2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevgili haziran annesi adayları hepinize merhabalar...

Ben Merve 2.bebeğime hamileyim kendileri bu hafta 16.haftayı bitirecek olup Elhamdilillah oldukça sağlıklı görünüyor.Diğer bebeğim erkek ve 18 aylık şimdi tatlı bir heyecanla ikinciyi bekliyoruz.Sayfalara baktımda epeyce bir yol almışsınız birlikte :) demem o ki bende aranıza katılmak istiyorum.isimlerinizin ve bebeklerinizin yazdığı başka bir sayfa daha var mı acaba sizi tanımam açısından ?

sabret egecim, çok az kaldı. 5.30da mı çıkıyordun sen? Gider uyursun bir güzel.
6,30 da çıkıyorum ama çıktıktan sonrada evde iş başlıyor((

evet bir an önce uyumalıyım yoksa cinnet geçiricem. Bide acıktım iyice sinirlerim bozuldu...

6,30 da çıkıyorum ama çıktıktan sonrada evde iş başlıyor((

evet bir an önce uyumalıyım yoksa cinnet geçiricem. Bide acıktım iyice sinirlerim bozuldu...
ağlamak istemenin sebebi acıkman olabilirmi ben bu aralar acıkınca hemen yemek istiyorum eğer hemen yiyemezsem ağlamak geliyor sanki bebek aç kalmış gibi hissediyorum herhalde

annen sana daha güzellerini örer canımm kendine dikkat et

kızlar ben ölcem yaaa . Boğazıma basıyorlar sanki.. Ne fönü yaa eve gidip uyumak istiyorum ben bu kadar bunalmamıştım. Ağlamak geliyor içimden.

canım bende böle hiisedince kendimi dışarı atıyorum ve çok iyi geliyor.. sen çalışıyosun galiba ama çıkınca şöyle derin derin nefes al, gökyüzüne bak felan.. biraz da yürücek yolun varsa yürü iyi gelir umarım bunlar sana..
(buarada bende yeniyim cnm :))

Benim doktorum Selda Örnekoğlu. Nasıl yaptın doğumu normal miydi? Memnun kaldın mı hastaneden peki?

benim oğlum 8 yaşında . o zaman medilife yoktu.ben doğan hastanesinde doğum yaptım.ama kadın doğumcu olarak senem hanıma gitmiştim medilife ta.memnun kalmıştım.iyi bir hastane bence.

kıslar bulunabilecek bişey olduğundan siz ebi yiyecek soracağım mantarı yasaklayan dr 'u olan varmı annem bu akşama yapacak bana bayadır yemek istiyordum korkuyorum da zaralı mıdır diye

Ben çıkıyorum kızlar...Kendinize iyi bakın,stres yapmayın, kötü enerjiyi sıkıntıları atın üzerinizden....
Bebişinizi düşünün, sinirli olur bak o da...
Yarın görüşürüz,Allaha emanet olun...

hoşgeldin canım...İnşallah hep böyle sağlıklı devam eder...

öncelikle Allah hayırlı uğurlu etsin bende çok yeniyim böyle bi liste olsa iyi olacak burası güzel gerçekten hem daha fazla bilgi ediniyoruz hemde sanki bebeğimden haber almış gibi hissettiriyo o noktada çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…