ya saçmalama yaa benimo ne ki bisküvi. Ozaman beyazpeynirli domatesli tost ye yannda da süt. Hadi annem beni dellendirme
tost yiyeyim bari,en iyisi gene o...
Offf ya, hiç bişey yemesen yaşıcan deseler, hiçbşey yemicem ya...
Tamam fıstık,tost-ayran siparşimi veriyom sağol....
akıllı ol aklını alırım. Kız allah sana benim iştahımı versin. Bak kızlarında canını istettim . Günahlarını aldım(
kızlar akıl verin.yarın için ya medical park göztepe yada memorial ataşehirden randevu alacam.ama kararsızım.doktorda seçemedim daha.napıcam:84::84::84:
kızlar akıl verin.yarın için ya medical park göztepe yada memorial ataşehirden randevu alacam.ama kararsızım.doktorda seçemedim daha.napıcam:84::84::84:
versin canım...senin iştah bana geçsin...ama kilo da almıyım....
Kızlar,elleri sürün münasip yerlere...ben de fatmanın morali düzelsin diye konuyu dağıtalım diye dediydim yaa...ben de üzüldüm şimdi...
İnternetten ordaki kadın doğumcuları araştır...Hangisi hakkında daha çok olumlu şey yazılmışsa onu tercih edebilirsin...
bişey olmaz olmaz alıştı kızlar artık akşam saatleirnde yemek konusu açılıyor zaten:)) afiyet olsun bebişe loplop et olsun
memeorial okmeydanı süper. Ama medical park ssk gibi kalabalık. Memorial daha seckin . Ama ataşehiri bilemem
selam kızlar ben geldim hastaneden :)
bebişim büyümüş kocaman olmuş baş popo mesafesi 6,7 cm olmuş teyzeleri :) 2 gün de ileri gitmiş, 12+3 olması gerekiyordu 12+5 olmuş..
Ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. Eşim de ben de hayran kaldık :))
haa bi de dediki kesin bişey demeyeyim ama bi hanım mı geliyor ne dedi :))
hayırlısı dedik 1 ay sonra kesinleşir inşallah.
çok mutlu oluyor insan yaa bu bana bi kaç gün yeter :)))
bebişim büyümüş kocaman olmuş baş popo mesafesi 6,7 cm olmuş teyzeleri :) 2 gün de ileri gitmiş, 12+3 olması gerekiyordu 12+5 olmuş..
ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. eşim de ben de hayran kaldık :))
huhuuuuu bi haber daha . Harikasınız kızlar güzel haberlerle geliyorsunuz bugun 2 güzel haber aldık.. Ve 3 de kız maşallah teyzesi yesin onu
hemşo hayırlı olsun
huhuuuuu bi haber daha . Harikasınız kızlar güzel haberlerle geliyorsunuz bugun 2 güzel haber aldık.. Ve 3 de kız maşallah teyzesi yesin onu
hemşo hayırlı olsun
saol. Ben anadolu yakasında olduğumdan okmeydanı olmaz. Ama memoriale gidiyim bari.medicaal için kalabalık diye daha öncede duymuştum.
ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. eşim de ben de hayran kaldık :))
ayyyy,ben o hanıma kurban olurum yaa..
Maşallah 2 gün de ilerideymiş..Ohh ohh..Allah nazardan saklasın..
Bi de kıpır kıpır ha zilli...Çok güzel şeyler bunlar ya...
Valla kendi kızıma mutlu olmuşum gibi mutlu oluyorum hepsine de....
had gözünaydın canım. rahatlamışsındır. maşallah hanım kızımıza:)
çok sağol canım, ben de sizlerle paylaşınca sevincim iki katına çıkıyor inanın :))
valla teyzesi çok bıcırık bişey olacak heralde :)) oyy yerim ben onu, ultrason fotosunda ellerini omuzlarına kapatmış parmakları görünüyo doğsun da hepsini tek tek doya doya öpücem inşallah.. ay çook duygulandım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?