2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ağlamak istemenin sebebi acıkman olabilirmi ben bu aralar acıkınca hemen yemek istiyorum eğer hemen yiyemezsem ağlamak geliyor sanki bebek aç kalmış gibi hissediyorum herhalde
kız ben aç kalınca sinirlerim bozuluyor ondan :)))))

evet yürüycem ve dein nefes alcam kesinlikleeeeeeee

kıslar bulunabilecek bişey olduğundan siz ebi yiyecek soracağım mantarı yasaklayan dr 'u olan varmı annem bu akşama yapacak bana bayadır yemek istiyordum korkuyorum da zaralı mıdır diye
bende mantarlı tavuk istedim ama bi an korktum dr bişey demedi ama zaraarlı olacağını sanmam. Kültür mantarı zehirli değildir.

yavru görüşürük öptünmmmm

ege inanırmısın bilmiyorum ama nazar olmuş olabilirmisin acaba. Ya kendin oku kendini yada birine okut .iyi gelebilir
:)))) nazaramı geldim yoksam. Yok cnm başım ağrıyor hem hemde müşterilerim vardı adamlar acayip esprili esprilieri beni geriyor..

tşkr ederim bircecim ben hoşbuldum kendi adıma.. sizleri tanıdığımada çok sevindim.. keşke daha önce keşfetseymişim burayı..
olsun canım geç kalmış sayılmazsın. daha önümüzde uzun bir yol var:))
neyse sanırım kimsenin dr'u yasaklamamış
herkese iyi akşamlar

mantarla aram çok iyi olmadığı için hiç aklıma gelmedi sormak. ama birkaç kez pizzanın üstünde yedim ben. iyi akşamlar canım...

Allah bağışlasın bebişlerini canım.. ne güzel hem iki bbk annesisin, hemde çocukların arasında yaş farkı yok,arkadaş gibi olacaklar..

Suzicim hoşgeldin.. Buraya bir takılırsan bir daha aasla vazgeçemezsin. Takıntı.
Artık biz kardeş olduk birbirimizin hamilelik dertlerinden bırak eşşlerimizle tartışmaları kaynanaları bile konuşur olduk. Kimin ne derdi var biliriz. Canlarım benim..

egecim ne güzel biyermiş burası, bende keşke daha önce keşfetseydim dedim bugün.. bağımlılık yapacağı kesin:)) herkes çok samimi ve içten burda..

cesaretinizden dolayı kutlarım valla ben 6 sene sonra yaptım olana kadar 7 olacak..

aslında arası acılınca asla goze alamama korkusu dıyelım.ılkyıl zor olacak kesınde sonra bıraz rahatlarız ınsallah
herkesın kuzusu hayrlı olsun saglıkla gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…