2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Annem de hep bana senin gibi kızın olsun da anla çektiklerimi dedi :) İkinciye inşallah :)

İnşallah canım,Allah gönlüne göre versin...
Ben iknciyi düşünmüorum..Şimdiden zor geldi bu endişe hali..

Eşim 1 sene aralıklarla istiyor yoksa ben de çok hevesli değilim :) adam 3.5 sene istemedi şimdi ilki doğmadan ikincinin planını yapıyor.. hamilelik zormuş gerçekten.. Belki büyüyünce unuturuz bu sıkıntıları da 2. de isteriz belli olmaz :)

Valla eşim Öyküye Batu lazım kardeş diyo ama...
Çok lazımsa sen doğur diyorum ben de...

yaa deminden beri geçmişi okuyorum bitmek bilmedi..daha cinsiyeti öğrenemedim ç.ünkü doktorla randevum akşam 6.30 da..akşam eve gelince yazarım size.en geç öğrenenlerden biri benim heralde.geçen gittiğimde 12 haftalıktı ve doktor yanılma payımız çok büyük dedi tahmin bile söylemedi ısrar etmeme rağmen.bakalım inşallah bebiş gösterir cinsiyetini..

şu free beta hcg benim 113 çıkmıştı eğer 50 nin yukarısı kız doğruysa demekki kız olma ihtimali yüksek..sizin tuttumu o

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Benim free beta hcg ölçmemişlerdi,ama tutan da var tutmayan da..Mesela egenin tutmadı...

ben hamileliği çok sevdim

ben de yeni yeni sevmeye başlıyordum ki bu sabahki ağrı yine korku ve endişelerimi geri getirdi bebeğin sağlığından hep emin olabilsem güzel şey aslında hamilelik :) Ben ilk 3 ay çok zorlandım, sigara yok, içki yok, kola yok, kahve yok.. Çok zor geldi, şimdi şimdi alıştım :)

ben canım ben haftaya öğrenicem kısmetse

iki üç gündür evhamdan ölsemde ne biliyim sevdim işte
çok iyi geldi bana moral buldum zor bir yıl geçirmiştim güç oldu umut oldu

Valla ben biran önce doğurmak, Öyküme kavuşmak, eski hayatıma geri dönmek istiyorum...
Tek sevdiğim yanı, sonunda Öykümee kavuşacak olmam...
Yemek yemiyorum, mutfağa girmiyorum, ilk 3 ay kusmaktan mahvoldum, serum yiye yiye kollarım çürüdü...Dediğin gibi sürekli bi evham hali....
Haa, bi de göbişimi gere gere gezmek hoşuma gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…