yok canım eklemedim ben.nereye eklediniz ben görmedim :))
biz de ekledik canım nolacak kimden utanacaksın :)) yabancı yok kız rahat ol
nereye kaçıyon mesai bittimigörüşürüzzz :79:
face ekleyelim birbirimizi:)))
eklediniz ama çoğu kişi görmediki silindi gittigerçi benim bu profilde war resimlerim
ewet dr kesin dedi.. testisleride pipiyide gördük değişmez herhalde daha:26: bnde ptesi yada salı 3lü tarama için gideceğim umarım bi sorun çıkmaz 2liyi yaptrmamıştım:)yok canım pipi olsa görürdü doktor, baya bi açtı bacaklarını bizimkisi. Ay zaten inşallah değişmez, ben çok alıştım kız fikrine.. senin kesin erkek dimi
ewet dr kesin dedi.. testisleride pipiyide gördük değişmez herhalde daha:26: bnde ptesi yada salı 3lü tarama için gideceğim umarım bi sorun çıkmaz 2liyi yaptrmamıştım:)
ewet dr kesin dedi.. testisleride pipiyide gördük değişmez herhalde daha:26: bnde ptesi yada salı 3lü tarama için gideceğim umarım bi sorun çıkmaz 2liyi yaptrmamıştım:)
benim dörtlü bugün çıktı, iyiymiş herşey
evet canım o anda onlıne olanlar gördü işte ben bi ara albümde eklemiştim aslında ama sildim sora :) seni mart anneleri toplandıgında görmüştüm bende bi ara topluca tekrar ekleriz ama ben resim ekleyince başım belaya giriyo benim herifleface ekleyelim birbirimizi:)))
eklediniz ama çoğu kişi görmediki silindi gittigerçi benim bu profilde war resimlerim
yok canım eklemedim ben.
de mi?işin şakası o, eklerim ben de birara. gerçi ben sadece seni ve bebekpoyrazı gördüm, bir de hasreti sahi. kuzuyu göremedim hiç, hep kaçırdım.
kızlar doktorlarınız bayan mı erkekmi? ne tavsiye edersşnşz?
benimki erkek. tedavi sürecinde de çok doktora gittim. bayan erkek ayrımı yapmadım hiç. ama bana erkek doktorlar daha iyiymiş gibi geliyor hep.
oğlumu erkek doktorda doğum yaptım . çok memnundum ama şimdi anadolu yakasındayım doktor cennet mah.de.burda memoriale gitmeye karar verdım.doktor seçmem lazım ondan sordum:44:
Bende çok mutluyum. Sevinçten çalışamıyorum.
Makine farklı mı bilmiyorum. Ama 4 boyutlu görebiliyor bu ultrason cihazıyla.
Başka kim resim koydu bluebottle gelecekti doktordan değil mi?
4lüdemi var ya ben onu bilmiyodum o niçin sen şuan kaç haftalıksın canım
anladım canım. çevrende yok mu hiç o hastaneye gidenler?
hayır yok. kadın bir doktorla dahamı rahat konuşurum acaba diye düşünüyorumda
Anadolu yakasındamısın canım ben konuyu kaçırdım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?