teşekkür ederim canım... senide görelim.
Böyle haberlere hepimiz süper oluyoruz ya...
Takıldım kız,Allah kavuştursun...
Başın niye ağrıyor ya, bu başı ağrıyan hamişlerin erkek oluyo diyorlar, erkek mi ki seninki..
Benim mesela hiç başım ağrımadı...
benim fotograf çektirmeyle ilgili sorunum var hayatta gülemem mümkün olduğunca girmeyeye çalışırım fotoğraf karelerine kendi düğünümde bile kaçtım o derece
Ben çıkıyorum kızlar..Doktordan geleceklerden ses yok..
Herkese iyi hafta sonları..
caım görüşürüz mesai bitti mi? iyi haftasonları
iyiyim canım sen nasılsın? çok çok iyiyim öyle rahatımki artık, dün 4lü test süper çıktı, AS e gerek kalmadı, endokrinoloji doktorum troidlerden dolayı hiç sıkıntı kalmadı, ilacada gerek yok dedi, bebeğim artık hopluyor, zıplıyor bende rahatlıkla hissediyorum daha ne olsun süperim..
bende ıyı sayılırım cnm..ayyy cnm cok sevındım yaa gozun aydınnn:))))valla super cıdden keske b ende hıssedebılsem.
oykum dun bende sıfaya emel hanıma gıdecektım karsılasabılrdık ama 16. haftada soyluyor doktorlar cinsiyeti dedıler oyuzden vazgectım
selam kızlar geçmişi okumaktan zor gelebildim:))
facebooktan egeyle kuzuyu gördüm maşallah kızlar güzel bebişler de güzel olacak :)))
daha önce gittin mi Emel hanıma ben çok seviyorum onu
hoşgeldin:)
ben egeyi göremedim.....
pazartesı solıcek doktorum demiri kesinleştırcez artık:)bir hafta sonra artık söylerler canım sana cinsiyetini. bende 15+4 de gittim söyledi doktor.
pazartesı solıcek doktorum demiri kesinleştırcez artık:)
hoşbulduk canım geçmiş sayfalarda adını vermişti oradan baktım:)
nasılsın bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?