2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinin tahmini doğum tarihi de benim doğum günüm. ama ben normal yapamam erken doğar mecbur

Ben de normal yapamam..27 mayıs da evlilik yıldönüümümüz, eğer mümkün olursa o zaman doğsun istiyorum, eşime en güzel evlilik yıldönümü hediyesini vereceğim...
Ama vermem, o bana vermiş olacak...Benim kuzum o, niye vereyim...

BLUEBOTTLE evet canım çıktı gayet güzel üçlüye gerek yok dedi sevindim bende. senin bebiş napıyo bakimm
ayy canım çok sevindim.bebişim iyiydi cuma günü, hala iyidir inşallah. hemencecik özledim daha 1 ay var, nasıl beklicez bakalım :) ama büyümüş olduğunu görünce daha hoşuma gidiyor :))
ben de grip atlattım aman kendine dikkat et, durmadan portakal mandalina yiyorum. ıhlamur içtim balla karıştırıp. şimdi iyiyim. elevit de iyi geldi bana. benim doktor 3lü için bişey demedi daha sonuçlarımı almadım canım bu hafta çıkacakmış. her durumda yapacak gibi anladım ben konuşmasından..

kız sen ne cadısın :))) verme kız o bebiş senin :))

bence de çok güzel olur o gün. kuzu iyi ki kızın oluyor senin. anneye düşkün bir kız iyi oluyor da, oğlunu herkesten sakınarak yetiştirseydin ilerde eşi epey kulaklarını çınlatırdı:))

bence de çok güzel olur o gün. kuzu iyi ki kızın oluyor senin. anneye düşkün bir kız iyi oluyor da, oğlunu herkesten sakınarak yetiştirseydin ilerde eşi epey kulaklarını çınlatırdı:))

gerçekten de gelin amma kulaklarını çınlatırdı kayınvaldem de pek düşkün pek şımartmış oğlunu diye :)

İnsan sürekli görmek istiyor değil mi...Ben de çok özledim bebişimi ya..
Seninki gibi akrobat olsa, yoga flan yapsa daha da göresim gelir, benimki her seferinde kuzu gibi yatıyo ama görmek çok hoşuma gidiyor..Kalp atışlarını dinliyoruz çok güzel oluyor...
Hamilelerin bağışıklık sistemi zayıflıyormuş zaten, çoğumuz hasta oluyoruz ya, o yüzden bence..Dikkat et canım kendine....
Cadı mı dedin, Biz artık bir değil, 2 cadıyız teyzesi...Kızım beni sollayıp geçecek,eminim ben...

Sorma, Allah bilmişte kız vermiş işte...
Ben bekarken felsefem vardı kız benim...
Kaynanam benden iyi yemek yapamaz...
Oğlum olursa,anasının yemeğğini karısının yemeğine eş tutamaz diye..O zamandan belliymiş fettanlığım...
Bi de damat aşçı olursa bak artık sen, o yaştan sonra aşçılık kurslarına falan yazılırım artık...

kontroliçin bir ay çok uzun bir zaman benimde haftaya ama zor bekliyorum
iyice merak etmeye başladım ..başlangıçta ne güzel 15 günde bir gidiyoduk keşke böyle devam etseydi

gerçekten de gelin amma kulaklarını çınlatırdı kayınvaldem de pek düşkün pek şımartmış oğlunu diye :)

Kızım da öyle olucak ama, eli sıcak sudan soğuk suya değmicek inşallah...
Zaten damatı da buldum, bana çok düşkün bi yiğidimiz var, bize geldiler mi eve gitmek istemiyo..İç güvey yapıcam onu....
Şaka bi yana, inşallah hepsinin de bahtları çok güzel olur, her istedikleri olur..Hiç mutsuz olmazlar...

yaparsın valla. gerçi sana diyorum da ben de feci kıskancım. bazen sen kendini anlatırken kendimi okuyor gibi oluyorum. eşim ailesine hiç düşkün olmadığı halde kıskanacak bir sürü şey buluyorum. zaten oğlum olacağını öğrenince ilk aklıma gelen eyvah gelinimden çok çekeceğim oldu arkadaşlarım da diyor yandın sen:) kabul ediyorum fena bir kaynana olurum dedim. o yüzden inşallah 2 çocuğum olur da bir kişiye odaklanmam, ilgim dağılır biraz:))

yerler o kuzuyu yerler :)) o tüm enerjisini doğumdan sonraya biriktiriyor bence :))
sağol canım bundan sonra daha dikkatli olucam inş.
2 cadı pardon :)) ay çok tatlı yaa anne kız muhabbeti ne güzel dimi, hayırlısı bakalım bizimki ne çıkacak :)

kontroliçin bir ay çok uzun bir zaman benimde haftaya ama zor bekliyorum
iyice merak etmeye başladım ..başlangıçta ne güzel 15 günde bir gidiyoduk keşke böyle devam etseydi

hakkaten ya 1 ay çok uzun, sadece işte büyüdüğünü görünce insan vay bee diyo :) kısa aralıklarla gitsek bu kadar geliştiğini göremeyiz.
zaman gelir geçer bi bakmışız doğmuşlar oyyy yerim ben bu bebişlerin hepisini

bizde de geçen akşam kaynana konusu oldu
dedim kızda olsa erkekte olsa gelin veya damat çocuğumu üzerse kaynanalık yaparım
ben onca ğne oldum onca üzüntü yaşadım doğduktan sonra da büyütmek için nelere katlanayım
gelin veya damat üzsün yok öyle yağma

İnşallah canım,Allah sana bir de Öykü verir bıcır bıcır...
Benim eşim de ailesine pek düşkün değildir ama, ben televizyondan bile kıskanırım...Tv.de bi hatuna uzun süre baktı mı o hatun benim düşmanımdır...Mesela Esra Erol...İşten gelir eşim, koştur koştur açar onun programını..Bi kaç kere seyretmesin diye kanalı bozdum ayarını..Baktım her seferinde yapıyo tekrar, ellemiyom artık ama fitil oluyorum...
İnşallah ileride değişir bu huyumuz..Ben şahsen hiç memnun değilim böyle olmasından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…