hayırlı sabahlar... erkencisiniz maşallah... istanbulda mı oturuyosunuz genelde? ben ankaradayım kızlar... burası da karanlık
kızlar selda gelmemiş bugun iyidir inşallah... işleri var sanırım
valla erkek diyen çok az 2-3 kişi erkek dedi iş yerinde eşimin tüm akrabaları hep kız diyo bakalım meraktayım
en uç köşede ben varım galiba ardahandayım ben
kızlar ilaç alım zamanlarınız nasıl.
sabah elevit
öğlen calsiyum
akşam yatarken demir alıyorum..
ama dün kadının teki benimle iddalaştı demiri açkarnına sabah alman lazım dedi. dr ööle biley demedi ç gece al dedi iştahını açmaz dedi
fatma olmazsa bu severde çavuş olsun bi ismi der şimdi hilmi :):):):)Onlara bakma sen,adını fatma koy diye kız diyo onlar...
iyimiş yine... ben seni bilmiyordum, konuşmalarından yurtdışında herhalde diyodum
Kızlarrr günaydın... Benim feci sancım var bugün, toplantıdaydım sancıdan çıktım.. Sanırım gaz sancısı ama ilk kez olduğu için çok korktum bebeğe birşey mi oluyor diye.. Şimdi biraz hafifledi ama doktora gitsem ortalığı boşu boşuna velveleye mi vermiş oluru sizce??
sabah elevit
öğlen calsiyum
ama dün kadının teki benimle iddalaştı demiri açkarnına sabah alman lazım dedi. dr ööle biley demedi ç gece al dedi iştahını açmaz dedi
Kızlarrr günaydın... Benim feci sancım var bugün, toplantıdaydım sancıdan çıktım.. Sanırım gaz sancısı ama ilk kez olduğu için çok korktum bebeğe birşey mi oluyor diye.. Şimdi biraz hafifledi ama doktora gitsem ortalığı boşu boşuna velveleye mi vermiş oluru sizce??
sabah elevit
öğlen calsiyum
Canım bebek büyüdüğü için o ağrılar sancılar çok oluyor...
Doktor kanaman olmadıktan sonra gelmene gerek yok dedi bana...Ters bişey yoktur, ama sürekli olur hiç geçmezse o zaman gidersin..
günaydın herkese.
inşallah çok güzel bir hafta olur...
geçmiş olsun.. yanlış bişi demiyeyim sana ama inş önemli bişi değildir... tekrarlar rahatsız ederse bi sor derim...
hayırlı sabahlar... erkencisiniz maşallah... istanbulda mı oturuyosunuz genelde? ben ankaradayım kızlar... burası da karanlık
çok teşekkürler, inşallah değildir. Keşke şu doktor kontrolleri her hafta olsaa.. Benimki 8 Ocak'ta çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?