2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)) canım yaa, deli kız :))
bi deneyeyim canım cep telefonumla çekebilirim fotoğraf makinemiz yok henüz :) inşallah ekleyebilirim..

Bende haziranda doğum yapıcam, beylikdüzü medi life hastanesinde. aynı hastenede olacaklar varsa bulalım birbirimizi, hastane arkadaşı oluruz

canım gözün aydın yaaaa hemde kız ooohhhhh maşallah allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin

sağdaki fotoda yukardan görünüyor başının hemen solunda yukarıda miniş parmakları var :)) anca tarif edebiliyorum çok net çıkmadı malesef..

Eki Görüntüle 118679 Eki Görüntüle 118678

sağdaki fotoda yukardan görünüyor başının hemen solunda yukarıda miniş parmakları var :)) anca tarif edebiliyorum çok net çıkmadı malesef..

Kurban olur ona teyzesi....
Parmaklar görünmüyo ama,elleri büktüğü ayakları büzdüğü belli....Kız sanki içinde yoga yapıyo...
Bcırık...Nasıl mutlu ediyo bi ultrason görüntüsü insanı değil mi...İçimizde bi mucize var, ve buna tanık oluyoruz..Ne kadar şanslıyız hepimiz de...

merhaba canım çok sevindim senin adına maşallah bebeğine bende yarın gidicem doktora geçen gittiğimde öyle yatıyodu bu sefer inşallah bizimkide biraz hareketlenirde görürüz :)

Arkadaşlar deli gibi bi giriyorum bi çıkıyorum :) müdürüm geliyor ekranımın oraya.. tekrar açıyorum okuyana kadar yine geliyor yine kapıyorum :)

evet canm fotoda belli olmadı ne yazıkki. sabah sporu yapıyordu galiba bebişim :)))
anneme anlatıyorum telde böyle böyle yapıyo diye, ne güzel şimdiden görüyosunuz bebeğinizi bizim zamanımızda nerdee diyo kadıncağız.. çokşükür anneliği en güzel şekilde yaşayalım inş. valla çok şanslıyız bence de..

merhaba canım çok sevindim senin adına maşallah bebeğine bende yarın gidicem doktora geçen gittiğimde öyle yatıyodu bu sefer inşallah bizimkide biraz hareketlenirde görürüz :)

inşallah hareketlenir...Hareketlenmezse de panikleme...
Ben 15 haftalıkken gördüm hareket ettiğini...
Öncesinde hep zorla dürtüyordu doktor kıpırdamıyo diye çok üzülüyordum ben...En son tepkilerini gördük sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…