2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kalp atışlarını dinlerken çekmiştik biz ama o zaman bebeğe benzemiyorlardı. sesi duyunca bile içim titriyor hala. biz de çekelim artık, ben de güzel çıkmaz diye düşünüyordum.

Çok güzel çıkıyor. Hareketleri herşeyi net.
Hem ben yatarken okadar iyi göremiyorum. Sonradan bakınca daha detaylı inceliyor insan :)

yok gerçekten cep tlefonuyla çektik biz cd den güzel çıktı hem daha uzun çekilebiliniyor benim dr gerçi hala kuru kafaya benziyor diyor oyüzden yüzden net kareler almak hala pek mümkün değil ama olsun ben onun kuru kafasını severim çocuğum benimmm

öyküm seni de göremedim ebn nerden görebliriz seni

ya bencede çok saçma ama zaten zor bir hamilelik geçiriyorum, şimdi Allah korusun birşey olur, bende saça bağlarım, keşke kestirmeseydim falan derim diye ellemiyorum.

Canlarım ben kaçıyorum. İşlerimi toparlıyım 13'te çıkıcam.
Kendinize iyi bakın.
Pazartesi sabah görüşürüz.

ben burda profile ekledim. oykumün üstüne tıklayınca çıkıyor zaten...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnn komsummm nasılsınn

iyiyim canım sen nasılsın? çok çok iyiyim öyle rahatımki artık, dün 4lü test süper çıktı, AS e gerek kalmadı, endokrinoloji doktorum troidlerden dolayı hiç sıkıntı kalmadı, ilacada gerek yok dedi, bebeğim artık hopluyor, zıplıyor bende rahatlıkla hissediyorum daha ne olsun süperim..

Böyle haberlere hepimiz süper oluyoruz ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…