2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nereye eklediniz ben görmedim :))
yok canım eklemedim ben.
biz de ekledik canım nolacak kimden utanacaksın :)) yabancı yok kız rahat ol

nereye kaçıyon mesai bittimi görüşürüzzz :79:

de mi? işin şakası o, eklerim ben de birara. gerçi ben sadece seni ve bebekpoyrazı gördüm, bir de hasreti sahi. kuzuyu göremedim hiç, hep kaçırdım.

face ekleyelim birbirimizi:)))
eklediniz ama çoğu kişi görmediki silindi gitti gerçi benim bu profilde war resimlerim

aaaa gördüm seni profilinden, çok gençsin canım.. Ben artı ekleme işini öğrendim eklerim artık bol bol foto .. Bu arada profile eklemek mantıklıymış, hemen girip bakar merak eden

iyi akşamlar kızlar gündüz iyice kaynatmışsınız siz gündüzleri giriyosunuz bende akşamları ben bilgisayarın başına oturunca bizimki ödevlerini yapmıy ancak akşama fırsatım oluyor dün biraz yürüdüm diyemi ne bu gün karnımçok agrıdı bi pazartesi olsaydı drla randevumvar 3 lü taramam olacak ayrıntılıyada gircem inşallah

yok canım pipi olsa görürdü doktor, baya bi açtı bacaklarını bizimkisi. Ay zaten inşallah değişmez, ben çok alıştım kız fikrine.. senin kesin erkek dimi
ewet dr kesin dedi.. testisleride pipiyide gördük değişmez herhalde daha:26: bnde ptesi yada salı 3lü tarama için gideceğim umarım bi sorun çıkmaz 2liyi yaptrmamıştım:)

face ekleyelim birbirimizi:)))
eklediniz ama çoğu kişi görmediki silindi gitti gerçi benim bu profilde war resimlerim
evet canım o anda onlıne olanlar gördü işte ben bi ara albümde eklemiştim aslında ama sildim sora :) seni mart anneleri toplandıgında görmüştüm bende bi ara topluca tekrar ekleriz ama ben resim ekleyince başım belaya giriyo benim herifle sonra silemiyorum kızlar bakana kadar mesaj düzenleme paneli kayboluyo, papaz oluyoruz
yok canım eklemedim ben.

de mi? işin şakası o, eklerim ben de birara. gerçi ben sadece seni ve bebekpoyrazı gördüm, bir de hasreti sahi. kuzuyu göremedim hiç, hep kaçırdım.

ben kuzuyu gökyüzünü bebekpoyrazı comelyi hasreti gördüm diğerlerini cörmedim :) bekliyoruz o zaman senin fotolarıda

benimki erkek. tedavi sürecinde de çok doktora gittim. bayan erkek ayrımı yapmadım hiç. ama bana erkek doktorlar daha iyiymiş gibi geliyor hep.

oğlumu erkek doktorda doğum yaptım . çok memnundum ama şimdi anadolu yakasındayım doktor cennet mah.de.burda memoriale gitmeye karar verdım.doktor seçmem lazım ondan sordum:44:

Bende çok mutluyum. Sevinçten çalışamıyorum.
Makine farklı mı bilmiyorum. Ama 4 boyutlu görebiliyor bu ultrason cihazıyla.
Başka kim resim koydu bluebottle gelecekti doktordan değil mi?

canım benim yaa beni merak etmiş.. valla çok duygusal moddayım ben bugün kuzu gibi
gittim canım geçmiş sayfalada foto koydum bebişim yoga yapıyordu :)) ellerini çapraz bağlamıştı omuzlarında :))) bi ara secdeye yattı amuda kalktı falan bıcırığım hareketliydi baya maşallah yerim ben onu :))
senin bebiş de çook tatlı ya :)yerim onu ben:) 4 boyutlu ne güzel özendim valla

evetttt sonunda eklemeyi başardım bende profilime kocacımla benim resmimi ekledim ... bakmak isteyen bakabilir arkidaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…