maşallah en zayıf benim kızım yaa( 107 gr dedi geçen hafta anacım siz ne yiyorsunuz . Ben herşeyi yiyorum ama niye benmi kilo alıyorum acaba:))
maşallah maşallahh
maşallah en zayıf benim kızım yaa( 107 gr dedi geçen hafta anacım siz ne yiyorsunuz . Ben herşeyi yiyorum ama niye benmi kilo alıyorum acaba:))
maşallah maşallahh
Teşekkür ederim.
179 gr olmuş.
Büyümüş bebem kıpır kıpırdı yine. Çok mutlu oldum
walla canım bunun güzelliğini babası daha çok tadacak çünkü sen kocana yeni aşk doğurmuş oluyorsun kızlar babaya düşkün olur derler doğru.. eşim we kızım arasında aşk war benden ona atlıyor kucağına, ondan bana gelmiyor çoğu zman:)))
ama kız annesi olmak çok keyifli onu giydirmek süslemek, toka takmak..
ileridede kzı ewlatlar daha wefalı ewlatlar olacaktır eminim
şimdi tam bilmiyor insan biraz büyünce elşini tutup süslü süslü gezmek çok keyifli olacak eminim aynı elbiseleri giymek falan..
lc waikikide bu yaz anne kız kıyafetleri wardı hep.. kendine aldığın elbisenin miniciğini kızına alıyosun:)))
Oooo...
Maşallah kuzuya...Ne kadar büyümüş...
Allah nazarlardan saklasın....Çok heyecan veriyo değil mi yaa...Saatlerce orda yatıp seyretmek istiyor insan...
ohhhhhh masallah buyumus
darisi bana yaaaaaaaaaaaaaa..cok ozledim bende
maşallah maşallahh
fmg canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Inş. Prensesin sizlerden böle haberleri alınca daha da sabırsızlanıyorum bakalım bizim kutudan ne cıkıcak :d
minikmucizeee gözün aydın anacım :d
valla canım,ben her sabah simit..
Günde 3 muz..3 tane çikolata...
1 küçük paket süt...
Mutlaka kahve...
Birazda yoğurt yiyorum...
Bu kadar,daha pek yemek olayına geçemedim...
Bi de arada sırada cips yiyorum...
tam kilo yapacak şeyler ama bebişe geçmiş ne güzel işte. Bende gayet iyi besleniyorum ama ben alıyorum demekki
ya geçen haftadan beri büyümüştür o...
Belki bizimkilerle aynıdır...belki geçmiştir bile...
Valla canım,ben her sabah simit..
günde 3 muz..3 tane çikolata...
1 küçük paket süt...
Mutlaka kahve...
Birazda yoğurt yiyorum...
bu kadar,daha pek yemek olayına geçemedim...
Bi de arada sırada cips yiyorum...
tam kilo yapacak şeyler ama bebişe geçmiş ne güzel işte. Bende gayet iyi besleniyorum ama ben alıyorum demekki
OYOYOYOYOYY MAŞALLAH MAŞALLAH
fmg canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. inş. prensesin sizlerden böle haberleri alınca daha da sabırsızlanıyorum bakalım bizim kutudan ne cıkıcak
minikmucizeee gözün aydın anacım
Hayırlı uğurlu olsun canım, bir kız daha süperrrr... Bu sene kız yılı demekki
benim kutuda belirsiz daha yaaaaaa :26:
günaydınn güzelllllerrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
fmg canım benim çok sevindimmm..hadi bakalım hayırlısı
ya teyzeleri benim kıza ne isim koyacağım bana fikir verin
Fmg adı ne olacak peki kızımızın
Çok sağolun kızlar.
Evet bu sene kız senesi galiba :)
Yine bir açık kapı bıraktı doktorum ama %85 kız. Çıkıntı falan yok.
Adına henüz karar vermedik ama sezin olabilir.
günaydın yavru kuşnasılsın canımm...yinede sütt yoğurt muz yiyiorsun bunalr iyi..canım şey ceviz badem de yiyebilirsen omage 3 içeriyo.gerçi ben hep unutuyorum yanıbaşıma koydum düzenli yicem.öykücümüzz napıyorr ..özledim yaa bi resmini koymadın parlamayanından en sonki çok parlıyordu :79::79:
:81::81::81:
ege, ölçümler de farklı olabiliyor. Ben bazen 2 gün üst üste gidiyorum ya. 2.gün daha kısa çıkıyor boyu. Onun da etkisi olabilir.
valla bilmem ben katana gibiyim sıçan gibi bişey doğurursam millet yüzüme tükürür....
ege, ölçümler de farklı olabiliyor. ben bazen 2 gün üst üste gidiyorum ya. 2.gün daha kısa çıkıyor boyu. onun da etkisi olabilir.
bilmem vallaha reszil olurum:)))))) şaka yaa sağlıklı olsunda önemli değil ben onu şişririm . Eylül 1 aylıkdı doğum kilodunun 2 katına çıktı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?