2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım...Bebek de ilerdeeymiş maşallah..Allah nazardan saklasın...
Sen dikkat et ama kendine..Canın çok dondurma isterse krema gibi olanlar var ya,onlardan ye,ben öyle yapıyorum, sanki o hasta etmyor gibi geliyor...

haklısın canımzaten benim yiyesim kalmadı ama napalım aşerme bahanesine yedik ....

canım sen kaç haftalıksın
Ben internete daldım, bebeğe neler yapılabilr diye bakıyorum...
neler var dimi hepsinden yapmak istiyor insan ben oğluşuma denizci teması kullanacağım
markete gitmek bana da ii geliyor dergi bakmak kitaplara bakmak cam eşyalara bakmak bardak vs
geçmiş olsun... ben de sürekli soğuk su içiyorum( kesmiyor sıcak su. dikkat edeyim ben de...

aynen bende soğuk su içip duruyorum sürekli ama çok şükür bişey olmadı sanki midem kaynıyor gibi

Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bilgisayarı açık unutmuşum farkında bile değilim annem vardı sohbet ettik biraz
kanamamdan hiç sözetmedim bile telaşlanmasın diye şimdi biraz daha iyiyim
bizler de kendi çocuklarımıza iyi gelsek böyle tüm sıkıntılarını kısa sohbetlerle alıp götürsek

canım açılmadın mı biraz hala sıkılıyosun dimi erken çıkma imakıın varsa çık bir fön çektir istersen

17 buçuk haftalıkmış canım ben 16 buçuk sanıyodum ultrasondan öyle çıktı teste geçmi diye düşündüm de galiba son anda yetişdim

canım açılmadın mı biraz hala sıkılıyosun dimi erken çıkma imakıın varsa çık bir fön çektir istersen

geçmedi mi kız sıkıntın...

kızlar ben ölcem yaaa . Boğazıma basıyorlar sanki.. Ne fönü yaa eve gidip uyumak istiyorum ben bu kadar bunalmamıştım. Ağlamak geliyor içimden.

canım nasıl oldun?

sağol canım daha iyiyim kanamam azaldı
annem vardı onunla dertleştik biraz kuzenimin bebeği için yün almış yelek örecekmiş kıskandım ama ses etmedim

kızlar ben ölcem yaaa . Boğazıma basıyorlar sanki.. Ne fönü yaa eve gidip uyumak istiyorum ben bu kadar bunalmamıştım. Ağlamak geliyor içimden.

canım bir an ben yazdım zannettim bazen bende yaşarım bunu en iyi çözüm uyumaktır bence bir an önce evine git ve biraz uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…