2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz cnım sen nasılsın...Aşkolsun ben çok mu çrkinim kız,bende izmirliyim...
Valla kdv zamanı da açıyorum ben forumu, beyanları nasıl bağlıyorum hiç bilmiyorum ama,kesin yanlış oluyordur...
yok kız seni göremedim ki silmiş oluyorsun hep yoksa eminim sen de güzelsin
amannn kurtulduk şimdi ba bs illeti va neyseki çoğunu kdv ile halletmiş oluyoruz ben açamadım kendiminkileri bitirip bi arkadaşa yardıma gidiyorum biraz da maddi destek oluyor kira vs derken büro olayı zor gerçekten

canım güzel bakan güzel görür . Güzxel değilim ama çirkinde değilim allaha şükür. Herkes çok güzel burda maşallah hadi, seni görelim

Bacım seni mi kırcam eklerm hemen o zaman....
Biz daha ba ları yapmadık,pazartesi başlayacağız...Boş olanları kdv ile bitiriyoruz da, dolu olanları ayrıca yapıyoruz...
Resime alıntı yapma olur mu,sileceğim hemen...

canım güzel bakan güzel görür . Güzxel değilim ama çirkinde değilim allaha şükür. Herkes çok güzel burda maşallah hadi, seni görelim

valla ben sizi gördükten sonra eklemeye cesaret edemiyorum. bir de ekleyen silemiyor ya korktum:))
face.imden bak istersen.

valla çok güzelsin maşallah Allah kocana bağışlasın seni kuzu
bu söz kesin doğru izmirin kızları güzel olur .
ben bu ara kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki saçlarımı kestirmek istiyorum kestiremiyorum söz varya çocuğun ömrü kısa olurmuş diyorlar rolon bile kullanmıyorum kimyasaldır geçer die parfümde sıkamaıyorum aslında nasıl alışveriş yapamk istiyorum ama herşey ateş pahası burası çok pahalı memleket

Olsun bacım, meydanlar taş gibi hatun görsün boşver...
Zaten bu çeneyle biz kapatırız onu arkalarda kalır merak etme...

Ayy canım benim sağol ya. yapacak bişey yok kaldı :))))))))))))))

bişey olmaz biz bile bazen üşenip geçmişi okumuyoruz okadar sayfanın arasında kaybolur zaten kim okucak ki baştan sona sıkma canını

Evet kaybolur gider arada.
Kısmet böyleymiş. Bakarsın biri tanıdık çıkar :)

Son düzenleme:

saçımı bende kestirmedim ama, rolon kullanıyorum ya,oje falan da kullanıyorum ben...Bişey olmuyordur inşallah...

birce kızıl saçlısın dimi ? fethiye tarafındamıydınız bu resimde bence sende çok güzelsin kendine haksızlık yapmışsın

Hepinizin isimlerini not aldım eve gidiyim hepsine bakıcam şirkette face yasak :)

Son düzenleme:
kızlar video eklenir mi size ğluşumun ultrason görüntülerini yükleyeyim gerçi benimki anasına çekmiş kameralardan kaçıyor hep yüzünü göstermiyor yan duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…