yaaaa bende istiyorum o 4 boyutludan işte.20 haftaya kadar beklemeliyim sizce:84:
plesenta aşada ne oluyo yaaa..
Benim bebeğim aşağıda duruyo,ama doktor riskli dönemi atlattın dediydi...bebek çok aşağıda, bu da sürekli geçmeyen ağrılarının sebebi demişti...
Kız bi de deseydin, bilgisayardan kamera açsak kızların bebeleri de görüver bi ultrasonla diye...
Plesenta bebeğin beslendiği kordon o aşşada bebek üstteyse kötü dedi. Ama bebek aşşadaysa olabilir bu aylarda dedi..
ben çıkıyorum kızlar..Yarın yokum...Doktora gideceklere bol şans,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz hepiniz de..Öpüyorum...
ben çıkıyorum kızlar..yarın yokum...doktora gideceklere bol şans,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz hepiniz de..öpüyorum...
ben çıkıyorum kızlar..Yarın yokum...Doktora gideceklere bol şans,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz hepiniz de..Öpüyorum...
Kızlar ist.eğt hastanesi prof geldi kadın doğumcu :))) müşterim 2 li normal çıktıysa 3-4 lüye gerek yok dedi:) plesenta aşşadaysa tehlikeli dedi. Yakamoz için sordum. Dikkat etmeliymiş. Baya bişey sordum ya:)))))) süper bişey nerdeyse ultrason varmı yanınızda diycekitm
görüşürüz fıstıkımben çıkıyorum kızlar..Yarın yokum...Doktora gideceklere bol şans,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz hepiniz de..Öpüyorum...
ayy canım benide düşünürmüşKızlar ist.eğt hastanesi prof geldi kadın doğumcu :))) müşterim 2 li normal çıktıysa 3-4 lüye gerek yok dedi:) plesenta aşşadaysa tehlikeli dedi. Yakamoz için sordum. Dikkat etmeliymiş. Baya bişey sordum ya:)))))) süper bişey nerdeyse ultrason varmı yanınızda diycekitm
selamlar..
nasılsınız hanımlar çok waktim yok ben bi geçmişe dalayım..
kizlarrrrrr herkese iyi haftasonlari..iyi aksamlar..
Yarin bi ara girip haberleri yazarim kismetse..
Optummmmmmmmmm..
Görüşürüz canım
ayy ne şanslısın ege. inanmıyorum sana.
Yakamozun durumu ne benim haberim yok.
selam kızlarrr yeni geldim diğer okulun müdürüyle görüşmeye gittim olumlu sonuçlandı görüşme ay başına diğer okulda başlıyorum biraz uzak bizim eve de tesr tarafa düşüyor ama napim, sabah yürüyüşü yapmış olacam artık her gün ...
Görüşürüz fıstıkım
ayy canım benide düşünürmüşNe tehlikesi varmış kız onuda sorsaydın napmam gerek acaba :26: Doktor sadece kanama yapabilir dedi Bebek düşermi ki
selam canım bende çok okuyamadım geçmişi bugün ...
canım plesenta aşağıda dikkat etmen gerekiyor demişti doktor kanama yapabilirmiş eş aşağıda olunca, plesenta previa durumu yani bu yüzden erken dönemde bebeklerini kaybedenler var yada doğuma kadar yukarı çıkmazsa erken doğuma sebep oluyormuş, benim doktor rahim büüdükçe o yukarı çıkar dedi ama umarım bi tehlike yaratmaz :26:
İnşallah canım...Ben fotoğraf eğitimi aldım, kaliteli bi makineyle çok güzel yakalayabiliyorum bebeleri de..İşte, makine yok..
Kızım doğana kadar alırım inşallah..Sonra sizi bıktırana kadar hergün resimlerini eklerim kızımın...
saol canımcım, doğum zamanına kadar öyle kalırsa sezeryan oluyormuş benim doktor zamanla yukarı çıkar o dedi ama belli de olmaz tabisenin adına sevindim canım hayırşlı olsun. Yok tehlikeli derken dikkat etsin dedi: Korkulacak bişey yok bide normal doğum olamaz dedi
Geçmiş olsun canım. İnşallah çıkar yukarı. Sen yine de çok dikkat et kendini yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?