yerler o kuzuyu yerler :)) o tüm enerjisini doğumdan sonraya biriktiriyor bence :))
sağol canım bundan sonra daha dikkatli olucam inş.
2 cadı pardon :)) ay çok tatlı yaa anne kız muhabbeti ne güzel dimi, hayırlısı bakalım bizimki ne çıkacak :)
hakkaten ya 1 ay çok uzun, sadece işte büyüdüğünü görünce insan vay bee diyo :) kısa aralıklarla gitsek bu kadar geliştiğini göremeyiz.
zaman gelir geçer bi bakmışız doğmuşlar oyyy yerim ben bu bebişlerin hepisini
bizde de geçen akşam kaynana konusu oldu
dedim kızda olsa erkekte olsa gelin veya damat çocuğumu üzerse kaynanalık yaparım
ben onca ğne oldum onca üzüntü yaşadım doğduktan sonra da büyütmek için nelere katlanayım
gelin veya damat üzsün yok öyle yağma
nedense, hilmi ve fatmanın birde senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana..Ama niye bilmiyorum..
üzerse zaten yaparım da. ben böyle gidersem üzmeseler de fena olurum:26:bizde de geçen akşam kaynana konusu oldu
dedim kızda olsa erkekte olsa gelin veya damat çocuğumu üzerse kaynanalık yaparım
ben onca ğne oldum onca üzüntü yaşadım doğduktan sonra da büyütmek için nelere katlanayım
gelin veya damat üzsün yok öyle yağma
İnşallah canım,Allah sana bir de Öykü verir bıcır bıcır...
Benim eşim de ailesine pek düşkün değildir ama, ben televizyondan bile kıskanırım...Tv.de bi hatuna uzun süre baktı mı o hatun benim düşmanımdır...Mesela Esra Erol...İşten gelir eşim, koştur koştur açar onun programını..Bi kaç kere seyretmesin diye kanalı bozdum ayarını..Baktım her seferinde yapıyo tekrar, ellemiyom artık ama fitil oluyorum...
İnşallah ileride değişir bu huyumuz..Ben şahsen hiç memnun değilim böyle olmasından...
fatma ne yaptı acaba annesiyle konuşacaktı inşallah iyi geçmiştir
Değil mi ama..Konuş bacım...
Ne zorluklarla buluyoz biz bu bebeleri...Onlar da ana kuzusu ama olsun..Benimki kuzunun kuzusu, o yüzden daha kıymetli...
onlarda ana kuzusu tabi bizimkilerde onları üzmesin onada gönlüm razı olmaz
anne olunca anlarsın demiş kapatmış telefonu...
O günden beri de arayan yok...
En iyisi vermeyelim kimseye, ne şiş yansın ne kebap...
ay ne kadar kötü ya her anne evladının kendi istediği gibi biriyle evlenmesi ister
ama bu kadar uzatmaya ne gerek var bundan sonra büyüklere iyi olmaları için dua etmek düşer
bu evliliğin bitmesi veya yolunda olmaması kime ne getirir ....neyse hala yumuşamaları için vakit
var inşallah torun fikri kalplerini yumuşatır zamanla
En iyisi vermeyelim kimseye, ne şiş yansın ne kebap...
sonra da üzülürüz ama. benim babam dünürcü lafını duymaya bile tahammül edemezdi.komşulardan biri birini önerse, gelmesin o kadın bir daha derdi:)) ama sonra baktı iyice büyüdüm, dünya gözüyle evlendiğini göreyim diye düşünmeye başladı. çevremde de gözlediğim genelde o.
Valla benim annem-babam ayrı, eziyetten başka bişey yapmadılar..
Tam 5 sene bekledim..En sonunda evlenmiyorum diye mecbur verdiler...
O diyor, adam barmen kıza bişey olursa gebertirim seni...
Öbürkü diyor,SENİN kızın deli, ben ne yapayım...
İkisi de bizden çocuktu...Nasıl ikna edip evlenebildim, şaşırıyorum bazen...Ama şimdi damatlarından kıymetlisi yok...
Valla benim annem-babam ayrı, eziyetten başka bişey yapmadılar..
Tam 5 sene bekledim..En sonunda evlenmiyorum diye mecbur verdiler...
O diyor, adam barmen kıza bişey olursa gebertirim seni...
Öbürkü diyor,SENİN kızın deli, ben ne yapayım...
İkisi de bizden çocuktu...Nasıl ikna edip evlenebildim, şaşırıyorum bazen...Ama şimdi damatlarından kıymetlisi yok...
tanımadan önyargıyla yaklaşıyorlar işte. gerçi kendilerince haklılar. benimkiler de hiç sıcak bakmamışlardı eşime. ama şimdi çok severler.
:))) benimkiler de eşimi istemediler.. Çok yokuşa sürdüler, şimdi ben mutluyum diye acai mutlular:)
Evet,zaten herkes aynı şeyleri yaşıyor...
Ama Öykü karnımda olduğundan beri anlıyorum onları...Diyorlar ya,bazı şeyler anne olmadan anlaşılmaz...Gerçekten anlaşılmıyor...
evet öyle gerçekten. annemin en fazla kullandığı şeydir, anne olunca sizi de göreceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?