2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

........................................................

Eklentiler

• $Görüntü0254.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü0253.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

maşallah ya gerçekten omuzlarını kapamış bıcırığın ayyy yerim ben onu yaa
maşallah maşallah tüm dünyamız bebeklerimiz oldu ne güzel bir duygu bu Allahım isteyen herkese tattırsın parmaklarının üstündeki gamzeye kurban olsunlar ayy bide doğunca sıkı sıkı tutuyorlar ya parmaklarımızı

bide bu ultrason fotoları zaman geçtikçe siliniyormuş o yüzden jelatinli albümler varya onlara koymak lazımmış ben alıcam inş bitane

gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle inşallah
kızı olacak arkadaşlar ırmak ismini çok beğeniyorum dedem benim ismimi çok istemiş olsun diye babaannemin adı olmuş malesef

waoow dedeye bak çok modernmiş valla ırmak ismini istemiş demek :))
benim ismim de babaannemin ismi, çok şükür eski klasik isimlerden değil :))

sağol canım yaa hakkaten sabah akşam her dakika aklım bebeğimde :) işime bile eskisi gibi konsantre olamıyorum..ay evet ya doğsunlar da sıkı sıkı tutsunlar elimizi :))
söylediğin çok iyi oldu ben de bir an önce alayım bi albüm o zaman..

arkadaslar benimde kizim olacak:))

gözünaydın bir kız daha desene. Maşallah

ettim söledim sölediğimden beride aglıyorum hiç bişey demedi sadece anne olda gör dedi ve kapattık

canımmm çok sevindim rahatladın demek ki. Allah hayırlı evlat nasip etsin hiç bir zaman ne kocandan ne çocuüğundan yüzün yere düşmesin.. Kuzu sizin için geldi bugun işe ama bekleyemedi fazla( olsun güzel haber aldınız ya ben arar söylerim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…