yok eşimle hiç görüşmüyorlar ne eşim görüşüyor nede onlar zaten evlenmeden önce demişlerdi gelirsen sadce sen gelirsin diye.. Uzun hikaye ya nedenler o kadar önemli değil aslında en başta neden uzak olması eşim osmaniyeli ya özel sektörde dershane öğretmeni olması- 12 kardeş olmaları...
yok eşimle hiç görüşmüyorlar ne eşim görüşüyor nede onlar zaten evlenmeden önce demişlerdi gelirsen sadce sen gelirsin diye.. Uzun hikaye ya nedenler o kadar önemli değil aslında en başta neden uzak olması eşim osmaniyeli ya özel sektörde dershane öğretmeni olması- 12 kardeş olmaları...
senin randevu ne zaman ?..
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cumaaaa!!!!
yarın cumartesiiiiiiiiiiiiii!!! pipi kuku günüüüüüüüüüüüüüüüü
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Senin randevu ne zaman ?..
4 ocak :)) sana bişey hatıratıyor mu:)) denk geldi bu sefer ikimizin
çok olaylar oldu yaa kötü anılarım var yani vazgeçmem için çok şey yaptılar bunun için fiziksel güç bile var neyse hatrlamak isteimyorumay bunlar sebep mi?? çok üzüldüm bak şimdi.. Tabii ki insan evladı için en iyisini ister ama bunlar için de üzer mi evladını(
düğün görünürde nomal ama yaşamadıgım şeyde kalmamaıştı burnumdan geldi o yüzden düğün cd me bile bakamam aglarım sinirimdenanladim canim..isteyerek vermediler..ama dugun falan hersey normal oldu demi..ama kabul etmeleri lazim artik..ne bilim ya..
hilmi fatmacım,
valla allah yardımcın olsun canım.
Yani gerçekten anne baba ile küs olmak baska birşeye benzemez.
Allah onlarında kalbini ılındırsın inşallah.
Ama eşinle sen öyle güzel öyle mutlu olun ki onları mutluluğunuzla, güzel yuvanızla utandırın
sende bence daha fazla beklemeden müjdeni annenlere ver.
Torun sevinci inşallah kalplerini ısındıracaktır.
ınan ki dualarım seninle!
fatmacım atrtık herşey gride kalmış bir çocuğun olucak bundan sonra evin huzurun en önemlisi
artık söylemen lazım alışsınlar hem geciktirdikçe bu seferde söylemediğin için sorun yapabilirler
inşallah torun bu sıkıntıların bitmesine vesile olur
hoşgeldin canım benmde 10aylık bir kızım war we şuandada 16+1im:) we kısmetse oğlum olacak..
sen kaçıncı haftadasın ki emin olamıyorsun en son gittiğim dr bana kesinm erkek dedi hatta testisler we pipiyi banada gösterdi resminide çektik:)
16. haftamdayım,bana da pipiyi gösterdiler ama bakalım yarın kendi doktorumda randevum var o ne dicek bakalımkaçıncı haftandasın canım sen ? bana da erkek dediler 17. haftamda olduğum için inanmak istiyorum bende :)
kız annesi oldum ama kızım babasının kızı olmayı seçti benimle işi yok.Baba kız birbirlerine aşıklar ben hayran hayran bakmakla yetiniyorum.onun dışında kız çocuklarını daha çok süsleyip püslüyosun güzel oluyo...
hoşş geldinnn aramıza canımm ayy sende kız annesisin..sende anlatsana kız annesi olmak nasıll..bu arada tebrik ederim...umarım erkek olur.ikisindende tatmış olursun
hoşgeldin canım benmde 10aylık bir kızım war we şuandada 16+1im:) we kısmetse oğlum olacak..
sen kaçıncı haftadasın ki emin olamıyorsun en son gittiğim dr bana kesinm erkek dedi hatta testisler we pipiyi banada gösterdi resminide çektik:)
16. haftamdayım,bana da pipiyi gösterdiler ama bakalım yarın kendi doktorumda randevum var o ne dicek bakalımkaçıncı haftandasın canım sen ? bana da erkek dediler 17. haftamda olduğum için inanmak istiyorum bende :)
kız annesi oldum ama kızım babasının kızı olmayı seçti benimle işi yok.Baba kız birbirlerine aşıklar ben hayran hayran bakmakla yetiniyorum.onun dışında kız çocuklarını daha çok süsleyip püslüyosun güzel oluyo...
