sağol canım ama ben uzunca bi süre almasam iyi olur ondan
bi ben kaldım cinsiyet öğrenemeyen
kız deme çocuğa öyle. benimki de koca kafalı, koca göbekli bir şey. hepsi aynı:))Anam maşallah...
Benimki koca kafalı bişey..Ben vermicem diyom da, alan da olmucak zaten...
Gövdesi de top gibi...
Amin bacım amin....
Ama ben şimdiden veremem yaaa....
Sen tuzu falan ayarla, turşuyu birlikte kurarız...
Kızlar artık çıkıyım ben işler fena ben fena birazdan yemek saati :) hadi arada görüşürüz
yaw bugun cumaaaaaaaaa..yeden gecmiyo kiiiiiiiii..
sabah 8 de esimle kahvaltiya gittik..yumurtama kadar hersey yedimmmm..
ama suan cok cok coooooooook aciktimmmmmmmmmmmmm..
:26::26::26::26::26:
zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlar derler. ablam epey kilo almıştı, kızı 2700 doğmuştu:)) kesin benim de öyle olur. aman sağlıklı olsunlar da. daha benimki hiç kilo söylemedi(
sağol canım iyiyiz. evet ya biz sık sık bakışıyoruz oğluşumla. son 2 seferdir görmedim pipiyi. herkese söyledim diye utandı herhalde:)) senin kız nasıl???
erkek ya belli edecek de mi, yiğidin mal misali:))
Ayyy ısırıcam bir doğsun çok fena yicem hertarafını. :)))))))
Kızlar ben toplantıya giriyoum.
Sonra görüşürüz.
YA VERİN BEN VERİRİM VALLA GÜZEL YAKIŞIKLI ELİNDE MESLEĞİ İYİ GÜN GÖRMÜŞ HAYIRLI SAĞLIKLI ZENGİN BİR DAMATLARIM OLSA HİÇ FENA OLMAZ YANİ. KIZLARIMIN KIYMETİNİ BİLEN BENİ EL ÜSTÜNDE TUTAN DAMATLARIM OLSUN. AMİNNNNNNNNNNNNNNN MÜBAREK CUMA VAKTİ İLE:))))))))))
benim kız şimdilik iyi teyzesi..geçen cuma gitmiştim sancım vardı..valla parmağını emiyordu bi ara takla attı..ağzını sürekli açıp kapıyordu tüm hareketlerini izledim doktor ölçüm yaparkenbi de şey benim kzı utangaç sanırım pıtışını göstermiyordu doktor accık tıpışladı da öyle açtı yarın yine gitcem.3 lü tarama testi yapcam dedi..kızımı özledim bi göreyim bakışayım senin gibi
aslında haklısın canım..özü sözü bir yakışıklı mesleği elinde okumuş kültürlü...olsun...bide kıymet bilsinn..şey ama kaynaayı el üstünde tutan görmedim daha hiç imnaşalh değin gibi olur da el üstünde tutarlar bizi
yarı doktora gidecen ya,ondan geçmiyo bugün...
siz nasıl acıkıyonuz ya,bilmiyom ki ben...
Ben niye acıkmıyorum, niye uykum gelmiyo..Niye hamile gibi değilim...Allahtan top gbi göbek var önde, o olmasa inanmıcam hamiş olduğuma...
Benim kız da edepsiz,ne zaman gitsek eli bacak arasında...Zorla çektirtiyoruz elini..Biz kafasına bakarken gene sokuyo elini ne arıyorsa...Pascal nouma gibi, tombala çekicek herhalde...
ben 2 kilo almışım...iştahım 1 haftadır arttı... ilk 3 ay hiç almadım gibi 2 kilo vermiştim ama artık yavaştan almaya başlar hamişler..
inaşalh canım seninde iştahın artar...bu arada bebeğini hisssedebiliyomusun cnaım..oynarken
güleceksiniz ama şey dicem..benim zillim çikolatalı pudingi çok seviyo..ne zaman yesem dakikalarca oynadığını hisedddiyorumm
bende hala öğrenemedim
valla benim hep poposu donuktu..ugrastik donmedi..yarin gosterirse bakalim..
bi erkek haberiyle gelcem gibime geliyorrrrrrrr..
olsun canım üzülme..bende bekledim netleşene kadar sormadım..çünkü yanılıyolarlar ya..yane kızken erkek oluyor falan filan..bu daha zor bence...o yüzden netleşince öğenmen daha iyi olur canım
bu arada nasılsın canım..bebişinn nasıllll...teyzesiii kuban oluyyyy...
Allah gönlüne göre versin canım..
Yok,ben hiç hissetmedim daha...Doktordayken de mesela, hareket ediyo ama ben hissetmiyorum gördüğüm halde..Benimki de çikolatalı herşeyi seviyo...Tatlı delisi olacak...Bunun babası da tatlıyı çok sever..Ben her türlü ot yemeğini falan severdim, şimdi yemiyoruz,demek ki sevmiyo kızım..Ekşi de hiç sevmiyor..Ben kilo vermiştim ama serum takıyorlardı ya, o yüzden normale döndüm..Şimdi de 3 kilo almışım...Ama karnım çok feci çıkıyor, hiç 3 kilo almışım gibi değil...
dün bebekpoyraz girmiş birara. yine kıza dönmüş bebeği:)))
valla benim hep poposu donuktu..ugrastik donmedi..yarin gosterirse bakalim..
bi erkek haberiyle gelcem gibime geliyorrrrrrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?