2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdiye kadar hep alttan almışsın ya o yüzden sana kızıyorlardır aramadığın için. ama aramamana kızmaları da seni düşündüklerini gösteriyor aslında. hiç yumuşamayacak olsalar görüşmezlerdi hiç seninle. hiçbir anne-baba çocuğunu görmemeye dayanamaz. sen de tavrını belli et biraz, hem seni hem bebeği görememe korkusu yaşarlar yumuşarlar.

Ben çıkıyorum artık kızlar, eşimle kızım gelirler birazdan kendinize çooook iyi bakın, özellikle Fatma sen çok iyi bak.. İyi hafta sonları.

sevmedikleri için değil . Sen karşı çıktın onlara aşkını seçtin diye düşünüyorlar. O yüzden bekliyorlar. Yapacak bişey şuanda yok ama bebişi biraz ödüllendir annesi bi çikolata ye sevinsin yavru

Ben çıkıyorum artık kızlar, eşimle kızım gelirler birazdan kendinize çooook iyi bakın, özellikle Fatma sen çok iyi bak.. İyi hafta sonları.

sizde kendinize iyi bakın fıstık kızını koklaya koklaya öp benim için....

egecim sabah yemiştim senin hatrın için şimdide yiyim

iki günlük dünya be tatlımmmm... boşverrrrrr... ne isterlerse düşünsünler , ne isterlerse yapsınlar..
yarına kimin garantisi var !!
miniğin ve kocan sana yeterrrrr

ya ege sen böyle birilerine şunu ye bunu ye diyorsun ya, bana noluyorsa hemen canım çekiyor kalkıp yiyorum, ne pisboğazım ya

ahahahaaha bende pis boğazım kızz 24 saat aklım yemeğe çalışıyor. Eşim yuh elif yaa diyor .. 200 klo olcam bu gidişle.

aynen ya. benim eşim de gülüyor artık. sürekli tıkınıyorum. elimdeki bitmeden bunu bitirince ne yesem diye düşünüyorum:26: sürekli kebap yemek istiyorum. üff ya fena canımı sıkmaya başladı bu durum

elif en çok sevdiğim isim görümcemin ismi olmasa kızım olursa koyardım elif ismini
ayyy ne güzel benide seviyorsun ozxaman:))))) kızlar beni face den gördüler. Sen baktın mı

ayyyyy kebap deme banaaaaaaaaaaa. Yerim seni bak. Deli gibi dürüm yiyorum yaa. Bugun kızmla annemi yemeğe götürcem. Alışverişe çıkıcaktık buluşcaz annemle onlara ödül bugun yemek ısmarlıycam. Dürüm yedircem isze diyorum:) arada annemi dışarı çıkarıp yediriyorum napalım kıızma bakıyor:)

bence onlara ödül adı altında kendini ödüllendiriyorsun
uyanık seniii:)

kızlar bişi sorcam ben 17 haftalık hamileyim... karın ve kasık bölgemde ufak ufak ağrı gibi kasılma gibi bişiler oluyo... perşembe 3lü taramaya gittik... gayet o da ben de sağlıklıyız... sizde de var mı böyle bişiler?

Merhaba kızlar,
bende sadece benmi bu kadar tat olayını abartıyorum diyordum,
tat diyorum çünki fazla yiyemiyorum, ama sürekli canım bişeyler istiyo,
meyveye çok düştüm bu aralar,
:94: dünden beri grip olmuşum acaba hamileyken hangi ilaçları içebiliriz? Bilen varmı?

Olmazmı, dün o kadar sancılandım ki dr a gidecektim geçmeseydi,
tam iki saat süren bir sancı ve kasılma

geldim yaaa elektrikler gitti şimdi geldi egecim görmedim ben seni yaaa bi ara denk gelirsek göster banada kendini:)

bugün bende de oluyor. şiddetli değil ama tedirgin oldum ben de.

hadi ya, normalmiş mi, korkmadın mı kız? sordun mu birilerine...

Bende 3 aydır vardı, geçen yıl geçirdiğim bir ameliyattan dolayı organlarda yapışıklık olabileceğini, ultrosonda ve gebelik kesesinde herhangi bir anormal durum görmediğini söyledi dr um, bu yüzden kimseye sormadım, ama fazla uzun süreli ağrı ve kasılmanın doğum olayını ve düşük olayını tetiklediğini biliyorum. Biraz fazlamı soğukkanlıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…