hoşgeldin. çok tatlı kızın var, oğlunun da fotoğraflarını görürüz inşallah...
üff bende dün saatlerce ağladım bebeğe bişey olmamıştır inşallah ...Eşimin abisi olacak gerizekalı dengesiz beyinsiz herif ortada hiçbişey yokken yine bi sürü saçmasapan mesaj atmış bana Allahım benden ne istiyolar bilmiyorum ya !
mesaj aynen şöyle: hayatını mahvettin kardeşimin senin gibi gelin olmaz olsun ( bunları hala düğün borçlarımız var diye yazmış ben ne yaptıysam sanki ben borca soktum, evlenen herkesin borcu yokmu ) sana göre hava hoş tabi kardeşim ödüyor paraları sen gezip tozuyorsun ( iki ay evde hasta yattım hamile hamile çalıştım gezip tozuyormuşum ) senin için en büyük başarı onun hayatını alt üst etmek oldu o yüzden mutlusundur şimdi eşşek olursan semer vuran çok olur demiş bide
( bu söz de eşime semer vuran ben oluyorum tövbe yarabbim ya yazık vallahi allah belalarını versin önceki düşüğümü stresten kardeşinin yazdıgı mesajlar yüzünden kaybetmiştim bunuda kaybedersem dünyayı dar ederim onlara ) işin tuhaf tarafı bunları ortada hiçbişey yokken sadece borcumuz var diye yazıyor gerizekalı yeterince sıkıntı yaratıyor zaten borçlar bize ben çok rahatmışım gibi bunları söylüyor bana Allah bin beterini onların başına verir inşallah dün geec sabaha kadar ağladım o pislik yüzünden ...
kızlar benim bebiş de erkekmiş..doktor eğer gördüğüm kordon bağı değilse erkeğe benziyo dedi..aslında ilk önce direk erkek bebek dedi.sonra ben emin misiniz falan deyince işte bazen kordonu pipi gibi görebiliyoruz ama büyük ihtimal erkek dedi.öle işte..şaşkınım hamileliğimi ilk öğrendiğim andaki gibiyim..
canım huzurumuzu ne kadar bozarlarsa o kadar mutlu oluyor onlar, eşimi aradım söyledim hemen, oda kendisi mutlu değil bizimde mutlu olmamızı istemiyor diyor gerçektende öyle eşiyle sürekli kavgalılar bizim ne kadar mutlu olduğumuzu biliyorlar, eşim hemen abisini aramış ne yapmaya çalışıyorsun diye açmıyor telefonunu laf yiyeceğini bildiği için benden ne istiyorlar onu anlamadım ya Allahım ne şansızım evlendim evleneli bu gerizekalılardan yakamı kurtaramadım her ulaşabildiklerinde ağızlarına geleni söylüyorlar hiçbişey söylemediğim halde, eşim için olmasa bi dk. katlanılmaz bu insanlara bide hamile oldugumu biliyorlar belkide onun için yapıyodur diğerini düşürtmeyi başardık bunuda kaybetsin diye yapıyolardır hiçbişey yapmadıgım halde böyle sözlere maruz kalmak moralini bozuyor insanın bide yalnız olup hamile olmak eklenince üzerine kaldıramıyorum artık ...canım, dengesiz insanlar yüzünden kendini de bebeğini de niye üzüyorsun ki. ben olsam tel.imi değiştirir, hiçbirine vermem bir daha da görüşmem. niye her şeye karışıyor ya dış kapının mandalları. ay sinir oldum ben de
kızlar benim bebiş de erkekmiş..doktor eğer gördüğüm kordon bağı değilse erkeğe benziyo dedi..aslında ilk önce direk erkek bebek dedi.sonra ben emin misiniz falan deyince işte bazen kordonu pipi gibi görebiliyoruz ama büyük ihtimal erkek dedi.öle işte..şaşkınım hamileliğimi ilk öğrendiğim andaki gibiyim..
canım huzurumuzu ne kadar bozarlarsa o kadar mutlu oluyor onlar, eşimi aradım söyledim hemen, oda kendisi mutlu değil bizimde mutlu olmamızı istemiyor diyor gerçektende öyle eşiyle sürekli kavgalılar bizim ne kadar mutlu olduğumuzu biliyorlar, eşim hemen abisini aramış ne yapmaya çalışıyorsun diye açmıyor telefonunu laf yiyeceğini bildiği için benden ne istiyorlar onu anlamadım ya Allahım ne şansızım evlendim evleneli bu gerizekalılardan yakamı kurtaramadım her ulaşabildiklerinde ağızlarına geleni söylüyorlar hiçbişey söylemediğim halde, eşim için olmasa bi dk. katlanılmaz bu insanlara bide hamile oldugumu biliyorlar belkide onun için yapıyodur diğerini düşürtmeyi başardık bunuda kaybetsin diye yapıyolardır hiçbişey yapmadıgım halde böyle sözlere maruz kalmak moralini bozuyor insanın bide yalnız olup hamile olmak eklenince üzerine kaldıramıyorum artık ...
