- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ekleyebiliyor musun fotoyu....
Bıcırık olur tbi...Çok heyecanlanıyo insan bi o kadar da duygulanıyor...
Benim ultrasona girerken imkanım olsa da bi videom olsa,gülmekten kırılırsınızz..Bi yandan ağlıyorum, bi yandan aaaaaa el var orda,parmak var diye bağırıyorum..Doktor susayım diye kalbini dinletiyo falan...
Eminim herkes ayn heyecanı yaşıyor...
Benim için de öp annesi, bi doğsun, öpmekle kalma ıssır hatta...
:)) canım yaa, deli kız :))
bi deneyeyim canım cep telefonumla çekebilirim fotoğraf makinemiz yok henüz :) inşallah ekleyebilirim..
Bende haziranda doğum yapıcam, beylikdüzü medi life hastanesinde. aynı hastenede olacaklar varsa bulalım birbirimizi, hastane arkadaşı oluruz
selam kızlar ben geldim hastaneden :)
bebişim büyümüş kocaman olmuş baş popo mesafesi 6,7 cm olmuş teyzeleri :) 2 gün de ileri gitmiş, 12+3 olması gerekiyordu 12+5 olmuş..
ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. eşim de ben de hayran kaldık :))
haa bi de dediki kesin bişey demeyeyim ama bi hanım mı geliyor ne dedi :))
hayırlısı dedik 1 ay sonra kesinleşir inşallah.
çok mutlu oluyor insan yaa bu bana bi kaç gün yeter :)))
Bende haziranda doğum yapıcam, beylikdüzü medi life hastanesinde. aynı hastenede olacaklar varsa bulalım birbirimizi, hastane arkadaşı oluruz
canım gözün aydın yaaaa hemde kız ooohhhhh maşallah allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin
kızlar imageshack ten yükledikten sonra hangi linki yapıştırıcam buraya??
çok sağol canım ya, çok mutluyum. insan sürekli gülümsüyor bebişini hatırladıkça :))
1 kızı garantilesem diğeri erkek kız farketmezşaka bi yana hayırlı evlat olsun akıllı sakin huzurlu bi bebişim olsun da yeter bana...
canım Allah gönlüne göre vermiş inşallah
Eki Görüntüle 118679 Eki Görüntüle 118678
sağdaki fotoda yukardan görünüyor başının hemen solunda yukarıda miniş parmakları var :)) anca tarif edebiliyorum çok net çıkmadı malesef..
sağdaki fotoda yukardan görünüyor başının hemen solunda yukarıda miniş parmakları var :)) anca tarif edebiliyorum çok net çıkmadı malesef..
maşallah sana miniğim yaaa
selam kızlar ben geldim hastaneden :)
bebişim büyümüş kocaman olmuş baş popo mesafesi 6,7 cm olmuş teyzeleri :) 2 gün de ileri gitmiş, 12+3 olması gerekiyordu 12+5 olmuş..
ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. eşim de ben de hayran kaldık :))
haa bi de dediki kesin bişey demeyeyim ama bi hanım mı geliyor ne dedi :))
hayırlısı dedik 1 ay sonra kesinleşir inşallah.
çok mutlu oluyor insan yaa bu bana bi kaç gün yeter :)))
Kurban olur ona teyzesi....
Parmaklar görünmüyo ama,elleri büktüğü ayakları büzdüğü belli....Kız sanki içinde yoga yapıyo...
Bcırık...Nasıl mutlu ediyo bi ultrason görüntüsü insanı değil mi...İçimizde bi mucize var, ve buna tanık oluyoruz..Ne kadar şanslıyız hepimiz de...
merhaba canım çok sevindim senin adına maşallah bebeğine bende yarın gidicem doktora geçen gittiğimde öyle yatıyodu bu sefer inşallah bizimkide biraz hareketlenirde görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?