dedi canım bir hanım mı geliyor ne dedi :) ama kesin değil, 1 ay sonra bakarız dedi..hayırlısı bakalım hangisi gelirse başımızın üstünde yeri var :)
kime benzerse benzesin nasıl olursa olsun en tatlısı en güzeli olacağı kesin.. kuzenim yeni anne, bebişi 6 aylık oldu ama hiç uyku nedir bilmiyor.. ayakta sallamakatan mahvoldum diyor, ayağından dakika inidremiyor, çünkü uayanıyor hemen.. ama bana diyoki kuzen okadar yoruluyorum yıpranıyorum ama gözümn içine bi bakıyo eriyorum.. hiç bişi kalmıyor.. anne olmak apayrı diyor..
senin melek kızın da inş. biraz senin gibi deli oluversin deliik güzeldir, ben severim birazda sakinlik alsın babadan.. bebk bu ağlayacak tabi ama inş çok ağlamaz ve çok güler.. bunları ben sana diyorum ya bana da iyi geldi , aynı sorular hepimizde var eminimm
sağol canım..Bakıyorum hemen..
evet canım sağol, hakkaten harika yaa ne becerikli insanlar var yahu utandım valla :))kuzu yazmış benim bi arkadaş geldi de yazamadım canım çok cici şeyler yapmış
hayırlısı olsun canım.. ne zaman dr a gideceksin.. çok merak ettim şimdi bende..
Haklısın, ne kadar yorulsak da, bi gülücük attılar mı her yorgunluk sıkıntı bitiverecek...
Mesela benim canım çok kıymetlidir, bi yerimi incitsem 5 gün sızlanırım...Ama bebek için serumlar yedim, kollarım mosmor oldu ama gık bile çıkarmadım, beni tanıyanlar şok oldu zaten...Dediğin gibi, bebişler için herşeye deyiyoor...
İnşalah hepimizin bebeler sakin uslu olurlar...Gerçi ikizler burcu olacak bunlar, sağı solu belli olmaz....
kuzu bulabildin mi? yapabilir miyiz sence :) ben anneme söyliycem olmadı o yapsın :) ama becerebilsem hazırlaması çoook keyifli olur..
bak daha şimdiden o nazlı kuzudan eser kalmamış.. annelik böleymiş demek.. onlar için göğüs geriyoruz herşeye her acıya..
inş. uslu olurlar ama ikizler burcu çocuğu biraz zor olurmuş öle diyolar.. en belirgin özelliği anneyide babayıda parmağında oynatırmış sakın ipleri vermeyin diyolar.. suya götürüp suzuz getiren cinsten.. ama öle olmasıda güzel bence..
adres veremiyoruz burdan da, ben yazdım yukarıya, ordan bak canım...
daha çoook var canım 1 ay sonra gideceğim :) hayırlısı inşallah, Allah sağlıklı hayırlı akıllı huzurlu evlatlar versin hepimize..
fıstıklar ben biraz işlere döneyim ikisini bi arada götürmeye çalışıyorum ama olmuyor bugün
fırsat bulunca gelirim öpüyorum hepinizi
noldu kıslar herkes sustu birden :)
İnşallah canım yaa...Secde mi ediyordu....
Valla sizin bebeler akrobat gibi ha...bluebottle ınki de yoga yapıyo.....
Çok heyecanlı değil mi ultrasonda seyretmek...Ben de çok özledim ama doktor kontrolüme daha çok var...
ben 3 hafta önce gitmiştim şimdi rahatsızlandım aşırı derecede üşütmşm ondan erken gittim vede 4 lü test yaptırdım 3 gün sonra sonuç bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda özlemeye razıyım zaten başka çare yok mecbur bekliycez...
Geçmiş olsun canım ya,dikkat et kendine..Ihlamur falan iç, iyi gelir...
Bişey soracağım, sana 3 lü test yaptılar mı, benim 2 li 3 lü iyi çıktı...Özeldeki doktorum 4 lü yapmıcaz dedi, bende tıp hastanesinden randevu aldım 4 lü yaptırmak için...Ama 3 lü yapılınca 4 lüye gerek yok diyorlar..Sen 3 lü yaptırmış mıydın...
sağol canım atlatmaya çalışıyorum antibiyotiklerle ama zor geçiyo en azından sizler dikkat edin burda salgın var ama benimki dondurma yemekten ve soğuk su içmekden oldu çok içim yanıyodu bidaha içmem artık bi de bana 3 lü test yapmadı 2 lide olmadı 4 lü test hepsini kapsıyomuş yeterliymş zaten 17 buçuk haftalık çıktı ben 16 buçuk biliyodum ilerden gidiyomuş çok sevndm çok şükür öyle işte ....
sağol canım atlatmaya çalışıyorum antibiyotiklerle ama zor geçiyo en azından sizler dikkat edin burda salgın var ama benimki dondurma yemekten ve soğuk su içmekden oldu çok içim yanıyodu bidaha içmem artık bi de bana 3 lü test yapmadı 2 lide olmadı 4 lü test hepsini kapsıyomuş yeterliymş zaten 17 buçuk haftalık çıktı ben 16 buçuk biliyodum ilerden gidiyomuş çok sevndm çok şükür öyle işte ....
arkadaşlar kaç erkek kaç kız var biliyomuyuz bu sene kız senesi diyolarda çevremde herkesinki kız merak ettim bide burdakini sorıym dedim
idrar kültürü yaptırdım, 3 gün sonra çıkacakmış ya( inşallah bir şey çıkmaz, ilaç kullanmak istemiyorum. ama çıkacak büyük ihtimalle... hastaneden gelirken markete de girdim, ne kadar özlemişim ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?