2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın, ne kadar yorulsak da, bi gülücük attılar mı her yorgunluk sıkıntı bitiverecek...
Mesela benim canım çok kıymetlidir, bi yerimi incitsem 5 gün sızlanırım...Ama bebek için serumlar yedim, kollarım mosmor oldu ama gık bile çıkarmadım, beni tanıyanlar şok oldu zaten...Dediğin gibi, bebişler için herşeye deyiyoor...
İnşalah hepimizin bebeler sakin uslu olurlar...Gerçi ikizler burcu olacak bunlar, sağı solu belli olmaz....

kuzu yazmış benim bi arkadaş geldi de yazamadım canım çok cici şeyler yapmış
evet canım sağol, hakkaten harika yaa ne becerikli insanlar var yahu utandım valla :))

hayırlısı olsun canım.. ne zaman dr a gideceksin.. çok merak ettim şimdi bende..

daha çoook var canım 1 ay sonra gideceğim :) hayırlısı inşallah, Allah sağlıklı hayırlı akıllı huzurlu evlatlar versin hepimize..

fıstıklar ben biraz işlere döneyim ikisini bi arada götürmeye çalışıyorum ama olmuyor bugün
fırsat bulunca gelirim öpüyorum hepinizi

bak daha şimdiden o nazlı kuzudan eser kalmamış.. annelik böleymiş demek.. onlar için göğüs geriyoruz herşeye her acıya..
inş. uslu olurlar ama ikizler burcu çocuğu biraz zor olurmuş öle diyolar.. en belirgin özelliği anneyide babayıda parmağında oynatırmış sakın ipleri vermeyin diyolar.. suya götürüp suzuz getiren cinsten.. ama öle olmasıda güzel bence..

kuzu bulabildin mi? yapabilir miyiz sence :) ben anneme söyliycem olmadı o yapsın :) ama becerebilsem hazırlaması çoook keyifli olur..

Buldum canım çok şekerler..Yapılır tabi..tığla yapmışlar ama..şiş örgüsü bilenler yapamaz...tığ işi bilmek lazım...Bi de ölçüleri falan vermemiş ya, nette başka sitelerde ölçülüsü vardır, onlardan da buluruz, her yapan ekler buraya...Ben ölçüsüz oldu mu cesaret edemem..Ama bayıldım doğrusu, çok güzel yapmışlar ya...

Valla ben ipi vermekle kalmam, kukla bile olurum bebeğime..
O sağ salim gelsin de....

hmm olsun nasılsa öğrancaksin .. bunun da tadını çıkar..
kolay gelsin sana canm.. işlerini hallet ama çokta yorma bebişin ve kendini:))

ben 3 hafta önce gitmiştim şimdi rahatsızlandım aşırı derecede üşütmşm ondan erken gittim vede 4 lü test yaptırdım 3 gün sonra sonuç bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda özlemeye razıyım zaten başka çare yok mecbur bekliycez...

arkadaşlar kaç erkek kaç kız var biliyomuyuz bu sene kız senesi diyolarda çevremde herkesinki kız merak ettim bide burdakini sorıym dedim

Geçmiş olsun canım ya,dikkat et kendine..Ihlamur falan iç, iyi gelir...
Bişey soracağım, sana 3 lü test yaptılar mı, benim 2 li 3 lü iyi çıktı...Özeldeki doktorum 4 lü yapmıcaz dedi, bende tıp hastanesinden randevu aldım 4 lü yaptırmak için...Ama 3 lü yapılınca 4 lüye gerek yok diyorlar..Sen 3 lü yaptırmış mıydın...

sağol canım atlatmaya çalışıyorum antibiyotiklerle ama zor geçiyo en azından sizler dikkat edin burda salgın var ama benimki dondurma yemekten ve soğuk su içmekden oldu çok içim yanıyodu bidaha içmem artık bi de bana 3 lü test yapmadı 2 lide olmadı 4 lü test hepsini kapsıyomuş yeterliymş zaten 17 buçuk haftalık çıktı ben 16 buçuk biliyodum ilerden gidiyomuş çok sevndm çok şükür öyle işte ....

idrar kültürü yaptırdım, 3 gün sonra çıkacakmış ya( inşallah bir şey çıkmaz, ilaç kullanmak istemiyorum. ama çıkacak büyük ihtimalle... hastaneden gelirken markete de girdim, ne kadar özlemişim ya:))

Anladım canım...Bebek de ilerdeeymiş maşallah..Allah nazardan saklasın...
Sen dikkat et ama kendine..Canın çok dondurma isterse krema gibi olanlar var ya,onlardan ye,ben öyle yapıyorum, sanki o hasta etmyor gibi geliyor...

geçmiş olsun... ben de sürekli soğuk su içiyorum( kesmiyor sıcak su. dikkat edeyim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…