2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimde bu zamana kadar iştahım kapalıydı, bu son hafta bir açıldı anlatamam. Zaten kiloluyum ben herhalde 100 le girerim doğuma . sadece akşamları pek için bişey almıyor ama gündüz mütemadiyen yiyorum

benim sabah akşam farketmiyor.yemekten kalkıp ne yiteceğimi düşünür oldum ama kendimi tutmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar tabii

kızlar ben şu durumaçok şaşıyoruz..
biz 2010 mart anneleri hamileyken abartısız hepimiz 3.aydan sonra demir hapı we elewit içtik..
burda görüyorum kimi içiyor kimi içmiyor.. bazı drlar wermiyor bu ilaçları şaşırdım wallahi ben bunları her dr her hamileye 3aydan sonra werir die biliyorum we ben cerene hamilelğimde 8 dr gezdim bunların hepside bu ilaçları söyledi bana!
hamilelikte annenin ekstradan witamine we demire ihtiyacı oluyo kafam karıştı walla:26:

valla ilk gebelikte banada 6 doktorda aynı şeyleri verdi. demir ve elevit... Bundada doktorum verdi ama eleviti demir+c vitamini kapsayan bir ilaç verdiği için kesti. Belki gerek görmedi zaten kiloluyum falan ya ondandır. eleviti sadece kendini yorgun hissedersen iç dedi. birde bana magnezyum verdi, bazılarıda kalsiyum içiyormuş bende anlamadım kafam karıştı. herkes farklı şeyler içiyor.

benim sabah akşam farketmiyor.yemekten kalkıp ne yiteceğimi düşünür oldum ama kendimi tutmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar tabii

ben özellikle öğlene kadar çok aç dolaşıyorum sonra geçiyor ama ben çok yiyemiyorum hemen tıkanıyorum. inşallah böyle devam eder. sık sık yiyorum ama.

ben özellikle öğlene kadar çok aç dolaşıyorum sonra geçiyor ama ben çok yiyemiyorum hemen tıkanıyorum. inşallah böyle devam eder. sık sık yiyorum ama.

benim doktorum aslında çok gerekli olduğunu düşünmüyorum dedi ama yazayım genede al dedi.kullanıyorum bende

kızlarrrrrrr bende çıkıyorummm...bugün sayenizde gerçekten güzel bir gündü ...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. hoşçakalınnnn

selam kızlar yine giremedim bugün hep koşuşturmaca halindeyim..ev arıyorum bebek dogmadan bi ev almaya calışıyoruz o yüzden nete fazla giremiyorum..herkes iyi öyle degil mi?? bi sorun yoktur umarım..

sende benim gibisin canım ya az ama sık yiyorum ekmegi zadece kahvaltıda 1 dilim oda tüketiyorum toplam 1 kilo almışım drum çok iyi dedi
bugün dra gittim çok şükür kızım çok iyi dedi 3lüyü yaptı ama ayrıntılaya küçük haftaya gidicem kaşıntım için dermataloga yolladı nefesim daralıyor merdiven çıkamıyorum deyince kardiyolojiye görün dedi onlarada pazartesiye randevu aldım sonum ne olacak bilmiyorum bi doguraydım hayırlısıylan ablası çok sevindi kız kardeşim olacak diye
bende seviniyordum kızım olacagı için ama bugün gelirken çok düşündüm acaba bu oglan olsaydı benim için iyimi olurdu acaba dedim ama nasip degilmiş

valla banada verdi ama kilomdan dolayı içmedm içmeyi düşünmyorm yediklerme dikkat ediyorum ama doktorlar içmemizi söylüyo biçok tanıdığım hamile arkadaşmda içmiyo zaten şimdilik sorun yok herşey normal çok şükür hayırlısı olsun

canım öncelikle hayırlı olsun kızın kız çocuk hayırlıdır zaten, ya bende sol yanıma ve sırtüstü yattığımda nefesm daralıyo ayrıca kaşıntıda önemli diye biliyorum karaciğerlemi ilgisi varmış neyse canm ..

dogru sölüyosun canım benim kızımda daha kötüydü tüm vücudum kaşıntıdan lekeler oluştu ama bu sefer sadece gögüslerimde var lekeler oluştu dr sters yapıyosun ama git bi dermatologa dedi haftaya bakalım nedicek hamileyken test yapamıyolar nemlendiri verip yollucak aynısını yaşadım kızımdada nemlendirici kullanarak idare etmiştim zaten uyuyan bütün hastalılar ham,leyken çıkarmış

secemce göünaydın, bak ne güzel haberlerle gelmişsin. boşuna endişelendin. artık aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, kaşıntılar da geçer. her şey strese bağlı oluşuyor vücudumuzda.

selam kızlar yine giremedim bugün hep koşuşturmaca halindeyim..ev arıyorum bebek dogmadan bi ev almaya calışıyoruz o yüzden nete fazla giremiyorum..herkes iyi öyle degil mi?? bi sorun yoktur umarım..

herkes iyi canım. epey bir cinsiyet öğrenen oldu:) gönlüne göre bir ev bulursun inşallah..

Oooo bugün yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş
Hasret, 3 lü taramaya gidecektin nasıl geçti canım,
Bodrum inşallah gönlünüze göre bir ev bulursun,
Birceciğim üzerinden atabildinmi endişelerini,
Kuzu ve Yakamoz sizlerle muhabbeti özledim ama gündüz bir türlü oturamadım maalesef,
İsmini sayamadığım arkadaşlarım hep geç giriyorum buraya sizlerlede sohbet etmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…