2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa bende istiyorum o 4 boyutludan işte.20 haftaya kadar beklemeliyim sizce:84:

Bana doktor 22.haftada yaptırman lazım dedi, ayrıntılı ultrasonu. Çünkü kalp kan basıncına falan bakıyorlarmış ondan en uygun o zaman dedi. tabi her doktor için farklı olabilir.

hahaha
gülüyor bana arkadaşlar diyorki hocam ağırlaştı bu hareket edemiyor. Kadında diyor ki kilo o kilo bu kadardayken ağırlaşılmaz:)))))))

ben çıkıyorum kızlar..Yarın yokum...Doktora gideceklere bol şans,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz hepiniz de..Öpüyorum...

Görüşürüz canım

ayy ne şanslısın ege. inanmıyorum sana.
Yakamozun durumu ne benim haberim yok.

selam kızlarrr yeni geldim diğer okulun müdürüyle görüşmeye gittim olumlu sonuçlandı görüşme ay başına diğer okulda başlıyorum biraz uzak bizim eve de tesr tarafa düşüyor ama napim, sabah yürüyüşü yapmış olacam artık her gün ...
ben çıkıyorum kızlar..Yarın yokum...Doktora gideceklere bol şans,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz hepiniz de..Öpüyorum...
görüşürüz fıstıkım
ayy canım benide düşünürmüş ne tehlikesi varmış kız onuda sorsaydın napmam gerek acaba :26: doktor sadece kanama yapabilir dedi bebek düşermi ki

selamlar..
nasılsınız hanımlar çok waktim yok ben bi geçmişe dalayım..

selam canım bende çok okuyamadım geçmişi bugün ...

Görüşürüz canım

ayy ne şanslısın ege. inanmıyorum sana.
Yakamozun durumu ne benim haberim yok.

canım plesenta aşağıda dikkat etmen gerekiyor demişti doktor kanama yapabilirmiş eş aşağıda olunca, plesenta previa durumu yani bu yüzden erken dönemde bebeklerini kaybedenler var yada doğuma kadar yukarı çıkmazsa erken doğuma sebep oluyormuş, benim doktor rahim büüdükçe o yukarı çıkar dedi ama umarım bi tehlike yaratmaz :26:

senin adına sevindim canım hayırşlı olsun. Yok tehlikeli derken dikkat etsin dedi: Korkulacak bişey yok bide normal doğum olamaz dedi

Geçmiş olsun canım. İnşallah çıkar yukarı. Sen yine de çok dikkat et kendini yorma.

senin adına sevindim canım hayırşlı olsun. Yok tehlikeli derken dikkat etsin dedi: Korkulacak bişey yok bide normal doğum olamaz dedi
saol canımcım, doğum zamanına kadar öyle kalırsa sezeryan oluyormuş benim doktor zamanla yukarı çıkar o dedi ama belli de olmaz tabi inş. düzelirde hem normal doğum yaparım hem de tehlike yaratmaz bebek için...
Geçmiş olsun canım. İnşallah çıkar yukarı. Sen yine de çok dikkat et kendini yorma.

saol cnm,iş yerinde mecburen yorulacam ama napim mecburen Allaha emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…