2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiiçççç bişeycik olmaz çok erken daha merak etme o çıkar yukarı şimdiki bebeler oynak

görüşürük annemmm bende burdayım yarın((((

Noolcak bu halimiz,
iş yerinde doğurmazsak iyiydir.
Öptüm sizi

ege, eylüle bayıldım. ne kadar tatlı bir çocuk maşallah

fmgsenin de kızın çok tatlı ne güzel doktorum şimdiden renkli ultrasonda bakıyor. bana ileriki dönemlerde dedi. bir de geçen eklediğinde dikkatimi çekmişti. sanki saç ayrımı falan belli bebeğin. ben mi öyle görüyorum?

masallaaaaaaaaahhhhhhhh )))))))))))))))))))))))
ay ege su resimi bulana kadar catladım pek gerilerde kalmıs
allah bagislasin
cok seker yaaa
anasıda öle mi acaba hmmmm :)))
birde büyümüş abla olacakmıs

canım arkadaşlarım çok sağolun. Inşallah bu bebelerde o kadar tatlı sağlıklı huzurlu olurlar:)))))))
anasıda öyle kızz:))) bana benzemez de ama bende çirkin sayılmam beyaz tenli olmam benzemiş yani:))

ben geriden geliyorum, taksit taksit yazıyorum:))
öykümsenin de kız da çok güzel maşallah. aslıydı de mi adı?

canım arkadaşlarım çok sağolun. Inşallah bu bebelerde o kadar tatlı sağlıklı huzurlu olurlar:)))))))
anasıda öyle kızz:))) bana benzemez de ama bende çirkin sayılmam beyaz tenli olmam benzemiş yani:))

ya çirkin sayılmam ne demek canım bence kendine haksızlık etme.sanki seni görmüş gibi konuştum demi

Noolcak bu halimiz,
iş yerinde doğurmazsak iyiydir.
Öptüm sizi
valla bu gidişle ben yolda doğuracam her sabah 15 dk. yol yürüycem dolmuş dışında :))
hiiçççç bişeycik olmaz çok erken daha merak etme o çıkar yukarı şimdiki bebeler oynak
inşallah canımmmmmm, ay bu arada kızın çok şeker o pembe yanaklarını ısırasım geldi ne tatlı o öyle maşallah

Son düzenleme:
ya biz ne güzel kendi fotolarımızda ekledik, diğer hatunlar siz niye eklemediniz bakim hımm :)) ege, birce diğer kızlar güzel yüzlerinizi görelimmm

Son düzenleme:
ya çirkin sayılmam ne demek canım bence kendine haksızlık etme.sanki seni görmüş gibi konuştum demi
ay çok hoşsun canım yaa:) ne güldüm ama.. çok teşekkür ederim gönlünün güzelliği o:)

sağol teyzesi tombiş yanaklı kızım benim

ya biz ne güzel kendi fotolarımızda ekledik, diğer hatunlar siz niye eklemediniz bakim hımm :)) ege, birce diğer kızlar güzel yüzlerinizi görelimmm
face ekleyelim birbirimizi:)))
eklediniz ama çoğu kişi görmediki silindi gitti gerçi benim bu profilde war resimlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…