kızlar ben ölcem yaaa . Boğazıma basıyorlar sanki.. Ne fönü yaa eve gidip uyumak istiyorum ben bu kadar bunalmamıştım. Ağlamak geliyor içimden.
kızlar ben ölcem yaaa . Boğazıma basıyorlar sanki.. Ne fönü yaa eve gidip uyumak istiyorum ben bu kadar bunalmamıştım. Ağlamak geliyor içimden.
6,30 da çıkıyorum ama çıktıktan sonrada evde iş başlıyorsabret egecim, çok az kaldı. 5.30da mı çıkıyordun sen? Gider uyursun bir güzel.
evet bir an önce uyumalıyım yoksa cinnet geçiricem. Bide acıktım iyice sinirlerim bozuldu...sağol canım daha iyiyim kanamam azaldı
annem vardı onunla dertleştik biraz kuzenimin bebeği için yün almış yelek örecekmiş kıskandım ama ses etmedim
canım bir an ben yazdım zannettim bazen bende yaşarım bunu en iyi çözüm uyumaktır bence bir an önce evine git ve biraz uyu
ağlamak istemenin sebebi acıkman olabilirmi ben bu aralar acıkınca hemen yemek istiyorum eğer hemen yiyemezsem ağlamak geliyor sanki bebek aç kalmış gibi hissediyorum herhalde6,30 da çıkıyorum ama çıktıktan sonrada evde iş başlıyor((
evet bir an önce uyumalıyım yoksa cinnet geçiricem. Bide acıktım iyice sinirlerim bozuldu...
sağol canım daha iyiyim kanamam azaldı
annem vardı onunla dertleştik biraz kuzenimin bebeği için yün almış yelek örecekmiş kıskandım ama ses etmedim
canım bir an ben yazdım zannettim bazen bende yaşarım bunu en iyi çözüm uyumaktır bence bir an önce evine git ve biraz uyu
Benim doktorum Selda Örnekoğlu. Nasıl yaptın doğumu normal miydi? Memnun kaldın mı hastaneden peki?
Ben çıkıyorum kızlar...Kendinize iyi bakın,stres yapmayın, kötü enerjiyi sıkıntıları atın üzerinizden....
Bebişinizi düşünün, sinirli olur bak o da...
Yarın görüşürüz,Allaha emanet olun...
Çok sevgili haziran annesi adayları hepinize merhabalar...
Ben Merve 2.bebeğime hamileyim kendileri bu hafta 16.haftayı bitirecek olup Elhamdilillah oldukça sağlıklı görünüyor.Diğer bebeğim erkek ve 18 aylık şimdi tatlı bir heyecanla ikinciyi bekliyoruz.Sayfalara baktımda epeyce bir yol almışsınız birlikte :) demem o ki bende aranıza katılmak istiyorum.isimlerinizin ve bebeklerinizin yazdığı başka bir sayfa daha var mı acaba sizi tanımam açısından ?
bende çıkıyorum akşam uğrarım belki kendinize iyi bakın
yarın yokum merak etmeyin
Ben çıkıyorum kızlar...Kendinize iyi bakın,stres yapmayın, kötü enerjiyi sıkıntıları atın üzerinizden....
Çok sevgili haziran annesi adayları hepinize merhabalar...
Ben Merve 2.bebeğime hamileyim kendileri bu hafta 16.haftayı bitirecek olup Elhamdilillah oldukça sağlıklı görünüyor.Diğer bebeğim erkek ve 18 aylık şimdi tatlı bir heyecanla ikinciyi bekliyoruz.Sayfalara baktımda epeyce bir yol almışsınız birlikte :) demem o ki bende aranıza katılmak istiyorum.isimlerinizin ve bebeklerinizin yazdığı başka bir sayfa daha var mı acaba sizi tanımam açısından ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?