2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bugun cumaaaaaaaaa..yeden gecmiyo kiiiiiiiii..
sabah 8 de esimle kahvaltiya gittik..yumurtama kadar hersey yedimmmm..
ama suan cok cok coooooooook aciktimmmmmmmmmmmmm..
:26::26::26::26::26:

Anam maşallah...
Benimki koca kafalı bişey..Ben vermicem diyom da, alan da olmucak zaten...
Gövdesi de top gibi...
kız deme çocuğa öyle. benimki de koca kafalı, koca göbekli bir şey. hepsi aynı:))
Amin bacım amin....
Ama ben şimdiden veremem yaaa....
Sen tuzu falan ayarla, turşuyu birlikte kurarız...

benim babam da derdi paşabahçeye büyük bir kavanoz yaptıracağım vermeyeceğim seni diye:))

yaw bugun cumaaaaaaaaa..yeden gecmiyo kiiiiiiiii..
sabah 8 de esimle kahvaltiya gittik..yumurtama kadar hersey yedimmmm..
ama suan cok cok coooooooook aciktimmmmmmmmmmmmm..
:26::26::26::26::26:

yarı doktora gidecen ya,ondan geçmiyo bugün...
siz nasıl acıkıyonuz ya,bilmiyom ki ben...
Ben niye acıkmıyorum, niye uykum gelmiyo..Niye hamile gibi değilim...Allahtan top gbi göbek var önde, o olmasa inanmıcam hamiş olduğuma...

ohh süper vallaaaa... pipiyi saklıyordur anneme bi gösterdim herkese söyledi bundan böyle göstermicem diyordur

benim kız şimdilik iyi teyzesi..geçen cuma gitmiştim sancım vardı..valla parmağını emiyordu bi ara takla attı..ağzını sürekli açıp kapıyordu tüm hareketlerini izledim doktor ölçüm yaparken bi de şey benim kzı utangaç sanırım pıtışını göstermiyordu doktor accık tıpışladı da öyle açtı yarın yine gitcem.3 lü tarama testi yapcam dedi..kızımı özledim bi göreyim bakışayım senin gibi

Ayyy ısırıcam bir doğsun çok fena yicem hertarafını. :)))))))
Kızlar ben toplantıya giriyoum.
Sonra görüşürüz.

görşzz canımm..kenine ve bebişe iyi bakkk :80::80::80:

aslında haklısın canım..özü sözü bir yakışıklı mesleği elinde okumuş kültürlü...olsun...bide kıymet bilsinn..şey ama kaynaayı el üstünde tutan görmedim daha hiç imnaşalh değin gibi olur da el üstünde tutarlar bizi

Benim kız da edepsiz,ne zaman gitsek eli bacak arasında...Zorla çektirtiyoruz elini..Biz kafasına bakarken gene sokuyo elini ne arıyorsa...Pascal nouma gibi, tombala çekicek herhalde...

ben 2 kilo almışım... iştahım 1 haftadır arttı... ilk 3 ay hiç almadım gibi 2 kilo vermiştim ama artık yavaştan almaya başlar hamişler..

inaşalh canım seninde iştahın artar...bu arada bebeğini hisssedebiliyomusun cnaım..oynarken

güleceksiniz ama şey dicem..benim zillim çikolatalı pudingi çok seviyo..ne zaman yesem dakikalarca oynadığını hisedddiyorumm

Benim kız da edepsiz,ne zaman gitsek eli bacak arasında...Zorla çektirtiyoruz elini..Biz kafasına bakarken gene sokuyo elini ne arıyorsa...Pascal nouma gibi, tombala çekicek herhalde...

oyy kıyamam zilliye bak helee eliyle de kapatırmış.. yada başka şeymi arıyor ama şaka bi yana kız bebekelr utanırmış anne karnında bile derler hep..ne kadar doğru bilmiyorum ama..her kız annesinden hemen hemen aynı şey duyorum..göstermiyor diyoalr..sanırım doğru bi tez....benim kızım da bacaklarıyla bağdaş kurdu kitledi resmen doktor bakacakken....

off yaa ne zman büyüyecekler...ben sabırsızlanıyorum kucağıma alabilmek için :84:

Yok,ben hiç hissetmedim daha...Doktordayken de mesela, hareket ediyo ama ben hissetmiyorum gördüğüm halde..Benimki de çikolatalı herşeyi seviyo...Tatlı delisi olacak...Bunun babası da tatlıyı çok sever..Ben her türlü ot yemeğini falan severdim, şimdi yemiyoruz,demek ki sevmiyo kızım..Ekşi de hiç sevmiyor..Ben kilo vermiştim ama serum takıyorlardı ya, o yüzden normale döndüm..Şimdi de 3 kilo almışım...Ama karnım çok feci çıkıyor, hiç 3 kilo almışım gibi değil...

bende hala öğrenemedim

olsun canım üzülme..bende bekledim netleşene kadar sormadım..çünkü yanılıyolarlar ya..yane kızken erkek oluyor falan filan..bu daha zor bence...o yüzden netleşince öğenmen daha iyi olur canım

bu arada nasılsın canım..bebişinn nasıllll...teyzesiii kuban oluyyyy...

iyiyim canım sen nasılsın kızın da gayet hareketliymiş ne güzel

anladım cnaım zaten herkes hissedemiyor bu zamnalarda ,ama bazı bünyelerde hissediliyor ..hele bi de hisetmeye başla varya için pırpır edecek...ben dün yoğun hissettim gözlerim doldu..metrodaydım kimse olamsa ağlayacaktım heyecandan mutluluktan sabahları ve öğlenleri çok hissediyorum ,akşamalrı hiç hisetmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…