çok teşekkürler, inşallah değildir. Keşke şu doktor kontrolleri her hafta olsaa.. Benimki 8 Ocak'ta çok var daha
bana yeni elevit verdi ama bi türlü başlayamadım... folik içerken midem bulanıyodu ya, yine bulancakmış gibi geliyo, elim gitmiyo
oooo benim 24 ocakda :):):):)
kızlar yaa benim dr ne demir ne de elevit verdi
hala folbiol bemiks c ve coraspin kullanıyorum
değerlerim iyi olduğu için mi vermedi acaba
bu zamanların en iğrenç esprisini yapayım : ooo çokmuş, bi yıl var daha!
Off çok varmış amaa :)
anlık sancılar olabilir kormaana gerek yok.. geçtiğse endişelenme.Kızlarrr günaydın... Benim feci sancım var bugün, toplantıdaydım sancıdan çıktım.. Sanırım gaz sancısı ama ilk kez olduğu için çok korktum bebeğe birşey mi oluyor diye.. Şimdi biraz hafifledi ama doktora gitsem ortalığı boşu boşuna velveleye mi vermiş oluru sizce??
günaydın kızıl bayan. inşallah güzel hafta olur ama pazartesi bitsin yaaagünaydın herkese.
inşallah çok güzel bir hafta olur...
hahaha kesin depresyona girdi:) havada kapalı soğukİyidir inşallah ya....İşleri çoksa ancak gelir belki..Belki de şimdden depresyona girmiştir yarın salı diye..
off ben akşam alayım demiri. boşver sonra kilo yapar felanBana demir sabah aç karnına, kahvaltıdan 15 dk. önce alınacak dedi doktor. Eleviti de boşu boşuna gündüz çok yeme diye akşam iç dedi..
evet 20 aralıkta gittim en son ayda 1 gel dedi 20 ocakta perş. denk geliyo eşimde gelsin diye 24 ünde gideim diye düşünüyorum
bende hap atarken hep öle oluyo zor yutuyorum tüylerim falan diken diken oluyo
Sen hareketlerini hissetmeye başlamış mıydın? Hareketlerini hissetsek iyi olduğunu bilip mutlu oluruz..
yok yaa hiç hissetmiyorum benim ilk hamilelik daha hissedebileceğimi sanmıyorum.agrım sızım hiç bişeyimde yok
günaydın arkadaşlarrr herkese iyi haftalar....
raporlarla uğraştığım yetmedi bi de bugün yeni müdür geliyo bizebakalım inşallah iyi anlaşırız....
bebişimi görmeye de daha 1 haftam var ayın 8 inde gidecez kültür alacakmış öyle didi
ilaçlardan bahsediyosunuz sanırım, ben şu an elevit, kalsiyum ve demir kullanıyorum
elevit ve kalsiyumu gündüz,
demiri de gece içiyorum yatmadan önce, doktorcum özellikle istedi
kızlar ilaç alım zamanlarınız nasıl.
sabah elevit
öğlen calsiyum
akşam yatarken demir alıyorum..
ama dün kadının teki benimle iddalaştı demiri açkarnına sabah alman lazım dedi. dr ööle biley demedi ç gece al dedi iştahını açmaz dedi
maşallah aman olmasın hiç kimseninn.. benim normalde gerilme sancı oluyor ama bu çok başka bişeydi çok korkuttu beni walla
maşallah aman olmasın hiç kimseninn.. benim normalde gerilme sancı oluyor ama bu çok başka bişeydi çok korkuttu beni walla
eevt işte buldum en sonunda. sende beniö gibi içiyorsun demekki cancağızım. gece içmemi önerdi benimkide. hatta çiğneme tableti benimki ama ben su ile yutyorum.. midem bulanıyor.günaydın arkadaşlarrr herkese iyi haftalar....
raporlarla uğraştığım yetmedi bi de bugün yeni müdür geliyo bizebakalım inşallah iyi anlaşırız....
bebişimi görmeye de daha 1 haftam var ayın 8 inde gidecez kültür alacakmış öyle didi
ilaçlardan bahsediyosunuz sanırım, ben şu an elevit, kalsiyum ve demir kullanıyorum
elevit ve kalsiyumu gündüz,
demiri de gece içiyorum yatmadan önce, doktorcum özellikle istedi
sağol canım. nasılsın oğluşun nasılege ben sadece demir kullanıyorum. kendi doktoruma sormadım da geçen gittiğim kadına sordum genelde aç karnına öneriyoruz ama mideni etkilerse tok iç dedi. saati fark etmez, kendince bir saat belirle dedi. hatta her gün aynı saatte alman da şart değil dedi.
Bende de sol kasığımda apandisit ağrısı gibi olmuştu hem de ara ara oluyordu...
Doktora gittim, o hafta kanama alanı da vardı, herhalde kanamam gelecek diye gitmiştim zaten..Bebek büyüyor o yüzden dedi doktor, ve gerçekten o hafta sonunda bebeğim çok büyümüştü...
Bir de bebeğim kasığımın üzerinde duruyormul hala benim,tembellikten yukarı çıkamamış, yukarı çıkana kadar ağrın olabilir endişelenme dedi doktorum...
valla acayip bir gidesim var doktora. bugün gideceğim ama idrar kültürü yaptırmaya, onu yaptırır gelirim. çok sıra olur şimdi bekleyemem. hafta içi gitme düşüncem var ama evimin karşısındaki boş oluyor oraya giderimGünaydın canım...İnşallah güzel olacak, iyi haberler duydukça...
Paşamız nasıl, doktora gtmeden durabiliyor musun..
ben benim zilliyi çok özledim ya...Zaman da geçmiyor..
eevt işte buldum en sonunda. sende beniö gibi içiyorsun demekki cancağızım. gece içmemi önerdi benimkide. hatta çiğneme tableti benimki ama ben su ile yutyorum.. midem bulanıyor.
sağol canım. nasılsın oğluşun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?