2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege valla dogru soyledin..benimde 100 gr cikarsa sasirmicam..hicmi hic kilo aldigimi hissetmiyorum ben..bakalim yarin kac cikicam..59 bucuktum gecen ay..

maşallah en zayıf benim kızım yaa( 107 gr dedi geçen hafta anacım siz ne yiyorsunuz . Ben herşeyi yiyorum ama niye benmi kilo alıyorum acaba:))

maşallah maşallahh

maşallah en zayıf benim kızım yaa( 107 gr dedi geçen hafta anacım siz ne yiyorsunuz . Ben herşeyi yiyorum ama niye benmi kilo alıyorum acaba:))

maşallah maşallahh

Valla canım,ben her sabah simit..
günde 3 muz..3 tane çikolata...
1 küçük paket süt...
Mutlaka kahve...
Birazda yoğurt yiyorum...
bu kadar,daha pek yemek olayına geçemedim...
Bi de arada sırada cips yiyorum...

off offf çok heyecanlandım..sen anlatırken benim gözlerim doldu canım :97::97::97: içim kıpır kıpır oldu..bi an önce büyüsün diye dua ediyorum :79::79: hatta abartıp her sabah göbüşüme bakıyorum benim gibi süüslü olur kızımda hihi :))) sen aklına geldikce yaz yine olurmu defalarca okusam sıkılmam :)))

Oooo...
Maşallah kuzuya...Ne kadar büyümüş...
Allah nazarlardan saklasın....Çok heyecan veriyo değil mi yaa...Saatlerce orda yatıp seyretmek istiyor insan...

Offf hiç sorma kuzum sevinçten aptallaştım :))))

ohhhhhh masallah buyumus
darisi bana yaaaaaaaaaaaaaa..cok ozledim bende

İnşallah canım sende güzel haberlerle gelirsin.

maşallah maşallahh

Valla ben artık bişey yemiycem doktorum çok fena haşladı bu sefer.
Çok kilo aldın dedi. diyet yapıcam bundan sonra

fmg canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Inş. Prensesin sizlerden böle haberleri alınca daha da sabırsızlanıyorum bakalım bizim kutudan ne cıkıcak :d
minikmucizeee gözün aydın anacım :d

benim kutuda belirsiz daha yaaaaaa :26:

valla canım,ben her sabah simit..
Günde 3 muz..3 tane çikolata...
1 küçük paket süt...
Mutlaka kahve...
Bu kadar,daha pek yemek olayına geçemedim...

tam kilo yapacak şeyler ama bebişe geçmiş ne güzel işte. Bende gayet iyi besleniyorum ama ben alıyorum demekki

günaydınn güzelllllerrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınızzzzzzzzzzzzz

fmg canım benim çok sevindimmm..hadi bakalım hayırlısı

ya teyzeleri benim kıza ne isim koyacağım bana fikir verin

Valla canım,ben her sabah simit..
günde 3 muz..3 tane çikolata...
1 küçük paket süt...
Mutlaka kahve...
bu kadar,daha pek yemek olayına geçemedim...

günaydın yavru kuş nasılsın canımm...yinede sütt yoğurt muz yiyiorsun bunalr iyi..canım şey ceviz badem de yiyebilirsen omage 3 içeriyo.gerçi ben hep unutuyorum yanıbaşıma koydum düzenli yicem.öykücümüzz napıyorr ..özledim yaa bi resmini koymadın parlamayanından en sonki çok parlıyordu :79::79:

:81::81::81:

Sana da günaydın canım...Ama bunlar bütün gün yediklerim..Yemek falan yiyemiyorum..Ekstrası yok yani,sadece bunlar..Ceviz-badem evde dolu ama yiyemiyorum mümkün değil..Vitamin falan da kullanmıyrum...
Öykümüz iyidir inşallah...Dün şansına okey oynadım, 1.oldum,şanslı olacak kızım...
Ya ben cep telefonuyla çekiyorum da, o yüzden çok parlıyo resimleri...Fotoğraf makinemi çaldırdım 1 sene önce,eşim kızdı bi daha almıyo...Cep telefonuyla idare ediyorum...O yüzden öyle parlak resimler..

ege, ölçümler de farklı olabiliyor. Ben bazen 2 gün üst üste gidiyorum ya. 2.gün daha kısa çıkıyor boyu. Onun da etkisi olabilir.

bilmem vallaha reszil olurum:)))))) şaka yaa sağlıklı olsunda önemli değil ben onu şişririm . Eylül 1 aylıkdı doğum kilodunun 2 katına çıktı maşallah

ege, ölçümler de farklı olabiliyor. ben bazen 2 gün üst üste gidiyorum ya. 2.gün daha kısa çıkıyor boyu. onun da etkisi olabilir.

canım sende iyisin he bebeğini en çok gören sensin valla pipisini görebildinmi oğluşun nası teyzesi kubannn...bu arada sen nasılsın fıstıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…