredeyse karnımı yırtacağım...

benim dr da hissetmen imkansız dedi ancak 2 ay sonra hissedermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…