kurban olurum ben senin resimlerinede bebişinede kız . Dertlerimizi anlatamadıktan sonra neden burdayız. Canlarım bacılarım benim..sakın sıkıyorum diye düşünmeyin bende düşünmeyeceğim çünkü derman oluyoruz birbirimize..evet,allah bözmasın,biz burda aile gibi olduk..her şeyi konuşuyoruz artık..v insan gerçekten rahatlıyor...
Ben hele çenem de düşük, habire foto da ekliyorum...valla hakkınızı helal edin kızlar, çok başınızı ağrıtıyorum biliyorum...
yaaa böyle demeyin valla ağlıcam şimdi duygulandım haaa hep böle ablam olsun istemiştim derdimi sıkıntımı paylaşacagım ama bende ki abla bencil az onada demişimdir başkaları iledertleşeceğime hep seninle dertleşmeyi isterdim diye gık bile çıkartamadı.. Buda böle işde napıcaksın.....
Hepinizi seviyorum ben
yaaa böyle demeyin valla ağlıcam şimdi duygulandım haaa hep böle ablam olsun istemiştim derdimi sıkıntımı paylaşacagım ama bende ki abla bencil az onada demişimdir başkaları iledertleşeceğime hep seninle dertleşmeyi isterdim diye gık bile çıkartamadı.. buda böle işde napıcaksın.....
hepinizi seviyorum ben
şöyle bi geçmişe baktım da kuzu sana çok güldüm
canın çeke çeke milletin ilacınımı çekti
kızlar 3 lü test sonucum 28000 de 1 geldi.doktor çok iyi dedi.benimde içim rahatladı.ooooh
dürümmmmkonuyu dağıtıyoruz hadi kızlar.....
Bana yiyecek bişeyler bulun bakalım...biz ne yesek ki öykümle, hiç canımız bişey istemiyor...
kızlar 3 lü test sonucum 28000 de 1 geldi.doktor çok iyi dedi.benimde içim rahatladı.ooooh
evimi toparladım çorbamı içtim geldim
kuzu çok garip şeylere aşeriyosun sende
dürümmmm
bana 24 saat lahmacun dürüm kısır verseler gık demem
adana ye kuzu şiş ye. Ulan okadar anlatıyorum da canında çekmiyor yaa.
Kızlar kusura bakmayın kuzunun canı çeksinde yesin diye yapıyorum eller yalansın memişlere sürülsün bakıyım
dürümmmm
bana 24 saat lahmacun dürüm kısır verseler gık demem
adana ye kuzu şiş ye. Ulan okadar anlatıyorum da canında çekmiyor yaa.
Kızlar kusura bakmayın kuzunun canı çeksinde yesin diye yapıyorum eller yalansın memişlere sürülsün bakıyım
OLEYYYYYYYY Bİ GÜZEL HABER DAHA.
KIZLAR TOPİĞEDİYORUM .KÖTÜ HABER GELMEYECEK ARTIK İNŞALLAH
gözünaydın canımkızlar 3 lü test sonucum 28000 de 1 geldi.doktor çok iyi dedi.benimde içim rahatladı.ooooh
evimi toparladım çorbamı içtim geldim
kuzu çok garip şeylere aşeriyosun sende
kızım ben et yemiyommm.....
Vejeteryanım....en fazla çok aşırı pişmiş pide veya köfte yerim, onu da zorla..bebek için...
Benimo alacam onu yiyecem sanırım ya...tatlı istiyom ben...
olmaz bence az içmişsinSorma bacım yaaaa..Çok güzel görünüyordu valla....Tattım da bişey olmaz inşallah...Sonuçta vitamin..
OLEYYYYYYYY Bİ GÜZEL HABER DAHA.
KIZLAR TOPİĞEDİYORUM .KÖTÜ HABER GELMEYECEK ARTIK İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?