2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım en iyi ilaç zaman canım bu konuda bazen insanlar en sevmediklerinin eline kalırlar öyle bir gün gelir istemedikleri eşin onlara kol kanat gerer ipler şimdi gergin konuşularak da çözülecek gibi değil sanırım o yüzden bekleyin seni oyalayacak en güzel şey bebeğin inşallah herşey yoluna girecek

beklemekten bşka yapacak bişey yok zaten

Canım benim ya seni ço iyi anlıyorum tabi herkes kendi ailesinden yola çıkarak cevap yazıyor burda, benimkiler kıyamaz mesela ama eşimin annesi o kadar katı ki ben öyle anne hiç görmedim. eşim bazen kendini o kadar kötü hissediyor ki, beni hiç sevmiyor annem diye üzülüyor. Bazen eşimin acı çekmesinden zevk alıyor sanıyorum. Bu durum gerçekten çok zor. Bu kadar katı olunmazkicanım, evlenmeden önce tepki göstermelerini anlarımda artık evlenmişsiniz daha ne bekliyorlar, boşansan çok mu mutlu olacaklar.

ne yazacagımı bilemedim aynen öle dur özeline bişey göndereceğim beni daha ii anlarsın o zaman ben çok yıprandım artık kaldıramıyorum hepsi bu

Bu arada Fatmacım çok üzüldüm o yüzden biraz sert çıkıştım canım ama tabiki ana baba başka ben onları sil demek istemedim tabi -. bazı konularda insanların annesine babasına da tepkilerini göstermeleri gerektiğini düşünen bir insanım, eğer haklıysam kim olursa olsun ezdirmem kendimi onun için öyle yazdım kimse yanlış anlamasın, ayrıca küzlüğüde hiç sevmem. Sende bebek olunca gider ellerini öpersin yumuşarlar kesin. artık yumuşamazlarsa da sen üzerine düşeni yapmış olursun.

işde bilmiyorum ne olur ben eve gidiorum zaten eşimi istemiyorlar işde ve böle sürekli laf sokmalar filan neyse ben canınızı sıkmayayım

ne yazacagımı bilemedim aynen öle dur özeline bişey göndereceğim beni daha ii anlarsın o zaman ben çok yıprandım artık kaldıramıyorum hepsi bu

Canım okudum yazdıklarını böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırdım ama gerçekmiş, geçenlerde de bir kısmını anlatmıştın zaten onun için bende okuyunca çok sinir oldum. Bence sende artık alttan alma canım. Sen aradın haber verdin, kızları olarak görevini yaptın, bebek oluncada gidersin, bayram seyran ararsın ama bence daha fazla taviz verme ne bu ya... Ben eşime de çok kızıyorum o kadar çok taviz veriyorki anlatamam ama havaya konuşmuyorum bende, yeri gelince ben aileme tepkimi çok rahat gösteriyorum, kimse kusura bakmasın ama belli bir yaştan sonrada insanın ağırına gidiyor tabi bunlar.

kızlar ben çıkıyorum pazara gideceğim
fatmacım canım kendini üzmememye çalış söylemek genelde kolay gibi görünür başarmak zordur gerçekten kendini oyalayacak şeyler yapmaya çalış ne biliim örgü örebiliyosan onu dene bebiş dergileri var bu konuyu üstünde düşünerek ve üzülerek çözemezsin gibi görünüyor inş bebiş herşeyi düzeltecek hem senin bebeğinin şu anda sadece sana ihtiyacı var ve babasına ailen çok önemli gayet tabi ama sana muhtaç olan bi bebişin var bitanem aslanlar gibi haledersin herşeyi tamam mı?

öylede insan işde ailesinindre heresin ailesi gibi olsun istiyo burda yazılanları okuyorum annem şöle yaptı babam böle yaptı diye okuyunca çok üzülüyorum neden benim annem babam böle değil diye isan ister istemez üzülüyo taviz vermek ne bilyim herşey iyi olsun artık istiyorsun yaa nasıl anlatsam bilemedim...

tamam canım oyalanmaya çalışırım zaten eşim işden gelen kadr düzelmem lazım niye üzülüyon diye kızar yoksa bide onun canı sıkılır çok tşk ederimd esteğiniz için

Fatmacım üzme diyoruz ama ailen istersin ki özverili olsunar ama 5 parmağın 5de bir değil. Sen üzerine düşeni yaptın böylede devam et ama öykümünde dediği gibi artık yüz verme alttan alma anne baba bile bir yere kadar. Senin evinin huzurunu bozuyorsa dur dmelisinki onların istediği olmasın. Elini yüzünü yıka eş,ne güzel yemek hazırla. Olsun de kabullenecekler de akşama mutlu ol canım...

tamam canım oyalanmaya çalışırım zaten eşim işden gelen kadr düzelmem lazım niye üzülüyon diye kızar yoksa bide onun canı sıkılır çok tşk ederimd esteğiniz için

bizim yapabilidğimiz birşey yok zaten sen iyi ol yeter
canım benim hadi bakalım toparlan birz hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin

ben seni anlıyorum canım daha fazla sorun çıkmasın istiyorsun, karşı taraf sorun çıkarmasın diye. Neyse üzme artık kendini bence, ama ne kadar katı da olsalar inan bana annende üzülmüştür bence. Boşver sen bebişine odaklan, bebek uğurlu gelir inşallah bütün buzlar erir gider.

hoşgeldin ege şimdilk biraz daha iyiym yemeğim var dünden hazır ... o konuda yapabilecek pek bişeyim yok çünkü ablamla beni ayırımcılıgı bile göz önünde onu kendileri ararken bana nedne sen aramıyorsun diye çıkışabiliyorlar artık takmamam laazım biliyorum gerçi fazla bi beklentim yoktu ahım şahım karşılyacaklarıını da düşünmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…