2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üff bende dün saatlerce ağladım bebeğe bişey olmamıştır inşallah ...Eşimin abisi olacak gerizekalı dengesiz beyinsiz herif ortada hiçbişey yokken yine bi sürü saçmasapan mesaj atmış bana Allahım benden ne istiyolar bilmiyorum ya !
mesaj aynen şöyle: hayatını mahvettin kardeşimin senin gibi gelin olmaz olsun ( bunları hala düğün borçlarımız var diye yazmış ben ne yaptıysam sanki ben borca soktum, evlenen herkesin borcu yokmu ) sana göre hava hoş tabi kardeşim ödüyor paraları sen gezip tozuyorsun ( iki ay evde hasta yattım hamile hamile çalıştım gezip tozuyormuşum ) senin için en büyük başarı onun hayatını alt üst etmek oldu o yüzden mutlusundur şimdi eşşek olursan semer vuran çok olur demiş bide
( bu söz de eşime semer vuran ben oluyorum tövbe yarabbim ya yazık vallahi allah belalarını versin önceki düşüğümü stresten kardeşinin yazdıgı mesajlar yüzünden kaybetmiştim bunuda kaybedersem dünyayı dar ederim onlara ) işin tuhaf tarafı bunları ortada hiçbişey yokken sadece borcumuz var diye yazıyor gerizekalı yeterince sıkıntı yaratıyor zaten borçlar bize ben çok rahatmışım gibi bunları söylüyor bana Allah bin beterini onların başına verir inşallah dün geec sabaha kadar ağladım o pislik yüzünden ...

Son düzenleme:
canım, dengesiz insanlar yüzünden kendini de bebeğini de niye üzüyorsun ki. ben olsam tel.imi değiştirir, hiçbirine vermem bir daha da görüşmem. niye her şeye karışıyor ya dış kapının mandalları. ay sinir oldum ben de

kızlar benim bebiş de erkekmiş..doktor eğer gördüğüm kordon bağı değilse erkeğe benziyo dedi..aslında ilk önce direk erkek bebek dedi.sonra ben emin misiniz falan deyince işte bazen kordonu pipi gibi görebiliyoruz ama büyük ihtimal erkek dedi.öle işte..şaşkınım hamileliğimi ilk öğrendiğim andaki gibiyim..

canım ne olur üzülme çıkıyordum yazını okuyunca çıkamadım. inan herkesin sorunları oluyor. önceki hamileliğimde o kadar üzüldüm okadar ağladım ve çok dua ettim. ama kimsenin yaptığı yanına kalmıyor hep zamanla düzelir diyorlardı ama inanamıyordun herkes ettiğini çekiyor merak etme. ve ben gözümle gördüm hepsi çekti birer birer hemde başkasının elinden Allah o kadar adaletli ki sadece dua et Allahım yardımcın olsun. bebişin için iyi olmaya çalış bedduada etme inan mazluma yapılan kimsenin yanına kalmaz. ve hamilesin hamilelerin duaları kabul olur. en çok da doğum sırasında en çok ta o zaman dua et. herkes yaptığını anlasın pişman olsunlar diye

gözünaydın canım. artık severken oğlum diye seslenebilirsin en azından:)

canım huzurumuzu ne kadar bozarlarsa o kadar mutlu oluyor onlar, eşimi aradım söyledim hemen, oda kendisi mutlu değil bizimde mutlu olmamızı istemiyor diyor gerçektende öyle eşiyle sürekli kavgalılar bizim ne kadar mutlu olduğumuzu biliyorlar, eşim hemen abisini aramış ne yapmaya çalışıyorsun diye açmıyor telefonunu laf yiyeceğini bildiği için benden ne istiyorlar onu anlamadım ya Allahım ne şansızım evlendim evleneli bu gerizekalılardan yakamı kurtaramadım her ulaşabildiklerinde ağızlarına geleni söylüyorlar hiçbişey söylemediğim halde, eşim için olmasa bi dk. katlanılmaz bu insanlara bide hamile oldugumu biliyorlar belkide onun için yapıyodur diğerini düşürtmeyi başardık bunuda kaybetsin diye yapıyolardır hiçbişey yapmadıgım halde böyle sözlere maruz kalmak moralini bozuyor insanın bide yalnız olup hamile olmak eklenince üzerine kaldıramıyorum artık ...

