valla acayip bir gidesim var doktora. bugün gideceğim ama idrar kültürü yaptırmaya, onu yaptırır gelirim. çok sıra olur şimdi bekleyemem. hafta içi gitme düşüncem var ama evimin karşısındaki boş oluyor oraya giderim
sinirlerimi alt üst eden kanamalar dışında iyiyim. oğluşum da iyidir inşallah, bu hafta gidip görürüm kesin:)) bu arada kızıl değilim artık, o eski foto:))
ohhhh ya süper bende bi tıp merkezi bulsam her dakka giderim. :) benmde 1 hftam var daha)
maşallaaahh kuzunun kuzusuna yaaa demek büyüdüğü için ağrıtıyormuşş :) inşallah benimki de öyledir :) kocam da panikliyor hemen doktoru ara diyor, ben de utanıyorum zırt pırt doktoru aramaya :)
kızlar dogum hikayeleri diye bi topic var gördünüz mü okudunuz mu çok hoş yaa
Ben okudumm, çoğunu okurken de ağladım. Zaten onları okuduktan sonra normal doğum yapmaya karar verdim :)
günaydın kızlar nasılsınız? ben gribi yavaş yavaş atlattım çokşükür diş etlerim de normale dönüyor elevit 3 günde etkisini gösterdi çokşükür :) iltihap falan olmasın da..
ben demir kalsiyum vs kullanmıyorum sadece elevit verdi doktorum. demire daha sonra mı başlanıyor kızlar?
bende şimdi gördüm :) çok hoş yaaa... ben hep normal diyorum ama işyerindekiler çok zor şöle böle diyorlar susutuyorum onları korkutuyorsunuz beni dşye
günaydın kızlar nasılsınız? ben gribi yavaş yavaş atlattım çokşükür diş etlerim de normale dönüyor elevit 3 günde etkisini gösterdi çokşükür :) iltihap falan olmasın da..
ben demir kalsiyum vs kullanmıyorum sadece elevit verdi doktorum. demire daha sonra mı başlanıyor kızlar?
boşverin siz zor diyenleri
keşke bende normal doğurabilseydim ama mecburen sezaryen olacak en azından epidural olsun istiyorum inşallah bir aksilik olmaz
günaydın cnm. demire ya gerek duymadı yada sonra başlatır. kan değerin kaçtı. 10 felansa vermesi gerekir ..
kan değerimi hatırlamıyorum doktorum dosyama taktı sonuçları. kan değerlerimi iyi bulmuştu ama. bu hafta sonuçlar için aradığımda sorayım başlayacakmıyım daha sonra diye..günaydın cnm. demire ya gerek duymadı yada sonra başlatır. kan değerin kaçtı. 10 felansa vermesi gerekir ..
olabilir canım doktoruma danışayım arayınca..Günaydınn. bana demirle eleviti aynı anda verdi. değerlerle ilgili bişey herhalde..
günaydın fıstık, biz iyiyiz sen nasılsın...
Demire kan değerine göre mi başlanıyor...
Benim ilkinde 13,5 tu,sonra hiçbişey yiyemezken 12,5 a düşmüş..Vermedi ama...
benim 12,5 du ya demiri genelde veriyorlar çünkü dogumda kan kaybedeceğin için takviye amaçlıgünaydın cnm. demire ya gerek duymadı yada sonra başlatır. kan değerin kaçtı. 10 felansa vermesi gerekir ..
sezeryan daha zor bence, onun da sonrasında günlerce ağrı var :) tabii hiç belli olmaz bebeğin gelişi vs. müsaade ederse ben normal istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?