hoşgeldin ege şimdilk biraz daha iyiym yemeğim var dünden hazır ... o konuda yapabilecek pek bişeyim yok çünkü ablamla beni ayırımcılıgı bile göz önünde onu kendileri ararken bana nedne sen aramıyorsun diye çıkışabiliyorlar artık takmamam laazım biliyorum gerçi fazla bi beklentim yoktu ahım şahım karşılyacaklarıını da düşünmedim hiç
hoşgeldin ege şimdilk biraz daha iyiym yemeğim var dünden hazır ... O konuda yapabilecek pek bişeyim yok çünkü ablamla beni ayırımcılıgı bile göz önünde onu kendileri ararken bana nedne sen aramıyorsun diye çıkışabiliyorlar artık takmamam laazım biliyorum gerçi fazla bi beklentim yoktu ahım şahım karşılyacaklarıını da düşünmedim hiç
Ben çıkıyorum artık kızlar, eşimle kızım gelirler birazdan kendinize çooook iyi bakın, özellikle Fatma sen çok iyi bak.. İyi hafta sonları.
hoşgeldin ege şimdilk biraz daha iyiym yemeğim var dünden hazır ... o konuda yapabilecek pek bişeyim yok çünkü ablamla beni ayırımcılıgı bile göz önünde onu kendileri ararken bana nedne sen aramıyorsun diye çıkışabiliyorlar artık takmamam laazım biliyorum gerçi fazla bi beklentim yoktu ahım şahım karşılyacaklarıını da düşünmedim hiç
sevmedikleri için değil . Sen karşı çıktın onlara aşkını seçtin diye düşünüyorlar. O yüzden bekliyorlar. Yapacak bişey şuanda yok ama bebişi biraz ödüllendir annesi bi çikolata ye sevinsin yavru
Ben çıkıyorum artık kızlar, eşimle kızım gelirler birazdan kendinize çooook iyi bakın, özellikle Fatma sen çok iyi bak.. İyi hafta sonları.
ya ege sen böyle birilerine şunu ye bunu ye diyorsun ya, bana noluyorsa hemen canım çekiyor kalkıp yiyorum, ne pisboğazım ya
ahahahaaha bende pis boğazım kızz 24 saat aklım yemeğe çalışıyor. Eşim yuh elif yaa diyor .. 200 klo olcam bu gidişle.
ahahahaaha bende pis boğazım kızz 24 saat aklım yemeğe çalışıyor. Eşim yuh elif yaa diyor .. 200 klo olcam bu gidişle.
ayyy ne güzel benide seviyorsun ozxaman:))))) kızlar beni face den gördüler. Sen baktın mıelif en çok sevdiğim isim görümcemin ismi olmasa kızım olursa koyardım elif ismini
aynen ya. Benim eşim de gülüyor artık. Sürekli tıkınıyorum. Elimdeki bitmeden bunu bitirince ne yesem diye düşünüyorum:26: Sürekli kebap yemek istiyorum. üff ya fena canımı sıkmaya başladı bu durum
bence onlara ödül adı altında kendini ödüllendiriyorsunayyy ne güzel benide seviyorsun ozxaman:))))) kızlar beni face den gördüler. Sen baktın mı
ayyyyy kebap deme banaaaaaaaaaaa. Yerim seni bak. Deli gibi dürüm yiyorum yaa. Bugun kızmla annemi yemeğe götürcem. Alışverişe çıkıcaktık buluşcaz annemle onlara ödül bugun yemek ısmarlıycam. Dürüm yedircem isze diyorum:) arada annemi dışarı çıkarıp yediriyorum napalım kıızma bakıyor:)
bence onlara ödül adı altında kendini ödüllendiriyorsun
Uyanık seniii:)
kızlar bişi sorcam ben 17 haftalık hamileyim... karın ve kasık bölgemde ufak ufak ağrı gibi kasılma gibi bişiler oluyo... perşembe 3lü taramaya gittik... gayet o da ben de sağlıklıyız... sizde de var mı böyle bişiler?
Olmazmı, dün o kadar sancılandım ki dr a gidecektim geçmeseydi,
tam iki saat süren bir sancı ve kasılma
kızlar bişi sorcam ben 17 haftalık hamileyim... karın ve kasık bölgemde ufak ufak ağrı gibi kasılma gibi bişiler oluyo... perşembe 3lü taramaya gittik... gayet o da ben de sağlıklıyız... sizde de var mı böyle bişiler?
hadi ya, normalmiş mi, korkmadın mı kız? sordun mu birilerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?