2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akıl verin.yarın için ya medical park göztepe yada memorial ataşehirden randevu alacam.ama kararsızım.doktorda seçemedim daha.napıcam:84::84::84:

akıllı ol aklını alırım. Kız allah sana benim iştahımı versin. Bak kızlarında canını istettim . Günahlarını aldım(

Versin canım...Senin iştah bana geçsin...Ama kilo da almıyım....
Kızlar,elleri sürün münasip yerlere...Ben de fatmanın morali düzelsin diye konuyu dağıtalım diye dediydim yaa...Ben de üzüldüm şimdi...

kızlar akıl verin.yarın için ya medical park göztepe yada memorial ataşehirden randevu alacam.ama kararsızım.doktorda seçemedim daha.napıcam:84::84::84:

İnternetten ordaki kadın doğumcuları araştır...Hangisi hakkında daha çok olumlu şey yazılmışsa onu tercih edebilirsin...

bişey olmaz olmaz alıştı kızlar artık akşam saatleirnde yemek konusu açılıyor zaten:)) afiyet olsun bebişe loplop et olsun

bişey olmaz olmaz alıştı kızlar artık akşam saatleirnde yemek konusu açılıyor zaten:)) afiyet olsun bebişe loplop et olsun

maşallah oluyo zaten...Benim sıpa uyanık çıktı, kendine yarayanları alıyo..
Zaten doktor gr.söyledi saldım kendimi nasılsa besleniyo diye...Keşke söylemeseydi adam...

selam kızlar ben geldim hastaneden :)
bebişim büyümüş kocaman olmuş baş popo mesafesi 6,7 cm olmuş teyzeleri :) 2 gün de ileri gitmiş, 12+3 olması gerekiyordu 12+5 olmuş..
ense kalınlığı 1,4 çıktı. çook hareketliydi bebişim, bi amuda kalktı bi secde pozisyonuna geçti, sonra da ellerini çapraz şekilde omuzlarında birleştirdi ramses gibi :)))) doktor bile güldü şuna bak nasıl hareketli diye. eşim de ben de hayran kaldık :))
haa bi de dediki kesin bişey demeyeyim ama bi hanım mı geliyor ne dedi :))
hayırlısı dedik 1 ay sonra kesinleşir inşallah.
çok mutlu oluyor insan yaa bu bana bi kaç gün yeter :)))

Son düzenleme:

huhuuuuu bi haber daha . Harikasınız kızlar güzel haberlerle geliyorsunuz bugun 2 güzel haber aldık.. Ve 3 de kız maşallah teyzesi yesin onu

hemşo hayırlı olsun

ayyyy,ben o hanıma kurban olurum yaa..
Maşallah 2 gün de ilerideymiş..Ohh ohh..Allah nazardan saklasın..
Bi de kıpır kıpır ha zilli...Çok güzel şeyler bunlar ya...
Valla kendi kızıma mutlu olmuşum gibi mutlu oluyorum hepsine de....

huhuuuuu bi haber daha . Harikasınız kızlar güzel haberlerle geliyorsunuz bugun 2 güzel haber aldık.. Ve 3 de kız maşallah teyzesi yesin onu

hemşo hayırlı olsun

çok sağol canım ya, çok mutluyum. insan sürekli gülümsüyor bebişini hatırladıkça :))
1 kızı garantilesem diğeri erkek kız farketmez şaka bi yana hayırlı evlat olsun akıllı sakin huzurlu bi bebişim olsun da yeter bana...

had gözünaydın canım. rahatlamışsındır. maşallah hanım kızımıza:)

çok sağol canım, ben de sizlerle paylaşınca sevincim iki katına çıkıyor inanın :))
valla teyzesi çok bıcırık bişey olacak heralde :)) oyy yerim ben onu, ultrason fotosunda ellerini omuzlarına kapatmış parmakları görünüyo doğsun da hepsini tek tek doya doya öpücem inşallah.. ay çook duygulandım :2:

ekleyebiliyor musun fotoyu....
Bıcırık olur tbi...Çok heyecanlanıyo insan bi o kadar da duygulanıyor...
Benim ultrasona girerken imkanım olsa da bi videom olsa,gülmekten kırılırsınızz..Bi yandan ağlıyorum, bi yandan aaaaaa el var orda,parmak var diye bağırıyorum..Doktor susayım diye kalbini dinletiyo falan...
Eminim herkes ayn heyecanı yaşıyor...
Benim için de öp annesi, bi doğsun, öpmekle kalma ıssır hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…