hoşş geldinnn aramıza canımm ayy sende kız annesisin..sende anlatsana kız annesi olmak nasıll..bu arada tebrik ederim...umarım erkek olur.ikisindende tatmış olursun
inş. Canım söylemem gerektğini biliyorum eger bu zamana kadr nie söylemedin derlerse ablamın üzerine atıcam o söleme dedi deicem napiyim o korkuttu beni başta.. Birde ablama söylediğimde hiç sevinmemişti daha erken değilmi dedi bana söylediğimde ne biliyim ilk zamanlar hevesimi kırdı belkide
çok olaylar oldu yaa kötü anılarım var yani vazgeçmem için çok şey yaptılar bunun için fiziksel güç bile var neyse hatrlamak isteimyorum
düğün görünürde nomal ama yaşamadıgım şeyde kalmamaıştı burnumdan geldi o yüzden düğün cd me bile bakamam aglarım sinirimden
amin canım inş. öle olur uff boşverin beni hepinizin canını sıktım sabah sabah
inş. Canım söylemem gerektğini biliyorum eger bu zamana kadr nie söylemedin derlerse ablamın üzerine atıcam o söleme dedi deicem napiyim o korkuttu beni başta.. Birde ablama söylediğimde hiç sevinmemişti daha erken değilmi dedi bana söylediğimde ne biliyim ilk zamanlar hevesimi kırdı belkide
hayırlı cumalar arkadaşlar herkese selamlar
rapor yapmaktan beynim sulandıı bugün kaytarıcam biraz, fenalık geçiricem yoksa
herkes iyidir inşallah beni sorarsanız- daha doğrusu bizi- Allaha şükür iyiyiz yalnız benim göğüs uçlarımda iltihap gibi beyaz lekeler var dün farkettim, bi ara doktoruma danışıcam
dün eşimle evirdik çevirdik, 1 oda 1 salon olan evimizde (kiralık) bebişi sığdıracak bi yer bulduk çok şükürama bi an için çıldırıyoduk...bebiş büyüyene kadar böyle idare edecez çok şükür halimize aç değiliz açıkta değiliz sonuçta...
benim kızımın daha bi tane tulumu var, babaannesi de bi yelek bi de patik ördü...ilk fırsatta alışverişe çıksam süper olacak
hepiniz kendinize iyi bakın
öptümmmm
allah allah bak ben şaşırıyorum sen anlattıkça. Aynı hasaneden bahsediyorusn değilmi. Ben özel dr bıraktım cerrahpaşa yüzünden. çok güzel inşallah bozulmaz prof felan gitmiyorum normal gebe polikliniğine gidiyorum ben hemde.. Neyse hayırlısıege ben çift dikişli gittiğim için böyle ögreniyorum yoksa cerrahpaşadaki cins bana inan görsede söylemez
ya adam beni muananeden kovalıyor ya çok kötü davranıyor tövbe tövbe
utanıyorumda koskoca prof için böle demeye ama
detaylı ultrasona kadar cerrahpaşayada devam edicem inşallah
sonrasında kendi doktorumla devam edip benimkisine doğum yaptırıcam inşallah niyetim budur
beyan ederim
hayırlı cumalar arkadaşlar herkese selamlar
rapor yapmaktan beynim sulandıı bugün kaytarıcam biraz, fenalık geçiricem yoksa
Herkes iyidir inşallah beni sorarsanız- daha doğrusu bizi- allaha şükür iyiyiz yalnız benim göğüs uçlarımda iltihap gibi beyaz lekeler var dün farkettim, bi ara doktoruma danışıcam
dün eşimle evirdik çevirdik, 1 oda 1 salon olan evimizde (kiralık) bebişi sığdıracak bi yer bulduk çok şükürAma bi an için çıldırıyoduk...bebiş büyüyene kadar böyle idare edecez çok şükür halimize aç değiliz açıkta değiliz sonuçta...
Benim kızımın daha bi tane tulumu var, babaannesi de bi yelek bi de patik ördü...ilk fırsatta alışverişe çıksam süper olacak
hepiniz kendinize iyi bakın
öptümmmm
günaydın kızlar.....
<
16. haftamdayım,bana da pipiyi gösterdiler ama bakalım yarın kendi doktorumda randevum var o ne dicek bakalım
tabi ki saglıklı sıhhatlı olsun ama bi kızım bi oğlum olmasını çok istiyorum.çok şükür kızım var bir de oğlum olursa çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?