gözün aydın canım hayırlısıyla bende öğrenseydim cumaya öğrenecem inşallah bende

slmmm kizlarr nasil gidiyor hamileliginizz bakalim insallah iyidirrr bendee bazenn migde bulantisi oluyor okadarrr sizdeee birdeee gobisleriniz kacinci hafta ciktii ben su an 14+1 ve bende belli oluyorrr ay bu persembeee kalbini duyacagim ilk kez videosunda atisini goruyordumm esim bir ara sigarayi birakti ama yine yanimda iciyor korkuyorum ya kalbi durduysa burda 14 hafta kalbi dinletiyorlar hayret

nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ya insanlar, mantığım almıyor. senlik hiçbir şey yok nasılsa, huylarını da biliyormuşsun. üzülüp de mutlu etme onları. Allah kurtarsın seni de hepsinden...

amin canım dediğin gibi kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmıyor Allaha havale ettim ben onları kimseye beddua etmem kin beslemem ben, ama yaptıklarını görsen şaşırırsın bende ne yapacagımı şaşırdım artık sürekli böyleler sürekli moralimizi huzurumuzu bozmaya çalışıyrlar bunun için ellerinden geleni yapıyorlar elbet bi gün onlarda çekecek benim çektiklerimi onu düşünüp rahatlıyorum ama insan üzülmedende edemiyor bu kadar sıkıntının arasında bide onların laflarına katlanmak ağır geliyor saol canım desteğin için beni anlayanların oldugunu duymak güzel

nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ya insanlar, mantığım almıyor. senlik hiçbir şey yok nasılsa, huylarını da biliyormuşsun. üzülüp de mutlu etme onları. Allah kurtarsın seni de hepsinden...

tel.den ulaşamazlarsa facebookumdan yazıyorlar bu kadar beyinsiz insanlar, moralini ne kadar bozarsak kardır diye düşünüyor onlar bende ulaşacagı tüm yolları kapatacam artık face in mesaj sekmesinide dışarıya kapalı hale getirdim onlar ulaşmanın bi yolunu bulur yine kurtulamıycam ben bunlardan saol canım desteğin için

slm kızlar her zaman aranıza katılamıyorum malum kızım yüzünden ama neler yaptığınızı neler konuştuğunuzu çok merak ediyorum..
Yakamoz,sıkma canını insanlar bi garip başkalarının mutluluğuyla mutlu olmak yerine mutlu olanıda kendileri gibi sorunlu hale getrmeye çalışıyolar
bizim de cinsiyetimiz belli oldu kısmetse 2.meleğim erkek olucak.kayınvalidem rüyamda gördüm sen düşük yapıcaksın sevinme diyo,eşimin teyzesi erkek derler kız doğar diyo,yine eşimin yeğeni sağlığı iyi dimi erkek doğcak yani diye sordu ne demek istediyse....
eşimin tarafında erkek çocuk hastalığı var,ama çekemeyende çok,yani sadece kendi ailemle mutlu huzurlu paylaştım sevincimi

merhaba arkadslar bende insallah haziran annesi olacagim. sizleri bayadir takip ediyorum ama anca yazma firsati buldum...ne kadar güzel arkadasliklar kurmussunuz, insallah benide araniza kabul edersiniz
kisacasi kendimi tanitayim.ben 24 yasindayim, almanyada yasiyorum, allah nasip ederse 4 haziran bebisime kavusacam. cinsiyeti daha belli degil, haftaya pazartesi belli olacak insallah...su an raporlu oldugum icin, ve geceleri uyku tutmadigi icin gec vakitlerde giriyorum...Rabbim bebislerimizi korusun arkadaslar hepinize iyi gecelerrr...

