2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme canım ya. o da pişman olmuştur şimdi. düşündükçe mutlu olacaktır. sakın üzme kendini, bebeğin de etkilenmesin.

öncesinde atıştık zaten hani demiştim ya babam aradı beni diye niye aramıyorsun diye fırça çekti ben o konuşmada uykulu idim anneme slm dedim kapattık yanında abimde varmış niye abime slm dememişim annemde abime demiş ki oğlum boşver o iyice kafayı yedi zaten diye bende kızdım kafayıyedim ben iyice dedim delirdim geri zekalı oldum demni dedim öle işde kafayı yedi demiş ya bana

Kızlar kuzuyu aradım haber verdim çok mutlu oldu . Fatma kuzu sana doping yapacakmış pazartesi sakın üzülmesin dedi. Diğer kızlarada detayları yazsınlar bebişlerinin dedi. Hepinize tekrardan selamlarını iletti..

fatma cımm aşkım kendine gel. Sevinçten kafayı yedim deseydin bebeğim oluyor deseydin aman yaaa üzülme ama bebişine de yazık...

çok teşekkür ederim ama ii değilim zoruma gitti ne kadarlık oldugunu bile sormadı hiç bişi sormadı öle kapattık

canım kızgınlıkla söylenen sözleri tekrar hatırlamamak lazım.. onlar senin annen baban, aranızda ne oldu bilemiyorum, söylemek belki çok kolaydır, ama alttan almak biz evlatlara düşüyor. onların gönlü hoş olursa biz de huzurlu oluruz..

Canım kusura bakma ama sizinkilerde pek bir alınganlar, sen yeni evlisin galiba. Ne takıyorsun sen annenleri yahu. Senin ailen artık eşin ve çocuğun artık onlar bile dış kapının mandallarılar. İnan bana yıllar geçtikçe artık aileni bile dışarda tutuyorsun bazen o kadar mantıksız şeyler yapıyorlarki kocanı koruyorsun onlara karşı. Senin annnende benim kayınvalde gibi duygu sömürüsü yapıp duruyor herhalde. Ne demek anne olunca anlarsın, beddua eder gibi . Annem ya da K.valde bana öyle deyince bende diyorum ki, inşallah Allah bana benim gibi bir evlat verir..

fatma cımm aşkım kendine gel. Sevinçten kafayı yedim deseydin bebeğim oluyor deseydin aman yaaa üzülme ama bebişine de yazık...

hep böle yapıorlar her sevincimi kursagımda bıraktılar ablama söledim oda böle karşıladı kendi ailemden hiç kimse sevinmicek mi yaa ben naptım sanki yaa

canım ya.. kızgınlığını atamamışi bir şekilde yansıtmak istiyor sana. bak göreceksin bebek bütün buzları eritecek

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmm

oglum olucakmıs :))))))

12 cm olmus benim bizdik 100 gr da agirligi işte

:)
selda gelmedi mi daha

yani şimdi aranız bozuk ya sen ne yaparsan yap onun gözünde sen kötüsün önemli olan çocucuğun şu anda hiç üzme kendini şu an senin hislerin onada geçiyor canım
bebeğini üzmek istemezsin sen onu mutlu et
bi doğsun bak zamanla aranız düzelir

hep böle yapıorlar her sevincimi kursagımda bıraktılar ablama söledim oda böle karşıladı kendi ailemden hiç kimse sevinmicek mi yaa ben naptım sanki yaa

Bence o da telefonu kapatınca çok üzülmüştür, sinirden söylemiştir aman boşver takma bu dünyada kimseyi mutlu edemezsin. Bebeğini düşün boşuna üzme kendini, onlar yumuşar yakında merak etme.

çok teşekkür ederim ama ii değilim zoruma gitti ne kadarlık oldugunu bile sormadı hiç bişi sormadı öle kapattık

bidahaki görüşmeniz eminim daha farklı olur o da kendini bu duruma hazırlar ve daha güzel şeylerden konuşursunuz beklenmediği bi durum olduğunda şaşaırmıştır belki ne diyeceğini bilememiştir..kendini üzme sen onların evladısın özünde annen senin için sevinmiştir durumu pek bilemediğimden net birşey de söyleyemiyorum

temmuzda evlendim ben ne beddualar yedim ne biliyim artık zoruma gidiyo
canım ya.. kızgınlığını atamamışi bir şekilde yansıtmak istiyor sana. bak göreceksin bebek bütün buzları eritecek

benim onun kızgınlıgını kaldırıcak gücüm kalmadı artık
evlenmene mi karşı çıktı ailen canım?
evet eşimle evlenmemei istemiyordu
Bence o da telefonu kapatınca çok üzülmüştür, sinirden söylemiştir aman boşver takma bu dünyada kimseyi mutlu edemezsin. Bebeğini düşün boşuna üzme kendini, onlar yumuşar yakında merak etme.
evt üzülmüştür boşanmamı beklerken bebeği duyunca üzülmüşlerdir

hiç bişi sormazlar eminim eşim ameliyat oldu bi kere geçmiş olsun yada nasıldır diye sormadılar bunuda sormazlar eminim

fıstıklar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın..
fatmacım lütfen üzülme, ama sana tavsiyem ailenin gönlünü kazanmak fırsatın olursa bunu kaçırma. eşin hayat arkadaşın olsa da ailenin yeri ayrıdır ve Allah rızasından sonra anne baba rızası gelir. bebişiniz olunca gidersin ellerini öpmeye torunlarını görünce yürekleri yumuşar inş. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…