2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üzüldüm cnaım..keşke en aızndan bi öğün yiyebilsen..yada doktorun da biliyor durumunu yane yiyemediğini neden ektra vitamin falan vermiyor ki bi konuşsana doktorunlar..bu arada foto makinen için üzüldüm yazık ya bi sürü para ile alıyoruz..inşlh çalan hayrını görememiştir..bin katı ile çıksınn

hehe kızlar zati hep şanslı olur..inşlhh öykümüzde hep şanslı olurrrr

Sezin çok güzell :)) benimde duru olabilir..

canım bu arada senide tebrik ederimmmm....bi kızımız daha geliyorr

Anam maşallah...
Benimki koca kafalı bişey..Ben vermicem diyom da, alan da olmucak zaten...
Gövdesi de top gibi...

Mana bulup durma şu çocuğa benzetmediğin şey kalmadı kuzum. Aşkolsun.
Bide kameraya çektik bu gün ultrason görüntülerini. Tavsiye ederim kızlar. Sonradan izlemesi çok zevkli oluyor.

bilmem vallaha reszil olurum:)))))) şaka yaa sağlıklı olsunda önemli değil ben onu şişririm . Eylül 1 aylıkdı doğum kilodunun 2 katına çıktı maşallah
zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlar derler. ablam epey kilo almıştı, kızı 2700 doğmuştu:)) kesin benim de öyle olur. aman sağlıklı olsunlar da. daha benimki hiç kilo söylemedi(

canım sende iyisin he bebeğini en çok gören sensin valla pipisini görebildinmi oğluşun nası teyzesi kubannn...bu arada sen nasılsın fıstıkk
sağol canım iyiyiz. evet ya biz sık sık bakışıyoruz oğluşumla. son 2 seferdir görmedim pipiyi. herkese söyledim diye utandı herhalde:)) senin kız nasıl???
görüyo kız görüyo...45 derecelik açıyla hemde...
Maşallah oğluşa..Ben burdayım, kızlar nerde diyo daha oralardan..
erkek ya belli edecek de mi, yiğidin mal misali:))

profil görüntüsü de çok iyi görünüyor dedi. Kızım güzel olacakmış
ayyy yesin onu teyzesi kutusunu benim kızımında bacakları güzelmiş dr çok düzgün bacakları var dedi:)) manken olacaklar

anam maşallah...
Benimki koca kafalı bişey..ben vermicem diyom da, alan da olmucak zaten...
Gövdesi de top gibi...

kız vermiycem diye diye evde kalacak kızın bende sana tuz getircem kokmasın diye:) turşusunu kurarsın delii zamanı gelince evlensin gitsin :) mutlu olsunlar

şanslı olcak kızlarımız çok

ama ben virmem kızımı

YA VERİN BEN VERİRİM VALLA GÜZEL YAKIŞIKLI ELİNDE MESLEĞİ İYİ GÜN GÖRMÜŞ HAYIRLI SAĞLIKLI ZENGİN BİR DAMATLARIM OLSA HİÇ FENA OLMAZ YANİ. KIZLARIMIN KIYMETİNİ BİLEN BENİ EL ÜSTÜNDE TUTAN DAMATLARIM OLSUN. AMİNNNNNNNNNNNNNNN MÜBAREK CUMA VAKTİ İLE:))))))))))

Mana bulup durma şu çocuğa benzetmediğin şey kalmadı kuzum. Aşkolsun.
Bide kameraya çektik bu gün ultrason görüntülerini. Tavsiye ederim kızlar. Sonradan izlemesi çok zevkli oluyor.

Bacım,sevdiğimden diyom ben kızıma...
Kameram olsa valla ben de çekicem de yok...
Resmini eklesene kız,biz de görelim Sezin hanımı....

Amin bacım amin....
Ama ben şimdiden veremem yaaa....
Sen tuzu falan ayarla, turşuyu birlikte kurarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…