Anladım canım...Bebek de ilerdeeymiş maşallah..Allah nazardan saklasın...
Sen dikkat et ama kendine..Canın çok dondurma isterse krema gibi olanlar var ya,onlardan ye,ben öyle yapıyorum, sanki o hasta etmyor gibi geliyor...
selam kızlar. nasılsınız?
canım sen kaç haftalıksınben 3 hafta önce gitmiştim şimdi rahatsızlandım aşırı derecede üşütmşm ondan erken gittim vede 4 lü test yaptırdım 3 gün sonra sonuç bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda özlemeye razıyım zaten başka çare yok mecbur bekliycez...
neler var dimi hepsinden yapmak istiyor insan ben oğluşuma denizci teması kullanacağımBen internete daldım, bebeğe neler yapılabilr diye bakıyorum...
markete gitmek bana da ii geliyor dergi bakmak kitaplara bakmak cam eşyalara bakmak bardak vsidrar kültürü yaptırdım, 3 gün sonra çıkacakmış ya( inşallah bir şey çıkmaz, ilaç kullanmak istemiyorum. ama çıkacak büyük ihtimalle... hastaneden gelirken markete de girdim, ne kadar özlemişim ya:))
geçmiş olsun... ben de sürekli soğuk su içiyorum( kesmiyor sıcak su. dikkat edeyim ben de...
Çoğunluk kız burda da...Ama kaç tane bilmiyorum..
İyiyiz canım sen nasılsın..
son gelen erkek haberleriyle dengelenmeye başladı sanki biraz:)) herkes leylaya mesaj atsa listeden takip edebiliriz aslında.
son gelen erkek haberleriyle dengelenmeye başladı sanki biraz:)) herkes leylaya mesaj atsa listeden takip edebiliriz aslında.
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bilgisayarı açık unutmuşum farkında bile değilim annem vardı sohbet ettik biraz
kanamamdan hiç sözetmedim bile telaşlanmasın diye şimdi biraz daha iyiyim
bizler de kendi çocuklarımıza iyi gelsek böyle tüm sıkıntılarını kısa sohbetlerle alıp götürsek
kızlar bu liste nedir? böyle birşey varsa nasıl kaydoluyoruz?
canım sen kaç haftalıksın
neler var dimi hepsinden yapmak istiyor insan ben oğluşuma denizci teması kullanacağım
markete gitmek bana da ii geliyor dergi bakmak kitaplara bakmak cam eşyalara bakmak bardak vs
aynen bende soğuk su içip duruyorum sürekli ama çok şükür bişey olmadı sanki midem kaynıyor gibi
bilgisayarı açık unutmuşum farkında bile değilim annem vardı sohbet ettik biraz
kanamamdan hiç sözetmedim bile telaşlanmasın diye şimdi biraz daha iyiyim
bizler de kendi çocuklarımıza iyi gelsek böyle tüm sıkıntılarını kısa sohbetlerle alıp götürsek
canım açılmadın mı biraz hala sıkılıyosun dimi erken çıkma imakıın varsa çık bir fön çektir istersen
geçmedi mi kız sıkıntın...
canım nasıl oldun?
kızlar ben ölcem yaaa . Boğazıma basıyorlar sanki.. Ne fönü yaa eve gidip uyumak istiyorum ben bu kadar bunalmamıştım. Ağlamak geliyor içimden.
selam.6 ay öncesine kadar beylikdüzündeydim.10 yıl oturdum orda.oğlumu çocuk doktoru miktat beye götürürdüm orda.senin doktorun kim orada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?