saol canım insanlar gerçekten tuhaf ben düşmanım dahi olsa üzülmesine razı olamazken onlar üzmek için elinden geleni yapıyor gözün aydın canım ne güzel oğluşun olacak, 1. kızmıydı? kayın validene düşük riski ilk üç ay için geçerli o dönemi atlatalı çok oldu deseydin hayret bişy sevinmiyolar bari insanın sevincini kursagında bırakmasınlar , benimki sağlıklı doğsunda başka bişy istemiyorum içime erkek doğuyor ama hayırlısı sağlıklısı olsun yeter cuma günü söyler inş. doktor banada

slm canım hoşgeldin cinsiyeti öğrenince yazarsın bize güzel haberlerini

Ben kilo aldım 4 kilo falan aldım. Keşke bende az alsaydım ama doktor takılmadı pek bu duruma. Kız çocuk her zaman iyidir. Bana da herkes oğlun olcak falan dedi ama ben kız çocuğa daha çok sevindim galiba. Hem benimde bir kızım daha var. iki kız kardeş kulağa daha hoş geliyor. 1-2 hafta benimde nefes alıp vermem zorlandı ama şimdi geçti, vücut alışıyor bence bir müddet sonra. Valla kaşıntı olayı bende ilk doğumdan sonra lohusayken oldu, doktor hormonlardan olur, bazı kadınlarda da hamileyken olur dedi ve ilacı falanda yok, kendiliğinden geçiyor. Tabi sen doktora görün ama fazla takma çok kadın yaşıyor.

Her gün buraya sabah şekeri modunda geliyorum, geçmişi okuyunca suratım düşüyor...
Yakamoz, ya ne biçim insanlar onlar....
Ama ben onlara kızmıyorum,direk sana kızıyorum..Niye takıyorsun, niye ağlıyorsun...Ya biz hamileyiz arkadaşlar, lütfen takmayın kafanıza bu kadar...Bebeklerimiz etkileniyor..İlk düşüğüm bunların yüzünden oldu diyorsun, yapma gözünü seveyim ya...Değiştir telefon numaranı, eşine de söyle vermesin onlara..Bebeğin üzülür...
Ben eşim karnımı ellemeyince akşamları, kızımız üzülüyor, babam beni sevmiyor mu diye düşünüyor diye zorla ellettiriyorum...En büyük üzüntüm de bu yani..Kendi isteyerek ellemiyo, o kdar...
Gerisini satmışım ya, benden kıymetli mi,bebeğimden kıymetli mi...
Kaynanam bi kere aryıp sormadı nasılsın iyi misin diye, görümcem hamile olduğumu duydu, çekemedi o da hamile kaldı arkamdan, nazlanmayayım diye..Çok da fıfııı...Umrumda değil...
Bi sürü sorunumuz var, ev topluyoruz bi yandan halılar yıkanacak, kredi borcumuz var...Allah büyük diyor,gülüp geçiyorum...Yapma gözünü seveyim ya, kocan seni seviyor,sen de onu seviyorsun..Düğün borcu biter mi...Yardım etmemişler hem, hem de sana çemkiriyorlar..Bırak ne halleri varsa görsünlr ya...
Bi daha ağladım dersen karışmam ha....Karnındaki bebeğe üzülürüm ya..O minnoşun ne suçu var...Sakın ağlama, lütfen...Çok sıkıldığında buraya yaz, iyi geliyor burası....

kuzu aynen bende mutlu açıyorum bugunde yakamoza takıldım. ******** bunlar yaa. onamı kalmış borçları düşünmrk. çok düşünüyorsa kardeşini üzülmesin diye ödesin borçlarını. eşin ne diyor cnm. arasın eşimi rahatsız etmeyin desin. terbiyesizler. üzülme kimse senin sıkıntını paylaşmıyorsa onlraada laf söylemek düşmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…