saol canımcım, doğum zamanına kadar öyle kalırsa sezeryan oluyormuş benim doktor zamanla yukarı çıkar o dedi ama belli de olmaz tabiinş. Düzelirde hem normal doğum yaparım hem de tehlike yaratmaz bebek için...
Saol cnm,iş yerinde mecburen yorulacam ama napim mecburen allaha emanet artık
görüşürük annemmm bende burdayım yarın((((
saol canımcım, doğum zamanına kadar öyle kalırsa sezeryan oluyormuş benim doktor zamanla yukarı çıkar o dedi ama belli de olmaz tabiinş. düzelirde hem normal doğum yaparım hem de tehlike yaratmaz bebek için...
saol cnm,iş yerinde mecburen yorulacam ama napim mecburen Allaha emanet artık
masallaaaaaaaaahhhhhhhh)))))))))))))))))))))))
ay ege su resimi bulana kadar catladım pek gerilerde kalmıs
allah bagislasin
cok seker yaaa
anasıda öle mi acaba hmmmm :)))
birde büyümüş abla olacakmıs
canım arkadaşlarım çok sağolun. Inşallah bu bebelerde o kadar tatlı sağlıklı huzurlu olurlar:)))))))ege, eylüle bayıldım. Ne kadar tatlı bir çocuk maşallah
fmgsenin de kızın çok tatlıne güzel doktorum şimdiden renkli ultrasonda bakıyor. Bana ileriki dönemlerde dedi. Bir de geçen eklediğinde dikkatimi çekmişti. Sanki saç ayrımı falan belli bebeğin. Ben mi öyle görüyorum?
canım arkadaşlarım çok sağolun. Inşallah bu bebelerde o kadar tatlı sağlıklı huzurlu olurlar:)))))))
anasıda öyle kızz:))) bana benzemez de ama bende çirkin sayılmam beyaz tenli olmam benzemiş yani:))
valla bu gidişle ben yolda doğuracam her sabah 15 dk. yol yürüycem dolmuş dışında :))Noolcak bu halimiz,
iş yerinde doğurmazsak iyiydir.
Öptüm sizi
inşallah canımmmmmm, ay bu arada kızın çok şeker o pembe yanaklarını ısırasım geldi ne tatlı o öyle maşallahhiiçççç bişeycik olmaz çok erken daha merak etme o çıkar yukarı şimdiki bebeler oynak
ay çok hoşsun canım yaa:) ne güldüm ama.. çok teşekkür ederim gönlünün güzelliği o:)ya çirkin sayılmam ne demek canım bence kendine haksızlık etme.sanki seni görmüş gibi konuştum demi
valla bu gidişle ben yolda doğuracam her sabah 15 dk. Yol yürüycem dolmuş dışında :))
inşallah canımmmmmm, ay bu arada kızın çok şeker o pembe yanaklarını ısırasım geldi ne tatlı o öyle maşallah
ben geriden geliyorum, taksit taksit yazıyorum:))
öykümsenin de kız da çok güzel maşallah. aslıydı de mi adı?
ya biz ne güzel kendi fotolarımızda ekledik, diğer hatunlar siz niye eklemediniz bakim hımm :)) ege, birce diğer kızlar güzel yüzlerinizi görelimmm
olmaz utanırım ben
eklerim canım inşallah ilerleyen zamanlarda.
aa burdan pipi gibi görünümş yaa çıkıntı war sanki:)))Buda benim küçük kuzuuuuuEki Görüntüle 118728
biz de ekledik canım nolacak kimden utanacaksın :)) yabancı yok kız rahat ololmaz utanırım ben
eklerim canım inşallah ilerleyen zamanlarda.
Kızlar öptüm yarına kadar beni özleyin anacımm
face ekleyelim birbirimizi:)))ya biz ne güzel kendi fotolarımızda ekledik, diğer hatunlar siz niye eklemediniz bakim hımm :)) ege, birce diğer kızlar güzel yüzlerinizi görelimmm
aa burdan pipi gibi görünümş yaa çıkıntı war sanki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?