ne yapsam ne yapsam bir hamak alıp sallansam
kurtulur muyum bunalımdan hamakta sallansam:)))) ne kadar enteresan:)))
kendime ve size bu şarkıyı hediye ediyorumm
selda niye gelmedi acaba??
eskıden orda dogum yaptgındaz hemen oranın vatandası oluyordun ama sımdı sanırım kanun degısecektı.cok orda dogum yapan varmıs.dogum pakaetlerı varmıs amerıka ıcın
benım bı arkadasım 3 sene once orda dogum yaptı ve ora vatandası kızı
selam kızlar nasılsınız ben cok iyim merak etmeyın kuzum yenı haberler varmı nasılsın...
kim nerde nasıl senın haberın vardırr:)
egem nasılsın ne haber ne var ne yok ........
kızlar cok önemli bişe sorucam size diyelimki 8 aylık hamıle yurt dısında gidiyo turist olarak
herhangi bi ülkeye amerika ingiltere gidi yani orada dogum yapsa o ülkenın vatandası oluyomu
ve haklarından yararlanabiliyomu bilen varsa lütfen yazsın
paketleri bile var hee alla alla tatil paketi gibi amerika dogum paketi heheehhe
kızlarr bilgisi olan varsa lütfen yazsın yaa
paketleri bile var hee alla alla tatil paketi gibi amerika dogum paketi heheehhe
kızlarr bilgisi olan varsa lütfen yazsın yaa
Arkadaslar mrb. bugun yenı bısey ogrendım saglık ocaklarında bebişimin sesini dınledım. kucuk el doplerlerı var ayyyy cokk iii oldu sızlede aile hekiminıze gıdıp dınleyebılırsınız sanırım. Bende hemoraid sorunu oldugu ıcın dun afedersınız zorlanma sonucu hafıf kanama oldu. dunden berı ıcım ıcımı yıyordu valla kalp sesını dudum rahatladım gersı benı esım evde steteskoplada dınlıyor ama olsun boyle ıcım dahada rahatladı.Allah hepimizn evlatların ı bıze baglasın annelık gercenten cok zor ama coookkk da guzel.
iyiyiz canım sen nasılsın...
Yeni haberler
zinkerbel - oğlan
seldaonur - oğlan
hayalbaz ve channel bugün doktora gidiyor...
Minikmucizem kanaması olmuş,ama iyi...
Bebekpoyraz duydun mu bilmiyom tekrar kıza döndü...
Yeliss dişini çektirdi....
Aklımda bunlar var...
Haa, bir de hilmi ve fatma annesine hamile olduğunu söyledi..
Aaaa steteskopla duyulabiliyor muuu süpermiş :))) biz 8 haftalıkken denemiştik duyulmuyordu :)
ayyy cok güzel haberler bunlar kuzu ben alısverıse basladım ya siz naptınız aldınız mı bişelerİyiyiz canım sen nasılsın...
Yeni haberler
zinkerbel - oğlan
seldaonur - oğlan
hayalbaz ve channel bugün doktora gidiyor...
minikmucizem kanaması olmuş,ama iyi...
bebekpoyraz duydun mu bilmiyom tekrar kıza döndü...
yeliss dişini çektirdi....
Aklımda bunlar var...
Haa, bir de hilmi ve fatma annesine hamile olduğunu söyledi..
Benim bir arkadaşım perşembe doğum yapmaya gidiyor Amerika'ya, kızı Amerikan vatandaşı olacak. Ama İngiltereyi bilemiyorum...
Çok zor iş ama söyliyim ben hayatta cesaret edemezdim :)
Bende bir doğursam eski hayatıma dönsem. Kahve içsem sigara içsem gerneşe bilsem kola içsem ... Allah allh ne kadar sağlıksız yaşamışım ben aslında ya:)))))))))
ayyy cok güzel haberler bunlar kuzu ben alısverıse basladım ya siz naptınız aldınız mı bişeler
arkadasın ne kadar ücret ödedi biliyomusun uff zor işler de bi denıcez bakalım
ayyy cok güzel haberler bunlar kuzu ben alısverıse basladım ya siz naptınız aldınız mı bişeler
arkadasın ne kadar ücret ödedi biliyomusun uff zor işler de bi denıcez bakalım
yaa deminden beri geçmişi okuyorum bitmek bilmedi..daha cinsiyeti öğrenemedim ç.ünkü doktorla randevum akşam 6.30 da..akşam eve gelince yazarım size.en geç öğrenenlerden biri benim heralde.geçen gittiğimde 12 haftalıktı ve doktor yanılma payımız çok büyük dedi tahmin bile söylemedi ısrar etmeme rağmen.bakalım inşallah bebiş gösterir cinsiyetini..
şu free beta hcg benim 113 çıkmıştı eğer 50 nin yukarısı kız doğruysa demekki kız olma ihtimali yüksek..sizin tuttumu o
kız bu ne haber ajansı gibisin ya:)) maşallah hafızana
gökyüzü selam cnmcım. Ne oldu orada doğum mu yapacan. Kız ne işin var abd de :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?