İkizler...
Sıpası da ikizler olacak, hatta gününü beklerse babası ile aynı gün doğacak...
İyiyiz canım sen nasılsın...
benimkinin tahmini doğum tarihi de benim doğum günüm. ama ben normal yapamam erken doğar mecbur
benimkinin tahmini doğum tarihi de benim doğum günüm. ama ben normal yapamam erken doğar mecbur
benimde tahmini doğum tarihi babamın ölüm günü
çünkü tüp bebek bizim sıpa malum normal doğuma izin vermiyorlar
ayy canım çok sevindim.bebişim iyiydi cuma günü, hala iyidir inşallah. hemencecik özledim daha 1 ay var, nasıl beklicez bakalım :) ama büyümüş olduğunu görünce daha hoşuma gidiyor :))BLUEBOTTLE evet canım çıktı gayet güzel üçlüye gerek yok dedi sevindim bende. senin bebiş napıyo bakimm
Ben de normal yapamam..27 mayıs da evlilik yıldönüümümüz, eğer mümkün olursa o zaman doğsun istiyorum, eşime en güzel evlilik yıldönümü hediyesini vereceğim...
Ama vermem, o bana vermiş olacak...Benim kuzum o, niye vereyim...
benimde tahmini doğum tarihi babamın ölüm günü
Ben de normal yapamam..27 mayıs da evlilik yıldönüümümüz, eğer mümkün olursa o zaman doğsun istiyorum, eşime en güzel evlilik yıldönümü hediyesini vereceğim...
Ama vermem, o bana vermiş olacak...Benim kuzum o, niye vereyim...
hadi ya( o gün doğmaz inşallah. bu arada başın sağolsun canım...
bence de çok güzel olur o gün. kuzu iyi ki kızın oluyor senin. anneye düşkün bir kız iyi oluyor da, oğlunu herkesten sakınarak yetiştirseydin ilerde eşi epey kulaklarını çınlatırdı:))
ayy canım çok sevindim.bebişim iyiydi cuma günü, hala iyidir inşallah. hemencecik özledim daha 1 ay var, nasıl beklicez bakalım :) ama büyümüş olduğunu görünce daha hoşuma gidiyor :))
ben de grip atlattım aman kendine dikkat et, durmadan portakal mandalina yiyorum. ıhlamur içtim balla karıştırıp. şimdi iyiyim. elevit de iyi geldi bana. benim doktor 3lü için bişey demedi daha sonuçlarımı almadım canım bu hafta çıkacakmış. her durumda yapacak gibi anladım ben konuşmasından..
kız sen ne cadısın :))) verme kız o bebiş senin :))
Ters bi tarihe denk gelmiş..Ama büyük ihtimal o gün doğmaz...Başın sağolsun...
bence de çok güzel olur o gün. kuzu iyi ki kızın oluyor senin. anneye düşkün bir kız iyi oluyor da, oğlunu herkesten sakınarak yetiştirseydin ilerde eşi epey kulaklarını çınlatırdı:))
ayy canım çok sevindim.bebişim iyiydi cuma günü, hala iyidir inşallah. hemencecik özledim daha 1 ay var, nasıl beklicez bakalım :) ama büyümüş olduğunu görünce daha hoşuma gidiyor :))
ben de grip atlattım aman kendine dikkat et, durmadan portakal mandalina yiyorum. ıhlamur içtim balla karıştırıp. şimdi iyiyim. elevit de iyi geldi bana. benim doktor 3lü için bişey demedi daha sonuçlarımı almadım canım bu hafta çıkacakmış. her durumda yapacak gibi anladım ben konuşmasından..
kız sen ne cadısın :))) verme kız o bebiş senin :))
gerçekten de gelin amma kulaklarını çınlatırdı kayınvaldem de pek düşkün pek şımartmış oğlunu diye :)
Sorma, Allah bilmişte kız vermiş işte...
Ben bekarken felsefem vardı kız benim...
Kaynanam benden iyi yemek yapamaz...
Oğlum olursa,anasının yemeğğini karısının yemeğine eş tutamaz diye..O zamandan belliymiş fettanlığım...
Bi de damat aşçı olursa bak artık sen, o yaştan sonra aşçılık kurslarına falan yazılırım artık...
İnsan sürekli görmek istiyor değil mi...Ben de çok özledim bebişimi ya..
Seninki gibi akrobat olsa, yoga flan yapsa daha da göresim gelir, benimki her seferinde kuzu gibi yatıyo ama görmek çok hoşuma gidiyor..Kalp atışlarını dinliyoruz çok güzel oluyor...
Hamilelerin bağışıklık sistemi zayıflıyormuş zaten, çoğumuz hasta oluyoruz ya, o yüzden bence..Dikkat et canım kendine....
Cadı mı dedin, Biz artık bir değil, 2 cadıyız teyzesi...Kızım beni sollayıp geçecek,eminim ben...
kontroliçin bir ay çok uzun bir zaman benimde haftaya ama zor bekliyorum
iyice merak etmeye başladım ..başlangıçta ne güzel 15 günde bir gidiyoduk keşke böyle devam etseydi
yaparsın valla. gerçi sana diyorum da ben de feci kıskancım. bazen sen kendini anlatırken kendimi okuyor gibi oluyorum. eşim ailesine hiç düşkün olmadığı halde kıskanacak bir sürü şey buluyorum. zaten oğlum olacağını öğrenince ilk aklıma gelen eyvah gelinimden çok çekeceğim oldu arkadaşlarım da diyor yandın sen:) kabul ediyorum fena bir kaynana olurum dedim. o yüzden inşallah 2 çocuğum olur da bir kişiye odaklanmam, ilgim dağılır biraz:))
yaparsın valla. gerçi sana diyorum da ben de feci kıskancım. bazen sen kendini anlatırken kendimi okuyor gibi oluyorum. eşim ailesine hiç düşkün olmadığı halde kıskanacak bir sürü şey buluyorum. zaten oğlum olacağını öğrenince ilk aklıma gelen eyvah gelinimden çok çekeceğim oldu arkadaşlarım da diyor yandın sen:) kabul ediyorum fena bir kaynana olurum dedim. o yüzden inşallah 2 çocuğum olur da bir kişiye odaklanmam, ilgim dağılır biraz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?