ne yesem die etrafımı kesiyorum kendimi şaşırdım iyice yaabi insan hiç doymazmı...
dolu bi tabak salçalı makarna we salata yedim.. bittiğinde doymamıştım şimdide ewden bişeyler hazırlamaya üşendiğimden dışardan sandwiç we sıkma meywe suyu söledim.. bakalım sonuç ne olacak
bu gidişle ben 90la doğuma giderim gibime gelio
ay benimde bu zamana kadar iştahım kapalıydı, bu son hafta bir açıldı anlatamam. Zaten kiloluyum ben herhalde 100 le girerim doğuma . sadece akşamları pek için bişey almıyor ama gündüz mütemadiyen yiyorum
kızlar ben şu durumaçok şaşıyoruz..
biz 2010 mart anneleri hamileyken abartısız hepimiz 3.aydan sonra demir hapı we elewit içtik..
burda görüyorum kimi içiyor kimi içmiyor.. bazı drlar wermiyor bu ilaçları şaşırdım wallahi ben bunları her dr her hamileye 3aydan sonra werir die biliyorum we ben cerene hamilelğimde 8 dr gezdim bunların hepside bu ilaçları söyledi bana!
hamilelikte annenin ekstradan witamine we demire ihtiyacı oluyo kafam karıştı walla:26:
benim sabah akşam farketmiyor.yemekten kalkıp ne yiteceğimi düşünür oldum ama kendimi tutmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar tabii
benim sabah akşam farketmiyor.yemekten kalkıp ne yiteceğimi düşünür oldum ama kendimi tutmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar tabii
kızlar ben şu durumaçok şaşıyoruz..
biz 2010 mart anneleri hamileyken abartısız hepimiz 3.aydan sonra demir hapı we elewit içtik..
burda görüyorum kimi içiyor kimi içmiyor.. bazı drlar wermiyor bu ilaçları şaşırdım wallahi ben bunları her dr her hamileye 3aydan sonra werir die biliyorum we ben cerene hamilelğimde 8 dr gezdim bunların hepside bu ilaçları söyledi bana!
hamilelikte annenin ekstradan witamine we demire ihtiyacı oluyo kafam karıştı walla:26:
kızlarrrrrrr bende çıkıyorummm...bugün sayenizde gerçekten güzel bir gündü ...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. hoşçakalınnnn
güle güle . sende kendine bebeğe iyi bak
ben özellikle öğlene kadar çok aç dolaşıyorum sonra geçiyor ama ben çok yiyemiyorum hemen tıkanıyorum. inşallah böyle devam eder. sık sık yiyorum ama.
valla ilk gebelikte banada 6 doktorda aynı şeyleri verdi. demir ve elevit... Bundada doktorum verdi ama eleviti demir+c vitamini kapsayan bir ilaç verdiği için kesti. Belki gerek görmedi zaten kiloluyum falan ya ondandır. eleviti sadece kendini yorgun hissedersen iç dedi. birde bana magnezyum verdi, bazılarıda kalsiyum içiyormuş bende anlamadım kafam karıştı. herkes farklı şeyler içiyor.
sende benim gibisin canım ya az ama sık yiyorum ekmegi zadece kahvaltıda 1 dilim oda tüketiyorum toplam 1 kilo almışım drum çok iyi dedi
bugün dra gittim çok şükür kızım çok iyi dedi 3lüyü yaptı ama ayrıntılaya küçük haftaya gidicem kaşıntım için dermataloga yolladı nefesim daralıyor merdiven çıkamıyorum deyince kardiyolojiye görün dedi onlarada pazartesiye randevu aldım sonum ne olacak bilmiyorum bi doguraydım hayırlısıylan ablası çok sevindi kız kardeşim olacak diye
bende seviniyordum kızım olacagı için ama bugün gelirken çok düşündüm acaba bu oglan olsaydı benim için iyimi olurdu acaba dedim ama nasip degilmiş
canım öncelikle hayırlı olsun kızın kız çocuk hayırlıdır zaten, ya bende sol yanıma ve sırtüstü yattığımda nefesm daralıyo ayrıca kaşıntıda önemli diye biliyorum karaciğerlemi ilgisi varmış neyse canm ..
selam kızlar yine giremedim bugün hep koşuşturmaca halindeyim..ev arıyorum bebek dogmadan bi ev almaya calışıyoruz o yüzden nete fazla giremiyorum..herkes iyi öyle degil mi?? bi sorun yoktur umarım..
herkes iyi canım. epey bir cinsiyet öğrenen oldu:) gönlüne göre bir ev bulursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?