2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa benim dr ne demir ne de elevit verdi
hala folbiol bemiks c ve coraspin kullanıyorum
değerlerim iyi olduğu için mi vermedi acaba

kızlar yaa benim dr ne demir ne de elevit verdi
hala folbiol bemiks c ve coraspin kullanıyorum
değerlerim iyi olduğu için mi vermedi acaba

Valla ben de habire söylüyom da,gerek yok diip duruyo doktorum....
Hç bişey içmiyorum ben,sen yine bişeyler içiyorsun...
Doktorum çok mu iyi,çok mu kötü anlayamadım...Herkes bi sürü ilaç kullanıyor, ben vitamin bile kullanmıyorum....

anlık sancılar olabilir kormaana gerek yok.. geçtiğse endişelenme.

günaydın herkese.

inşallah çok güzel bir hafta olur...
günaydın kızıl bayan. inşallah güzel hafta olur ama pazartesi bitsin yaaa

İyidir inşallah ya....İşleri çoksa ancak gelir belki..Belki de şimdden depresyona girmiştir yarın salı diye..
hahaha kesin depresyona girdi:) havada kapalı soğuk

Bana demir sabah aç karnına, kahvaltıdan 15 dk. önce alınacak dedi doktor. Eleviti de boşu boşuna gündüz çok yeme diye akşam iç dedi..
off ben akşam alayım demiri. boşver sonra kilo yapar felan

günaydın arkadaşlarrr herkese iyi haftalar....
raporlarla uğraştığım yetmedi bi de bugün yeni müdür geliyo bize bakalım inşallah iyi anlaşırız....
bebişimi görmeye de daha 1 haftam var ayın 8 inde gidecez kültür alacakmış öyle didi

ilaçlardan bahsediyosunuz sanırım, ben şu an elevit, kalsiyum ve demir kullanıyorum
elevit ve kalsiyumu gündüz,
demiri de gece içiyorum yatmadan önce, doktorcum özellikle istedi

dr bana kullanma ile ilgili bişey demiyo ilaçları gittiğim eczanede eczacı bayanda hamile reçtemi kalfaya değil hep o hanıma uzatıyorum hamile oldugumu biliyo kendisi en uygununu söyler kendiside hamile çünkü:):)

ege ben sadece demir kullanıyorum. kendi doktoruma sormadım da geçen gittiğim kadına sordum genelde aç karnına öneriyoruz ama mideni etkilerse tok iç dedi. saati fark etmez, kendince bir saat belirle dedi. hatta her gün aynı saatte alman da şart değil dedi.

maşallah aman olmasın hiç kimseninn.. benim normalde gerilme sancı oluyor ama bu çok başka bişeydi çok korkuttu beni walla

Bende de sol kasığımda apandisit ağrısı gibi olmuştu hem de ara ara oluyordu...
Doktora gittim, o hafta kanama alanı da vardı, herhalde kanamam gelecek diye gitmiştim zaten..Bebek büyüyor o yüzden dedi doktor, ve gerçekten o hafta sonunda bebeğim çok büyümüştü...
Bir de bebeğim kasığımın üzerinde duruyormul hala benim,tembellikten yukarı çıkamamış, yukarı çıkana kadar ağrın olabilir endişelenme dedi doktorum...

eevt işte buldum en sonunda. sende beniö gibi içiyorsun demekki cancağızım. gece içmemi önerdi benimkide. hatta çiğneme tableti benimki ama ben su ile yutyorum.. midem bulanıyor.

sağol canım. nasılsın oğluşun nasıl

maşallaaahh kuzunun kuzusuna yaaa demek büyüdüğü için ağrıtıyormuşş :) inşallah benimki de öyledir :) kocam da panikliyor hemen doktoru ara diyor, ben de utanıyorum zırt pırt doktoru aramaya :)

Günaydın canım...İnşallah güzel olacak, iyi haberler duydukça...
Paşamız nasıl, doktora gtmeden durabiliyor musun..
ben benim zilliyi çok özledim ya...Zaman da geçmiyor..
valla acayip bir gidesim var doktora. bugün gideceğim ama idrar kültürü yaptırmaya, onu yaptırır gelirim. çok sıra olur şimdi bekleyemem. hafta içi gitme düşüncem var ama evimin karşısındaki boş oluyor oraya giderim

sinirlerimi alt üst eden kanamalar dışında iyiyim. oğluşum da iyidir inşallah, bu hafta gidip görürüm kesin:)) bu arada kızıl değilim artık, o eski foto:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…