Benim annem de bana dedi..
Oğlum olsun istedi hep ama, bi yandn da kızın olsun senin bana ettiğini etsin de gör bakalım ne zormuş diye...
Kızımın bana benzediğini düşünemiyorum ben..Babasına benzesin..
Ben küçükken de fenaymışım,kıskançlıktan kardeşimin kolunu kırmışım..
Annem de hep bana senin gibi kızın olsun da anla çektiklerimi dedi :) İkinciye inşallah :)
gunaydın kızlar bırazdan demırımızı gormye gıtcezz...
hava bugün kapalı ya hiç bişey yapasım yok gezmek istiyorum açlışmak istemiyoum
İnşallah canım,Allah gönlüne göre versin...
Ben iknciyi düşünmüorum..Şimdiden zor geldi bu endişe hali..
Hoşgeldin canım....
Gelince hemen haber ver olur mu....Biz de sevinelim demir bebeğe...
İnşallah canım,Allah gönlüne göre versin...
Ben iknciyi düşünmüorum..Şimdiden zor geldi bu endişe hali..
Eşim 1 sene aralıklarla istiyor yoksa ben de çok hevesli değilim :) adam 3.5 sene istemedi şimdi ilki doğmadan ikincinin planını yapıyor.. hamilelik zormuş gerçekten.. Belki büyüyünce unuturuz bu sıkıntıları da 2. de isteriz belli olmaz :)
gunaydın kızlar bırazdan demırımızı gormye gıtcezz...
tmm cnmcımmm...oyku hnm napıoo
ben hamileliği çok sevdim
? ? ? ? ? ? ?
Nesini sevdin kız...
yaa deminden beri geçmişi okuyorum bitmek bilmedi..daha cinsiyeti öğrenemedim ç.ünkü doktorla randevum akşam 6.30 da..akşam eve gelince yazarım size.en geç öğrenenlerden biri benim heralde.geçen gittiğimde 12 haftalıktı ve doktor yanılma payımız çok büyük dedi tahmin bile söylemedi ısrar etmeme rağmen.bakalım inşallah bebiş gösterir cinsiyetini..
şu free beta hcg benim 113 çıkmıştı eğer 50 nin yukarısı kız doğruysa demekki kız olma ihtimali yüksek..sizin tuttumu o
ben hamileliği çok sevdim
yaa deminden beri geçmişi okuyorum bitmek bilmedi..daha cinsiyeti öğrenemedim ç.ünkü doktorla randevum akşam 6.30 da..akşam eve gelince yazarım size.en geç öğrenenlerden biri benim heralde.geçen gittiğimde 12 haftalıktı ve doktor yanılma payımız çok büyük dedi tahmin bile söylemedi ısrar etmeme rağmen.bakalım inşallah bebiş gösterir cinsiyetini..
şu free beta hcg benim 113 çıkmıştı eğer 50 nin yukarısı kız doğruysa demekki kız olma ihtimali yüksek..sizin tuttumu o
Böyle yazınca,seldaonur geldi aklıma..O da kapalı havaları hiç sevmiyor...Bugün hiç girmedi zaten nete..
iki üç gündür evhamdan ölsemde ne biliyim sevdim işte
çok iyi geldi bana moral buldum zor bir yıl geçirmiştim güç oldu umut oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?