gözün aydın canım hayırlısıyla bende öğrenseydim cumaya öğrenecem inşallah bende
canım ne olur üzülme çıkıyordum yazını okuyunca çıkamadım. inan herkesin sorunları oluyor. önceki hamileliğimde o kadar üzüldüm okadar ağladım ve çok dua ettim. ama kimsenin yaptığı yanına kalmıyor hep zamanla düzelir diyorlardı ama inanamıyordun herkes ettiğini çekiyor merak etme. ve ben gözümle gördüm hepsi çekti birer birer hemde başkasının elinden Allah o kadar adaletli ki sadece dua et Allahım yardımcın olsun. bebişin için iyi olmaya çalış bedduada etme inan mazluma yapılan kimsenin yanına kalmaz. ve hamilesin hamilelerin duaları kabul olur. en çok da doğum sırasında en çok ta o zaman dua et. herkes yaptığını anlasın pişman olsunlar diye
nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ya insanlar, mantığım almıyor. senlik hiçbir şey yok nasılsa, huylarını da biliyormuşsun. üzülüp de mutlu etme onları. Allah kurtarsın seni de hepsinden...
saol canım insanlar gerçekten tuhaf ben düşmanım dahi olsa üzülmesine razı olamazken onlar üzmek için elinden geleni yapıyorslm kızlar her zaman aranıza katılamıyorum malum kızım yüzünden ama neler yaptığınızı neler konuştuğunuzu çok merak ediyorum..
Yakamoz,sıkma canını insanlar bi garip başkalarının mutluluğuyla mutlu olmak yerine mutlu olanıda kendileri gibi sorunlu hale getrmeye çalışıyolar
bizim de cinsiyetimiz belli oldu kısmetse 2.meleğim erkek olucak.kayınvalidem rüyamda gördüm sen düşük yapıcaksın sevinme diyo,eşimin teyzesi erkek derler kız doğar diyo,yine eşimin yeğeni sağlığı iyi dimi erkek doğcak yani diye sordu ne demek istediyse....
eşimin tarafında erkek çocuk hastalığı var,ama çekemeyende çok,yani sadece kendi ailemle mutlu huzurlu paylaştım sevincimi
merhaba arkadslar bende insallah haziran annesi olacagim. sizleri bayadir takip ediyorum ama anca yazma firsati buldum...ne kadar güzel arkadasliklar kurmussunuz, insallah benide araniza kabul edersiniz
kisacasi kendimi tanitayim.ben 24 yasindayim, almanyada yasiyorum, allah nasip ederse 4 haziran bebisime kavusacam. cinsiyeti daha belli degil, haftaya pazartesi belli olacak insallah...su an raporlu oldugum icin, ve geceleri uyku tutmadigi icin gec vakitlerde giriyorum...Rabbim bebislerimizi korusun arkadaslar hepinize iyi gecelerrr...
sende benim gibisin canım ya az ama sık yiyorum ekmegi zadece kahvaltıda 1 dilim oda tüketiyorum toplam 1 kilo almışım drum çok iyi dedi
bugün dra gittim çok şükür kızım çok iyi dedi 3lüyü yaptı ama ayrıntılaya küçük haftaya gidicem kaşıntım için dermataloga yolladı nefesim daralıyor merdiven çıkamıyorum deyince kardiyolojiye görün dedi onlarada pazartesiye randevu aldım sonum ne olacak bilmiyorum bi doguraydım hayırlısıylan ablası çok sevindi kız kardeşim olacak diye
bende seviniyordum kızım olacagı için ama bugün gelirken çok düşündüm acaba bu oglan olsaydı benim için iyimi olurdu acaba dedim ama nasip degilmiş
kuzu aynen bende mutlu açıyorum bugunde yakamoza takıldım. ******** bunlar yaa. onamı kalmış borçları düşünmrk. çok düşünüyorsa kardeşini üzülmesin diye ödesin borçlarını. eşin ne diyor cnm. arasın eşimi rahatsız etmeyin desin. terbiyesizler. üzülme kimse senin sıkıntını paylaşmıyorsa onlraada laf söylemek düşmüyor..üff bende dün saatlerce ağladım bebeğe bişey olmamıştır inşallah ...Eşimin abisi olacak gerizekalı dengesiz beyinsiz herif ortada hiçbişey yokken yine bi sürü saçmasapan mesaj atmış bana Allahım benden ne istiyolar bilmiyorum ya !
mesaj aynen şöyle: hayatını mahvettin kardeşimin senin gibi gelin olmaz olsun ( bunları hala düğün borçlarımız var diye yazmış ben ne yaptıysam sanki ben borca soktum, evlenen herkesin borcu yokmu ) sana göre hava hoş tabi kardeşim ödüyor paraları sen gezip tozuyorsun ( iki ay evde hasta yattım hamile hamile çalıştım gezip tozuyormuşum ) senin için en büyük başarı onun hayatını alt üst etmek oldu o yüzden mutlusundur şimdi eşşek olursan semer vuran çok olur demiş bide
( bu söz de eşime semer vuran ben oluyorum tövbe yarabbim ya yazık vallahi allah belalarını versin önceki düşüğümü stresten kardeşinin yazdıgı mesajlar yüzünden kaybetmiştim bunuda kaybedersem dünyayı dar ederim onlara ) işin tuhaf tarafı bunları ortada hiçbişey yokken sadece borcumuz var diye yazıyor gerizekalı yeterince sıkıntı yaratıyor zaten borçlar bize ben çok rahatmışım gibi bunları söylüyor bana Allah bin beterini onların başına verir inşallah dün geec sabaha kadar ağladım o pislik yüzünden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?