2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nedense, hilmi ve fatmanın birde senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana..Ama niye bilmiyorum..

Değil mi ama..Konuş bacım...
Ne zorluklarla buluyoz biz bu bebeleri...Onlar da ana kuzusu ama olsun..Benimki kuzunun kuzusu, o yüzden daha kıymetli...

üzerse zaten yaparım da. ben böyle gidersem üzmeseler de fena olurum:26:

amin canım. aynen ya, nefret ediyorum bu özelliğimden. bizim en büyük kavga sebebimiz benim kıskançlıklarım. mantıklı düşününce diyorum eşime sen bana iyi katlanıyorsun ben bile bazen kendime katlanamıyorum diye. inşallah değişiriz, çocuğumun gelişimini olumsuz etkiler değişmezsem(

anne olunca anlarsın demiş kapatmış telefonu...
O günden beri de arayan yok...

ay ne kadar kötü ya her anne evladının kendi istediği gibi biriyle evlenmesi ister
ama bu kadar uzatmaya ne gerek var bundan sonra büyüklere iyi olmaları için dua etmek düşer
bu evliliğin bitmesi veya yolunda olmaması kime ne getirir ....neyse hala yumuşamaları için vakit
var inşallah torun fikri kalplerini yumuşatır zamanla

Ya bende burda diyorum ya, hep vermicem kimseye diye..
Valla onun yaşadıklarını düşününce, kızıyorum öyle diyorum diye..Sonuçta isterse vericem tabi, burdaki işin şakası...Ama hiç istemem çocuğumun üzülmesini..
Yaptığı şey yanlış da olsa, doğru da olsa hep onun arkasında durabilmek isterim...Yanlışlarıyla, doğrularıyla kabullenmek isterim..Sonuçta o da bi birey olacak...Mesela çocuk odası almayacağım ben,biraz büyüsün 4 yaşına falan gelsin Allah nasip ederse, gidicez o seçecek inşallah...
Fatma da bi karar vermiş,desteklememişler, ama engel de olamamışlar..Bari saygı duyun değil mi ama..Sonuçta kız hamile...

En iyisi vermeyelim kimseye, ne şiş yansın ne kebap...

sonra da üzülürüz ama. benim babam dünürcü lafını duymaya bile tahammül edemezdi.komşulardan biri birini önerse, gelmesin o kadın bir daha derdi:)) ama sonra baktı iyice büyüdüm, dünya gözüyle evlendiğini göreyim diye düşünmeye başladı. çevremde de gözlediğim genelde o.

Valla benim annem-babam ayrı, eziyetten başka bişey yapmadılar..
Tam 5 sene bekledim..En sonunda evlenmiyorum diye mecbur verdiler...
O diyor, adam barmen kıza bişey olursa gebertirim seni...
Öbürkü diyor,SENİN kızın deli, ben ne yapayım...
İkisi de bizden çocuktu...Nasıl ikna edip evlenebildim, şaşırıyorum bazen...Ama şimdi damatlarından kıymetlisi yok...

tanımadan önyargıyla yaklaşıyorlar işte. gerçi kendilerince haklılar. benimkiler de hiç sıcak bakmamışlardı eşime. ama şimdi çok severler.

:))) benimkiler de eşimi istemediler.. Çok yokuşa sürdüler, şimdi ben mutluyum diye acai mutlular:)

tanımadan önyargıyla yaklaşıyorlar işte. gerçi kendilerince haklılar. benimkiler de hiç sıcak bakmamışlardı eşime. ama şimdi çok severler.

Evet,zaten herkes aynı şeyleri yaşıyor...
Ama Öykü karnımda olduğundan beri anlıyorum onları...Diyorlar ya,bazı şeyler anne olmadan anlaşılmaz...Gerçekten anlaşılmıyor...

:))) benimkiler de eşimi istemediler.. Çok yokuşa sürdüler, şimdi ben mutluyum diye acai mutlular:)

Hep öyle olur zaten....
Annem de damadım 1 tane der durur hep...Eskileri unuttu, ben damadıma kızımdan daha çok güvenirim der...Hani barmen diye güvenmiyordun derim bazen, sen bana ne bakıyon ben hayatımda barmen mi gördüm diye kızar bana...

evet öyle gerçekten. annemin en fazla kullandığı şeydir, anne olunca sizi de göreceğiz...

Benim annem de bana dedi..
Oğlum olsun istedi hep ama, bi yandn da kızın olsun senin bana ettiğini etsin de gör bakalım ne zormuş diye...
Kızımın bana benzediğini düşünemiyorum ben..Babasına benzesin..
Ben küçükken de fenaymışım,kıskançlıktan kardeşimin kolunu kırmışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…