Bende öyle boşboş düşünceli düşünceli bakıyorum etrafa o hareket edince, yüzüm nasıl hal alıyorsa artık eşim oynadı mı yine diye soruyor, hemen anlıyor hareket ettiğini. Çok güzel birşey yaaa. Ben kızımın doğumundan sonra bunalıma girmiştim, içerde bebek oynamıyorya kendimi çok kötü hissetmiştim. Çok komiktim ya
Adaçayı sakın içme canım, düşük riski var birde süt üretimini engelliyor, hamilelikte adaçayı içersen sütün az olur. Geçenlerde benim arkadaşım hamile kaldı, daha yeniydi, bol bol adaçayı içiyorum dedi, bende deli misin içme dedim. Ondan mı değil mi bilmem ama kaybettik bebişi.. Gerçi gözünüzü korkutmayayım, daha 5-6 haftalık falandı, zaten düşçekti belki ama hamileyken bitki çaylarını dikkatli almak lazım. Bebek sağlıklıysa bence bir şey olmaz ama zaten tutunmada problem falan varsa belki süreci hızlandırabilir. Niye riske atalım ki.
bende de olur kesin. insan alışıyor. hissedemediğim zaman endişeleniyorum.
doğurunca düşünsene birdaha karnında hissedemeyeceksin.
:26: ne biliyim yaaa ben hep içtim yaaa budnan sonra içmiyim o zaman :26::26:
Yani belki birşey olmaz ama yinede riske atma bence canım. Şu sıralar sütle ilgili çalışmalar başladı bedenimizde belki farkında değiliz ama hazırlıklar başladı. Benim mesela koltuk altımdaki bezeler bile şişti. Göğüslerim zaten çatlıycak nerdeyse. Adaçayıda bu aşamada süt üretimine olumsuz etki yaratmasın. Boşver içme bence.. Ihlamur falan iç arkadaşım.
ay kızlar bir uyku bastırdı:) daha saat 10 nasıl akşam olacak ya
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
bugün biraz daha iyiyim cumartesi başladı kanamam hemen dr a gittim ultrasonla bektı bebiş iyi ama biraz dinlen dedi bende dinleniyorum
hepiniz cinsiyetini öğrenmişiniz bir ben kaldım bakalım ben ne zaman öğrenicem
yarın da üniversiteye gidicem kontrol için belki söylerler
bugün biraz daha iyiyim cumartesi başladı kanamam hemen dr a gittim ultrasonla bektı bebiş iyi ama biraz dinlen dedi bende dinleniyorum
Kızlar işler iyice yığılmış. c.tesi de bakamadım.
Ben çalışıyım en iyisi. Yarın görüşürüz artık.
Kendinize iyi bakın.
İstanbul' daki havadan bence arkadaşım, heryer karanlık valla akşam gibi şu anda, benimde çok uykum var bugün ama bende size takıldım, yatamıyorum, sonra merak ediyorum ne kaynatıyorsunuz diye
ayy canım dikkat et yaaa dinln bol bol merak etme bende öğrenemedim daha dr gitmemede çok var daha
Benim içimden senin oğlun olacak gibi geçiyor...Niye bilmiyorum ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?