2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr günaydın... Benim feci sancım var bugün, toplantıdaydım sancıdan çıktım.. Sanırım gaz sancısı ama ilk kez olduğu için çok korktum bebeğe birşey mi oluyor diye.. Şimdi biraz hafifledi ama doktora gitsem ortalığı boşu boşuna velveleye mi vermiş oluru sizce??

hayırlı sabahlar... erkencisiniz maşallah... istanbulda mı oturuyosunuz genelde? ben ankaradayım kızlar... burası da karanlık

Valla ben bilemicem..Ben hiç ilaç içmiyorum...

Canım bebek büyüdüğü için o ağrılar sancılar çok oluyor...
Doktor kanaman olmadıktan sonra gelmene gerek yok dedi bana...Ters bişey yoktur, ama sürekli olur hiç geçmezse o zaman gidersin..

Bana demir sabah aç karnına, kahvaltıdan 15 dk. önce alınacak dedi doktor. Eleviti de boşu boşuna gündüz çok yeme diye akşam iç dedi..

ben bi sabah aç karnına elevit içiyorum birde gece yatarkende demir alıyorum

geçmiş olsun.. yanlış bişi demiyeyim sana ama inş önemli bişi değildir... tekrarlar rahatsız ederse bi sor derim...

Ben elevitle demiri aynı anda sabah alıyorum doktorum bana demirle ilgili olarak dediki, aç karnına alınır falan derler ama sen yemekten sonra al emilimini azaltmaz dedi, aç karnına miden bulanabilir dedi. Ben bu son gittiğimde doktor eleviti kesti. Multi-tab İron C verdi ( demir+ C vitamini) Kendini yorgun hissedersen elevit alırsın dedi. Bana kalsiyum değil magnezyum verdi. birde solgar ın omega 3 ünü verdi. Bende omega 3 ü gece alıyorum iştahımı açmasın diye.

bana yeni elevit verdi ama bi türlü başlayamadım... folik içerken midem bulanıyodu ya, yine bulancakmış gibi geliyo, elim gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…