Sezin çok güzell :)) benimde duru olabilir..
Sana da günaydın canım...Ama bunlar bütün gün yediklerim..Yemek falan yiyemiyorum..Ekstrası yok yani,sadece bunlar..Ceviz-badem evde dolu ama yiyemiyorum mümkün değil..Vitamin falan da kullanmıyrum...
Öykümüz iyidir inşallah...Dün şansına okey oynadım, 1.oldum,şanslı olacak kızım...
Ya ben cep telefonuyla çekiyorum da, o yüzden çok parlıyo resimleri...Fotoğraf makinemi çaldırdım 1 sene önce,eşim kızdı bi daha almıyo...Cep telefonuyla idare ediyorum...O yüzden öyle parlak resimler..
canım sende iyisin he bebeğini en çok gören sensin vallapipisini görebildinmi oğluşun nası teyzesi kubannn...bu arada sen nasılsın fıstıkk
sezin gerçekten çok güzelmiş...
Profil görüntüsü de çok iyi görünüyor dedi. Kızım güzel olacakmış
Minikmucizem gözünaydın allah kavuştursun derler:)))))))))))))
görüyo kız görüyo...45 derecelik açıyla hemde...
Maşallah oğluşa..Ben burdayım, kızlar nerde diyo daha oralardan..
şanslı olcak kızlarımız çok
ama ben virmem kızımı
Anam maşallah...
Benimki koca kafalı bişey..Ben vermicem diyom da, alan da olmucak zaten...
Gövdesi de top gibi...
zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlar derler. ablam epey kilo almıştı, kızı 2700 doğmuştu:)) kesin benim de öyle olur. aman sağlıklı olsunlar da. daha benimki hiç kilo söylemedibilmem vallaha reszil olurum:)))))) şaka yaa sağlıklı olsunda önemli değil ben onu şişririm . Eylül 1 aylıkdı doğum kilodunun 2 katına çıktı maşallah
sağol canım iyiyiz. evet ya biz sık sık bakışıyoruz oğluşumla. son 2 seferdir görmedim pipiyi. herkese söyledim diye utandı herhalde:)) senin kız nasıl???
canım sende iyisin he bebeğini en çok gören sensin vallapipisini görebildinmi oğluşun nası teyzesi kubannn...bu arada sen nasılsın fıstıkk
görüyo kız görüyo...45 derecelik açıyla hemde...
Maşallah oğluşa..Ben burdayım, kızlar nerde diyo daha oralardan..
ayyy yesin onu teyzesi kutusunu benim kızımında bacakları güzelmiş dr çok düzgün bacakları var dedi:)) manken olacaklarprofil görüntüsü de çok iyi görünüyor dedi. Kızım güzel olacakmış
anam maşallah...
Benimki koca kafalı bişey..ben vermicem diyom da, alan da olmucak zaten...
Gövdesi de top gibi...
BENDE VERMEM...
Kıyamam kuzuma...İç güvey alabilirim ama....
ayyy yesin onu teyzesi kutusunu benim kızımında bacakları güzelmiş dr çok düzgün bacakları var dedi:)) manken olacaklar
şanslı olcak kızlarımız çok
ama ben virmem kızımı
Mana bulup durma şu çocuğa benzetmediğin şey kalmadı kuzum. Aşkolsun.
Bide kameraya çektik bu gün ultrason görüntülerini. Tavsiye ederim kızlar. Sonradan izlemesi çok zevkli oluyor.
YA VERİN BEN VERİRİM VALLA GÜZEL YAKIŞIKLI ELİNDE MESLEĞİ İYİ GÜN GÖRMÜŞ HAYIRLI SAĞLIKLI ZENGİN BİR DAMATLARIM OLSA HİÇ FENA OLMAZ YANİ. KIZLARIMIN KIYMETİNİ BİLEN BENİ EL ÜSTÜNDE TUTAN DAMATLARIM OLSUN. AMİNNNNNNNNNNNNNNN MÜBAREK CUMA VAKTİ İLE:))))))))))
amin bacım amin....
Ama ben şimdiden veremem yaaa....
Sen tuzu falan ayarla, turşuyu birlikte kurarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?