yok yok kendine gerçekten haksızlık yapıyosun gayet hoşsun ...evet haklısın hamile kalmayı planlayıp kızıl kalsaydın zor olurdu ben de bi kaç ay önce güya kendi saç rengime boyatmıştım altından balyajlar fırladı yine 20 renk varmış gibi geliyo kafamdasağol canım ama hiç beğenmem kendimi... kızıl saçlıydım artık değilim.hamilelikte mahvolurdu kızıl kalsaydımsaklıkentteydik.
yok yok kendine gerçekten haksızlık yapıyosun gayet hoşsun ...evet haklısın hamile kalmayı planlayıp kızıl kalsaydın zor olurdu ben de bi kaç ay önce güya kendi saç rengime boyatmıştım altından balyajlar fırladı yine 20 renk varmış gibi geliyo kafamda
sağol canım ama hiç beğenmem kendimi... kızıl saçlıydım artık değilim.hamilelikte mahvolurdu kızıl kalsaydımsaklıkentteydik.
kızlar video eklenir mi size ğluşumun ultrason görüntülerini yükleyeyim gerçi benimki anasına çekmiş kameralardan kaçıyor hep yüzünü göstermiyor yan duruyor
birce ben bulamadım seni ya
ne varmış kızım tipinde...
Böyle diyenler daha güzel çıkıyo,yemeyin bizi..
Ege de,şişkoyum bilmemneyim derken daş gibi hatun çıktı valla...
aslında benim ismimden başka yok ama niye ki?? google.dan çıkar belki.
aynen ya çok saçma ama yine de uzak tututyoruz kendimizi benimki bob modeliydi önler uzun ense kısa şimdi saçma sapan bişey oldu aynalara küstümSaç kestirme konusunda şu söylenti canımı sıkıyor. Çok saçma ama insanın kafası karışıyo işte.
Kestirmek istiyorum saçımı. Şekilsiz oldu iyice.
canım dr verdi ama en güzeli kendi çektiğimiz çıktı dr un verdiği o kadar kısa kivideo ekleniyor da ben bilmiyorum nasıl olduğunu. kendiniz mi çektiniz görüntüleri doktor mu cd verdi? benim doktorun ultrasonuna cd takılmıyormuş( biraz daha büyüsün kendimiz çekeriz artık, öyle de iyi olmuyor pek ama..
video ekleniyor da ben bilmiyorum nasıl olduğunu. kendiniz mi çektiniz görüntüleri doktor mu cd verdi? benim doktorun ultrasonuna cd takılmıyormuş( biraz daha büyüsün kendimiz çekeriz artık, öyle de iyi olmuyor pek ama..
aslında benim ismimden başka yok ama niye ki?? google.dan çıkar belki.
Ben demedim mi,resim eklemeyen htunlar bomba gibi diye..
Kızıl bombam benim..Taş gibisin vallaa...
Ben de google den buldum,face.den bulamamıştım...
yok kız sen pozitifsin,güzel bakıyorsun. artık kızıl değilim.son aylarda hep yatıyorum zaten, değil foto çekilmek,aynaya bile bakmak istemiyorum
Saç kestirme konusunda şu söylenti canımı sıkıyor. Çok saçma ama insanın kafası karışıyo işte.
Kestirmek istiyorum saçımı. Şekilsiz oldu iyice.
arkadaşlar merhaba, saç kestirmenin ne sakıncası olabilir ki? benim doktorum yalnızca boyanmaması gerektiğini söyledi, kesme ne alaka anlayamadım...
kalp atışlarını dinlerken çekmiştik biz ama o zaman bebeğe benzemiyorlardı. sesi duyunca bile içim titriyor hala. biz de çekelim artık, ben de güzel çıkmaz diye düşünüyordum.Biz dün kendimiz kameraya çektik. Ultrason ekranı net çıkmaz diye düşünüyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı. Gayet güzel kaydettik herşeyi.
Sonradan izlemek çok zevkli kızlar....
Sizde kaydedin gittiğinizde.
O hareket etmesini ellerini ayaklarını oynatmasını sonsuza kadar sıkılmadan izleyebilirim.
evet gördüm canım, sende çok hoşsun hatun.. bende kızıl çok severim ama kullanımı çok zordur. Bende burdaki profilime eklemiştim foto ama yakamoz yaşlı buldu beni herhalde
ben ilkte hiç takmamıştım o saç kesme işini ama şimdi bende taktım ona kestiremiyorum, pekte sevmem uzun saç ama mecbur böyle devamm
arkadaşlar merhaba, saç kestirmenin ne sakıncası olabilir ki? benim doktorum yalnızca boyanmaması gerektiğini söyledi, kesme ne alaka anlayamadım...
kalp atışlarını dinlerken çekmiştik biz ama o zaman bebeğe benzemiyorlardı. sesi duyunca bile içim titriyor hala. biz de çekelim artık, ben de güzel çıkmaz diye düşünüyordum.
sağol canım. valla çok hoşsun bence sen, yaşlı falan göstermiyorsun. aramızda 2 yaş var. üstelik benim ilk çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?