2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten sulu göz oldum,siz hissedince bile ağlıyorum...
Kendim hissedince ne yaparım hiç bilmiyorum...İnşallah otobüste falan hissetmem...
Düşünsene ayağa kalkıp çığrınmaya başladığımı, bebeğim bana tekme attıı, kızım bana tekme attı...
Millet aval aval bakar valla..Rezil olurum...
İnşallah ben evde eşimleyken tekme atar sıpacım benim...

iyiyim canım sen nasılsın kızın da gayet hareketliymiş ne güzel

saol canım bende iyiyim..bebeğimi çok özledim..daha geçen cuma gördüm ama anneliği biz şimdiden yoğun yaşamaya başladık snaırımm ..yarın tarama testi var..yine görücem bebeğimi içim pır pır anlayacağınn...sağlıklı olsun da bebeişlerimizz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
isyerinde her goren gobegin sivri erkekkkkkkkkkkk..
arkadaslarim goruyo aaaaaaaaa erkekkkkkkkkkkkkkkkkk..

ya bişey diyimmi canım..benimde vücut şeklime göre kız dediler kız çıktı.. popoya ve karnıma bakarak öle deiler..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
isyerinde her goren gobegin sivri erkekkkkkkkkkkk..
arkadaslarim goruyo aaaaaaaaa erkekkkkkkkkkkkkkkkkk..

benim içinde herkes erkek tahmin ediyo bakalım ne olucak hatta ben o kadar havaya girdimki
oğluşum diyorum daha belli olmadan

ya bişey diyimmi canım..benimde vücut şeklime göre kız dediler kız çıktı.. popoya ve karnıma bakarak öle deiler..

Ama benim popo kalça kilo almadı,karnım öne doğru sivrildi..Bacaklar falan hala ince çok kalın değill,ama göbek çok fena...Erkek gibi diyorlardı ama kız çıktı..

bende satılarrını okurken gözüm doldu...ne güzel şeyy annellikk yaaa..inaşalh o büyük heyecanını kocacın yanındayken yaşarsın canım..inaşalhhhh...sevdiğin insanla paylaşmak o anı heleki o insan babası ise bambaşka duygudur....

nazlı bebeginin hareketlerini nasil hissediyorsun şimdi okudumda yazdıklarını
hani nasil yani
bende hissediyorumda anlamıyormuyum acaba diye sormak istedim :))

Evet ya, dün telefonda konuşurken ilk kez kızım nasıl dedi...Ben gene başladım ağlamaya,hiç kızım dememişti..Hep bebek-bebik diyordu...Cinsiyetten sonra bile bebek diyordu, kızım diyince içim bi hoş oldu...Gerçekten o bebek karnına düşünce annelik başlıyormuş...Öğrendim yani...

Ama benim popo kalça kilo almadı,karnım öne doğru sivrildi..Bacaklar falan hala ince çok kalın değill,ama göbek çok fena...Erkek gibi diyorlardı ama kız çıktı..

acaba sen zayıfladığın içnmi oldu :))
bilemiyorum ki tatlım eski insnaalrda böyle yorum yapıyor..tutanda olur tutmayanda :))) hayırlısı

ya selda sen yine erkek görmüşsün,
benim doktorum bebege bakarken hep hadi gel kedimize bakalım ne yapıyor, bak kedin oynuyor falan dedi dedi dedi
gecenlerde rüyamda kedi doğurdum

:)))

tabi canim yazarim yazmam mi..once saglikli olmasi tabi de..ya etkide kaldim..her goren erkek dedıgı ıcın..hep erkek gozumun onunde..ruyamda bile 2-3 kere erkek gordum..

gerçekten hamilelik çok güzel allah inşallah isteyen hasretiyle yanan herkese nasip etsin bu güzelliği

nazlı bebeginin hareketlerini nasil hissediyorsun şimdi okudumda yazdıklarını
hani nasil yani
bende hissediyorumda anlamıyormuyum acaba diye sormak istedim :))

canım hemen tarif edeyim büyük bi zevkle :)))

sanki içime kelebek kaçmış..o kelebek aynı bölgede ( hemen hemen ) bazen biraz daha ortaya geçiyor ) kanat çırpıyor gibi..mesela şöyle düşünün avucunuzun içinde kelebek var ve kanat çırpıyor..o kanatları elinize değiyor...öylee..ama 2 gündür daha sert değiyor...daha yoğun hisetmeye başladım .... annesi ölür kıpırdak zillisine :)) özellikle gündüzlerii..ve tatlı yediğimde..yemek yediğimde ..sabahları özellikle karnım acıktığında da hisediyorum zillim acıkınca bana sinyal veriyor...hem hisettiriyor hem de anında mide bulantım oluyor hihi :=))

çok sevindim cnaım babasının da alışmasına kızına :))

bu arada ben mama yemeğe geçom öpüyorum hepinizi güzelllerrrrrrrrr

ya selda sen yine erkek görmüşsün,
benim doktorum bebege bakarken hep hadi gel kedimize bakalım ne yapıyor, bak kedin oynuyor falan dedi dedi dedi
gecenlerde rüyamda kedi doğurdum

:)))

ayy çok komik ya bilinçaltına işleniyor hemen her şey. doktorunu uyar gidince, bebek diye seslensin:) insanın psikolojisi bozulur ya öyle bir rüyayla:))

ay nazlı
şu hasas günlerimde beni böyle hislendirdin ya
Allah kuzunu sana bagislasiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhh
bendede bişiler oluyor ama gaz maz heralde
off
yarın bir doktora gitsemde şunun hareketlerini görsem
eve ultason cihazı alsak inanın 7-24 izlerim
psikoapata baglarım zaten o zaman
neyse
ben işe döneyim
bugun içim içime sığmıyor
birde bu heyecanıma tuttum mothercare e girdim
orada da bir puset beğendim mi
ulan 4 aylık bebege puset alınmaz ki
kampanyada var
cok cıkmaza girdim
yarın bebegimin hayır haberini alayımda öncee
kızlar herkesi tek tek operriiiim
cok calısmayız kaytarın biraz
byyyyyyyyyyyyyyy

Zinkerbel, ultrason bende de olsa, bütün gün yatarım dediğin gibi...İnşallah yarın çok çok güzel haberlerle gelirsin canım ya...Çok heyecanlanıyorum doktordan gelenlere...

Ay benimde dörtlü tarama testim çıkmış, iyiymiş ama ben mail istedim sabahtan beri bilgisayarın başındayım mail bekliyorum,sinir oldum hala yollamadılar. Doktor zaten akşam 6 dan sonra arar kesin, heyecandan ölcem şimdi yaaaaaa

Canım gözün aydın...
İyiymiş, öğrenmişsin ya..Maili de gelir...
benim de 4 ocakta 4 lü taramam var..Ama yaptırcam mı hala karar veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…