2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh ya süper bende bi tıp merkezi bulsam her dakka giderim. :) benmde 1 hftam var daha)

minik mucizem çok dikkat et artık kendine. hiçbir iş yapma. bak ben 2 aydır elimi hiçbir şeye sürmüyorum, sürekli yatıyorum ona rağmen bitmedi kanamalar. artık progestanın da faydası yokmuş, sadece dinlen diyor doktor. o kadar uğraşmışsın bu bebek için, millet ne der diye düşünme...

ohhhh ya süper bende bi tıp merkezi bulsam her dakka giderim. :) benmde 1 hftam var daha)

normalde çok güvenebileceğim bir yer değil, ultrasonu falan da pek iyi değil ama 3ten sonra bomboş oluyor, doktor da çok tatlı, istediğin zaman gel diyor. fırsat bu fırsat gidip göreyim ben de sık sık kendi doktoruma gitmeye 2 hafta var yoksa..

maşallaaahh kuzunun kuzusuna yaaa demek büyüdüğü için ağrıtıyormuşş :) inşallah benimki de öyledir :) kocam da panikliyor hemen doktoru ara diyor, ben de utanıyorum zırt pırt doktoru aramaya :)

Öyledir, öyledir..Bi gidersin kontrole gör bk ne kadar büyümüş olacak...Artık gr.ını da söylüyo doktorlar..Kocaman oldular sıpalar...

kızlar dogum hikayeleri diye bi topic var gördünüz mü okudunuz mu çok hoş yaa

günaydın kızlar nasılsınız? ben gribi yavaş yavaş atlattım çokşükür diş etlerim de normale dönüyor elevit 3 günde etkisini gösterdi çokşükür :) iltihap falan olmasın da..

ben demir kalsiyum vs kullanmıyorum sadece elevit verdi doktorum. demire daha sonra mı başlanıyor kızlar?

Ben okudumm, çoğunu okurken de ağladım. Zaten onları okuduktan sonra normal doğum yapmaya karar verdim :)

bende şimdi gördüm :) çok hoş yaaa... ben hep normal diyorum ama işyerindekiler çok zor şöle böle diyorlar susutuyorum onları korkutuyorsunuz beni dşye

günaydın cnm. demire ya gerek duymadı yada sonra başlatır. kan değerin kaçtı. 10 felansa vermesi gerekir ..

bende şimdi gördüm :) çok hoş yaaa... ben hep normal diyorum ama işyerindekiler çok zor şöle böle diyorlar susutuyorum onları korkutuyorsunuz beni dşye

sezeryan daha zor bence, onun da sonrasında günlerce ağrı var :) tabii hiç belli olmaz bebeğin gelişi vs. müsaade ederse ben normal istiyorum..

boşverin siz zor diyenleri
keşke bende normal doğurabilseydim ama mecburen sezaryen olacak en azından epidural olsun istiyorum inşallah bir aksilik olmaz

Günaydınn. bana demirle eleviti aynı anda verdi. değerlerle ilgili bişey herhalde..

günaydın fıstık, biz iyiyiz sen nasılsın...

günaydın cnm. demire ya gerek duymadı yada sonra başlatır. kan değerin kaçtı. 10 felansa vermesi gerekir ..
kan değerimi hatırlamıyorum doktorum dosyama taktı sonuçları. kan değerlerimi iyi bulmuştu ama. bu hafta sonuçlar için aradığımda sorayım başlayacakmıyım daha sonra diye..
ege bu arada ege isminin nereden geldiğini fakettim :)) çok güzel :))
Günaydınn. bana demirle eleviti aynı anda verdi. değerlerle ilgili bişey herhalde..
olabilir canım doktoruma danışayım arayınca..
günaydın fıstık, biz iyiyiz sen nasılsın...

ben de iyiyim canım yanağımda gripten kalma yara oldu o da geçer izi kalmazsa daha iyi olacağım :)) benimki kesin kız güzellik bırakmadı ucubeye döndüm :))

benim 12,5 du ya demiri genelde veriyorlar çünkü dogumda kan kaybedeceğin için takviye amaçlı
sezeryan daha zor bence, onun da sonrasında günlerce ağrı var :) tabii hiç belli olmaz bebeğin gelişi vs. müsaade ederse ben normal istiyorum..

inş. kolayca dogum yaparız yaaa...ben biran önce olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…